Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.08.20. 18:00:05

messi70 írta:Azt irja a mundo es a sport is hogy guardiola meg igazolna egy jatekost szerimtem mascherano lesz az!!!
Zubi azt nyilatkozta hogy Masch biztosan nem érkezik. Szerintem még mindig egy középpályásra lenne szükségünk.
A legjobb egy olyan lenne mint Keita csak támadó szellemű. Tűri a padozást és ha kap játéklehetőséget akkor nem úgy játszik majd mint 1 csere hanem mint 1 olyan aki kezdő akar lenni. Tudnék sok nevet mondani de felesleges :)
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.20. 17:58:32

messi70 írta:Azt irja a mundo es a sport is hogy guardiola meg igazolna egy jatekost szerimtem mascherano lesz az!!!
Akkor sokan mérgesek lennének. Teljes joggal. :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
messi70
Jugador del Barça

2010.08.20. 17:43:56

Azt irja a mundo es a sport is hogy guardiola meg igazolna egy jatekost szerimtem mascherano lesz az!!!
Andris
Adminisztrátor

2010.08.20. 17:26:21

Pavel írta:Nem tudom ide illik-e, de a Sport 1-en most hallgattam az évszázad bakiját. Adriánót összekeverték a másikkal, vagy két percig méltatták a másikat.
Szánalmas. :lol:
Semmi meglepő nincs ezen, az úgynevezett szakkommentátorok ennyire ostobák voltak mindig is, ez csak egy szembetűnőbb dolog most.
Magyarországon nincs ember, aki egy mondatot is képes értelmesen beszélni a fociról, és kamerák elé állt már valaha.

Egyébként, mostanában megint annyi állatság került ide, hogy augusztus végétől januárig bezárjuk szerintem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Pavel
Entrenador del Barça

2010.08.19. 22:25:26

Nem tudom ide illik-e, de a Sport 1-en most hallgattam az évszázad bakiját. Adriánót összekeverték a másikkal, vagy két percig méltatták a másikat.
Szánalmas. :lol:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.08.19. 14:55:30

Fernando írta:Ha nem jön senki vkp posztra sincs akkora tragédia. Cáfolom, hogy 1 emberünk lenne oda. Busquets kezdő, ott van még elsőszámú alternek Jonathan, aki szinte egyértelmű, hogy ezért jön föl. Az előszezonban is ott játszott és Guardiola is nyilatkozta, és ott van még az univerzális Keita is.
Ez így van, én nem is a vkp poszt miatt aggódom. Továbbra is az a kérdésem: Ki hoz kreativitást a középpályára a padról? Remélem a válaszra a kérdést majd Thiago adja meg a játékával.
Szerintem a mai futballban a középpálya frissen tartása, rugalmassága döntő faktor. Sajna nálunk főképp a frissességgel lehet gond.
Persze azért tragédia nincs, A csapatunk mindhárom sorozat fő esélyese. De egy kreatív kp-t még elnéznék a keretben-vagy legalább Hlebet...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Chino
Llegenda del Barça

2010.08.19. 10:30:57

Már írtam egyszer, de Sanamára reagálva, lehet hogy elment 4 játékos, de Csiga, Henry és talán Marquez távozása sem jelent minőségi romlást. Henry alapból pótolva van, Csiga szintjét sztem Fontás simán hozza.,sőt Marquez távozásától sem fakadtam sírva, sokat tett a Barcáért és szimpatikus játékos de talán jobb is volt így. Yaya távozásas nem jó hír de kis csapatok ellen Oriol bevethető.
Ami bizakodásra ad okot a fiatlok felé, hogy ha nem is játszanak annyit, a másodosztályban hétről-hétre ott lehetnek a kezdőben és az sem gyenge liga, szóval edződnek akkor is ha nincsenek nevezve az "A" csapatba.

