Ugye.Főleg hogy már ott lesz Villa, Xavi, Ini, Puyi stb. ugye??

Egy ilyen kezdő már jó lenne.

VV - Alves, Puyol, Piqué, Max/Abi/Adriano - Sergi, Xavi, Iniesta - Messi, Ibra, Villa
Ez kegyetlen kezdő gyerekek!

Ugye.Főleg hogy már ott lesz Villa, Xavi, Ini, Puyi stb. ugye??
Mindkettőtökkel egyetértek és még annyit mondanék, hogy a FIFA mellett a Spanyol Labdarúgó Szövetség is saras, hogy egyrészt hülye időpontra tették a Szuperkupát, a másik, hogy nem egymeccsre korlátozzák a döntőt. Felkészülési szezonban két ilyen meccs szerintem nem igazán kellemes. Ráadásul olyan rangja sincs, mint egy BL-nek vagy EL-nek.Fecooo írta:Krisztián, Pep érthető módon nem hívta vissza hamarabb a világbajnokokat, ugyanis még júliusban volt egy nyilatkozata VdB-nek, miszerint megígérte, h a Barca játékosokat "békénhagyja", azaz nem viszi el Mehikóba... ehhez képest mi történt? nah itt van a kutya elásva...chrissjr írta:Mind a két megoldás eléggé kockázatos. A FIFÁNÁL meg tájékozódhatnának mielőtt kiírják a versenynaptárt.
röviden igen. Ibrát az Inter elleni visszavágón amikor nem csiniált semmit az utolsó percekbe hozta le.Most amikor jó volt akkor csak 1 félidőt kap. Bojan mit keresett a szélen ?????? Dos Santost mér kellet lehozni ? nem értemmes írta:Roviden: ez a meccs Pep cserein ment el.
A Bojanos témához:Fecooo írta: csak azért jöttem elő Mehikóval, mert kérdés volt
egyébként egyszerűen hülyén cserélt Pep (már bocsánat...),leszedte a harcosan játszó Zlatant(bezzeg, amikor béna volt, akkor 90 percet adott neki...), Bojant JOBBSZÉLEN hagyta bohóckodni, ez megint az ő "zseniális" újítása volt, Maxi balszélen 1-2 jó beadásán kívül nem volt éppen hasznos, vmint leszedte az egyetlen jó khv-t, Militot és a helyére küldte a rossz formában levő Abidalt, Romeu szinte semmit se csinált, helyette meg Jonathant szedte le(aki sztem tegnap nagyon jó volt!), és a helyére beállt Thiago szintén nem csinált semmit... 0-1-ről nem lehet csak úgy kikapni 3-1-re...
csak azért jöttem elő Mehikóval, mert kérdés voltSanama írta:A mexikós témáról kattanjunk már le köyörgöm.... Ezt a Sevillat lazán verni lehetett tegnap és nem csak 1-0ra...
Megint gyönyörűen megvertük magunkat.
Már eleve nem értem,Bojan mi a frászt keres a pálya jobb szélén,aztán miért maradt fenn és ha fenn maradt miért nem ment középre,Messi meg szélre?
Lehozta Ibrát,aki addig a legjobbja volt a csapatnak....
Pepnek meg éne tanulnia cserélni,főleg ilyen helyzetben,és semmi baj nem lenne
Krisztián, Pep érthető módon nem hívta vissza hamarabb a világbajnokokat, ugyanis még júliusban volt egy nyilatkozata VdB-nek, miszerint megígérte, h a Barca játékosokat "békénhagyja", azaz nem viszi el Mehikóba... ehhez képest mi történt? nah itt van a kutya elásva...chrissjr írta:Csak a Madridról tudok Neked nyilatkozni, de talán ez is választ ad a kérdésedre.Rivaldo11 írta:Élő közvetítések topikban kérdezte valaki, hogy Navas hogy volt játékra kész állapotban?
Nos erre a válasz engem is érdekelne... Rolling Eyes
Szóval a Madrid vb-résztvevőinek augusztus 2-án volt az első jelenésük a szabadságuk után. Ugyan szerettek volna még egy hetet ráhúzni, de erre Mourinho nem adott engedélyt. A szakemberek azt mondják, hogy 1 hónap pihenő kell ilyen szinten egy játékosnak és ez a bronzmeccset meg vb-döntőt játszó madridiaknál láthatóan nem volt meg. Ami miatt mégis a visszahívásuk miatt kardoskodott a portugál az a véleményem szerint az, hogy így nem kellett edzés nélkül már egyből válogatott meccset játszaniuk. Valszeg a Sevillánál is így gondolkozhattak és ezért kaphatott már most Navas szerepet.
Ellenben Guardiola ugye nem hívta vissza a vb-döntőseit hamarabb, letölthették a normális szabadságidőt, viszont így meg edzés nélkül nyomták le a válogatott meccset.
Mind a két megoldás eléggé kockázatos. A FIFÁNÁL meg tájékozódhatnának mielőtt kiírják a versenynaptárt.
Csak a Madridról tudok Neked nyilatkozni, de talán ez is választ ad a kérdésedre.Rivaldo11 írta:Élő közvetítések topikban kérdezte valaki, hogy Navas hogy volt játékra kész állapotban?
Nos erre a válasz engem is érdekelne... Rolling Eyes
Szerintem olvasd el újra mit írt westergom, ha akkor sem fedezel fel egy pici iróniát akkor én kérek elnézést:)mess2009 írta:ezt régóta rágjuk már, a te logikád mentén ok. ismerjük el Guardiola a világ legjobb edzője: volt anno! tegnap este (többek egybehangzó véleménye szerint) pocsékul cserélt!! hogy ez jelentett e valamit a játékunknak és Guardi presztizsének, hát vonja le mindenki maga a saját következtetését.westerngom írta: - nem, mert Pep megnyert mindent amit lehetett, a világ legjobb edzője, különben is kivagy te, hogy mered őt megkérdőjelezni......
szóval effélék érik az embert + agyonköveznek = tehát TE se tedd!
ezt régóta rágjuk már, a te logikád mentén ok. ismerjük el Guardiola a világ legjobb edzője: volt anno! tegnap este (többek egybehangzó véleménye szerint) pocsékul cserélt!! hogy ez jelentett e valamit a játékunknak és Guardi presztizsének, hát vonja le mindenki maga a saját következtetését.westerngom írta:- nem, mert Pep megnyert mindent amit lehetett, a világ legjobb edzője, különben is kivagy te, hogy mered őt megkérdőjelezni......margarin írta:Már megint mindenki a fiatalokat hibáztatja.Azon senki nem gondolkodik el hogy Pep rendesen elcserélgette magát?
Hogyan lehet v kit lecserélni 52 percben?Vagy félidőben lecserélem ,vagy adok neki legalább 15-20 percet a másodikban....
Ezzel meg is ölte a csatár játékot ,mi több az összes védőjük bátran jöhetett előre.
Aztán meg leviszi Militot amikor már régen baj van és támadni kellene!
Persze lehet egyéb okai voltak ezeknek a cseréknek,de így ez kész humor...
Mindenesetre no problemo a visszavágót be fogjuk húzni.
szóval effélék érik az embert + agyonköveznek = tehát TE se tedd!