Szerintem nem lesz itt gond, lesz megfelelő rotálás, a rangadókra pedig képesek lehetünk kiállni erős kezdővel.
Forca Barca!!!!
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.08.19. 10:26:49

A több, hasonló képességű labdarúgó azért jó egyetlen posztra, mert versenyhelyzetet teremt. Busquetsnek nincsen minőségi cseréje, el is kényelmesedhet rosszabb esetben, mert Romeu, vagy a többi fiatal, akik szintén tudnak szűrőt játszani (Jonathan, Fontás), még nincsenek azon a szinten, mint Busquets. Ez az egy hátulütője a nemigazolási dolognak.
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.19. 10:10:00

Fernando írta:Ha nem jön senki vkp posztra sincs akkora tragédia. Cáfolom, hogy 1 emberünk lenne oda. Busquets kezdő, ott van még elsőszámú alternek Jonathan, aki szinte egyértelmű, hogy ezért jön föl. Az előszezonban is ott játszott és Guardiola is nyilatkozta, és ott van még az univerzális Keita is.
Nem hiszem, hogy JdS vkp-nak jön. Főleg azok után, hogy Romeu is nagy valószínűséggel feljön a nagycsapathoz, így JdS lesz Xavi cseréje. (elsősorban az a posztja)
Kissge87
Barça B

2010.08.19. 10:05:53

Sanama írta:
Tavaly azt mondták,hogy idén keretbővítés lesz,mert szűk a pad.
Erre a távozók a következők:
Touré,Henry,Marquez,
Érkezők:
Villa,Adriano,

Ez számomra minden,csak nem egy keret bővítés,főleg nem a középpályán.
...

Hogy van ez? Cesc jöjjön! Ez azt jelenti,hogy kell az ember a keretbe,de Özil már nem kell,vagy XY?! :)

Számomra ez olyan...C kategóriás tervnek tűnik,bár hátha meg fog minket lepni Thiago és JdS.

Ettől eltekintve a középpálya karcsú
Érkezett még vissza pl Cáceres! Annyit szereintem ő is fog "játszani" mint Csiga! :D
...

Andrisal teljes mértékben egyetértek Cesc - Özil kérdésben.
A középpálya meg nem hiszem, hogy karcsú, főleg a fiatalokkal!
Ja meg ha jól tudom, akkor Adriano egy univerzális játékos, akár ő is játszhat középen, vagy vkp-n! Vagy nem????
Chino
Llegenda del Barça

2010.08.18. 22:56:00

Brian 20 írta:A fiatal játékosaink nagyon tehetségesek ez nem is kérdés. Pep a 4. osztályból hozta fel 3-ba a gárdát és most ott vannak már a második osztályban. Itt már a tehetségesek remek meccseket játszhatnak és tovább fejlődhetnek. A még tehetségesebbeket, mint Santos vagy Tiago, pedig jó lenne kölcsönadni az első osztály megszorult csapatainak pl Valencia, Mallorca.

Elvileg a Barca a világ legjobb csapata, vagy ha nem is valahol ott elől van, vagyis itt játszanak a legjobbak. Ne mondja senki, hogy a fiatalok simán beférnek ide.

Például Bojannak is lassan három év kell, hogy berobbanjon idén sikerülhet, de sok más tehetségnek nem sikerült befutni. Szalai Ádám pl a Reál B csapatában sztár volt, most talán németben focizik és nem is valami sztárcsapatan. A sort lehetne még folytatni Giovanni Santos,Maxi Lopez, Saviola, Benzema vagy akár Nani tavaly még a 35-ön felüli Giggs hasznosabb volt nála.
Csak az a baj, hogy a kölcsönadásokból mi nem igazán jövünk ki jól, elvesznek ott a játékosaink.

Nem arról van szó, hogy simán beférnek, de Messi, Pedro, Busi többek közt mind így jöttek fel és ragadtak a kezdőben. Jó lehet azzal jönni hogy Messi más kategória stb. de a lényeg érthető.

Bojannak pedig sztem nem kellett ennyi idő + ő nagyon fiatalon került fel és Pepnél kevesebb lehetőséget is kap. (remélem ez változni fog)
Szalait meg hagyjuk már. Nem hiszem hogy azt gondoltad, hogy ő fog majd futkározni a Clasícón. Sőt a Real utánpótlását ne hasonlítsuk már az Athletichez.
Folytatod a sort olyanokkal akik nem váltak be, de ők nem is a mi utánpótlásunkból jöttek ami azt bizonyítja hogy törvényszerű hogy nem mindenki -még a befutott sztárok se- alkalmas egy-egy csapatba.
Benzema-val pedig nekem adsz igazat. Nagy sztárként megvették 30+ misiért és (eddig) nulla. Mi is vehetünk ennyiért és ugyanúgy nincs biztosíték a sikerre.
Forca Barca!!!!
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.18. 22:46:12

Ha nem jön senki vkp posztra sincs akkora tragédia. Cáfolom, hogy 1 emberünk lenne oda. Busquets kezdő, ott van még elsőszámú alternek Jonathan, aki szinte egyértelmű, hogy ezért jön föl. Az előszezonban is ott játszott és Guardiola is nyilatkozta, és ott van még az univerzális Keita is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Brian 20

2010.08.18. 22:40:44

Az egyetlen amitől félek egy kicsit az a vkp poszt. Ide egy emberünk van.Marquez megtartásával lehetett volna kettő. ha neadjisten Busi lesérül/eltitlják bajban leszünk, ráadásul ő se bírja végig a szezont. Ezért látnám itt szívesen Sennát. Ha nem érkezik, kíváncsi vagyok ki oldja meg.
Van pár tippem, de mindegyik nagyon kényszermegoldásnak látszik. Keita lenne talán a legjobb, lehet, hogy Pep bevállalná Orriolt/JDS-t esetleg Piqué.
Lehet, hogy maga Joseph Guardiola is beáll játszani. A négyes meze ott van a polcon :D
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.08.18. 22:39:28

Chino írta:Én is azon a véleményen vagyok, hogy lényegében nem szűkült a keret. Elment 3 ember aki gyakorlatilag semmi erősítést nem jelentett (talán Marquez) és érkezett 2 akikre tényleg lehet számítani és jobb lett tőlük a csapat. Touré az egyetlen aki miatt "sírhatunk", de láthattuk mennyire számol vele Pep. Viszont van két fiatal akik viszont jó eséllyel kapni fognak játéklehetőséget, legalábbis egyikük.
Így -ha a fizetéseket nézzük- még spóroltunk is és csapatszinten sem gyengültünk. Ha pedig az ifik közül egy is robban -amire jó esély van- nem csak erre az idényre oldódik meg a pótlás problémája, hanem hosszú időre.

Az egyetlen amitől félek egy kicsit az a vkp poszt. Ide egy emberünk van.Marquez megtartásával lehetett volna kettő. ha neadjisten Busi lesérül/eltitlják bajban leszünk, ráadásul ő se bírja végig a szezont. Ezért látnám itt szívesen Sennát. Ha nem érkezik, kíváncsi vagyok ki oldja meg.
Van pár tippem, de mindegyik nagyon kényszermegoldásnak látszik. Keita lenne talán a legjobb, lehet, hogy Pep bevállalná Orriolt/JDS-t esetleg Piqué. Ide jó lenne még valaki, ennek ellenére én bízok Pep-ben és a keretben.
bízni azt lehet,csak attól félek csalatkozni is...
egyik szivemcsücske jonathan(ahogy a tesója is az volt...),de nem vagyok benne biztos,hogy elég érett egy komoly ellenfél ellen!
kellene valaki a kp-ra: mascerano,? senna? banega?
Brian 20

2010.08.18. 22:36:05

A fiatal játékosaink nagyon tehetségesek ez nem is kérdés. Pep a 4. osztályból hozta fel 3-ba a gárdát és most ott vannak már a második osztályban. Itt már a tehetségesek remek meccseket játszhatnak és tovább fejlődhetnek. A még tehetségesebbeket, mint Santos vagy Tiago, pedig jó lenne kölcsönadni az első osztály megszorult csapatainak pl Valencia, Mallorca.

Elvileg a Barca a világ legjobb csapata, vagy ha nem is valahol ott elől van, vagyis itt játszanak a legjobbak. Ne mondja senki, hogy a fiatalok simán beférnek ide.

Például Bojannak is lassan három év kell, hogy berobbanjon idén sikerülhet, de sok más tehetségnek nem sikerült befutni. Szalai Ádám pl a Reál B csapatában sztár volt, most talán németben focizik és nem is valami sztárcsapatan. A sort lehetne még folytatni Giovanni Santos,Maxi Lopez, Saviola, Benzema vagy akár Nani tavaly még a 35-ön felüli Giggs hasznosabb volt nála.
Chino
Llegenda del Barça

2010.08.18. 22:31:43

Én is azon a véleményen vagyok, hogy lényegében nem szűkült a keret. Elment 3 ember aki gyakorlatilag semmi erősítést nem jelentett (talán Marquez) és érkezett 2 akikre tényleg lehet számítani és jobb lett tőlük a csapat. Touré az egyetlen aki miatt "sírhatunk", de láthattuk mennyire számol vele Pep. Viszont van két fiatal akik viszont jó eséllyel kapni fognak játéklehetőséget, legalábbis egyikük.
Így -ha a fizetéseket nézzük- még spóroltunk is és csapatszinten sem gyengültünk. Ha pedig az ifik közül egy is robban -amire jó esély van- nem csak erre az idényre oldódik meg a pótlás problémája, hanem hosszú időre.

Van pár tippem, de mindegyik nagyon kényszermegoldásnak látszik. Keita lenne talán a legjobb, lehet, hogy Pep bevállalná Orriolt/JDS-t esetleg Piqué. Ide jó lenne még valaki, ennek ellenére én bízok Pep-ben és a keretben.
Forca Barca!!!!
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.18. 19:00:52

Andris írta:Gondolkodtok?
Szerinted? Nem sokkal könyebb egyből puffogni, másra mutogatni, hibáztatni, siránkozni? :) De egy kicsit hajlandóság arra, hogy megértsük a dolgokat...

Egyébként én is úgy vélem, ez az utánpótlásnak egy üzenet, hogy számítanak rájuk. Ha megfelelnek, felkerülnek, ha nem, akkor majd igazolnak.
Engem 1 dolog zavar...Nem látom Pepnél a logikus gondolkodást.
Pedig pont, hogy nagyon is logikus. Nem kell pénzt kidobni lutri játékosokra, mert a legtöbbjük nem vált be. Csak olyan jött, aki ismeri a bajnokságot, ill. felkerülnek a fiatalok, akiknek ha kell is fejlődés, pontosan tisztában vannak vele, mit is kell játszani. Chygrinsky hiába tolta jól a Sahtarban és került be az Uefa szokásos évi álomcsapatába, nehezen sajátította el, mit is kell játszania egy itteni középhátvédnek. Fontás-nek ez már a kisujjában van.
Bestbarca írta:...
És még egy ember a realitások talaján, aki látja, hogy a fiatalokkal már többen vagyunk, mert tavaly aztán tényleg nem volt kreatív középpályás a padon, most pedig lesz. Rutintalan, de tudja mit kell csinálnia, elkötelezett a csapat mellett.
Emelett olyanok mentek el, akikre nem igazán lehetett éles helyzetben számítani (kiv.: Touré, esetleg Marquez, de róla csak a nagyon csúnya, itthon elvesztett BL-csoportmeccs jut eszembe, amiben vastagon benne volt), és olyanok jöttek, akikkel jobbak leszünk, mert nyugodtan be lehet majd őket dobni.

Előre meg felesleges a sérüléseken pörögni, mert egy idő után már attól is el kezdünk rettegni, hogy idegenbeli BL-meccs alkalmával lezuhan a repülő. :) Amíg nincs baj, addig nyugodtan várhatjuk a meccseket, mert a kezdőnk brutál erős. És másnál ugyanúgy ott az esély, hogy kiesnek a kulcsjátékosaik. Mert Ferguson sem tud sokat tenni Rooney kiesésekor, vagy Benítez Sneijder elvesztésekor (és fel lehetne sorolni még vagy 10 csapatot).
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.08.18. 18:28:37

Henry,Marquez,Csiga közül egyik sem játszott szal nem keretszűkítés,ha elküldjük azt,akire amúgy sem számít Pep,megjegyzem okkal mert szarok voltak!Touré más tészta,vmiért nem tetszett Pepnek nem tudjuk a belső okokat.

Megjegyzem 1 használható játékos minusz,2 használható plusz,már keretbővítés!Özil túlsztárolt,nem Xavi/Ini helyén játszik!Amúgy is miért nem lehet felfogni egyszer s mind,hogy a labdarúgás nem arról szól,hogy ha vki megsérül van helyette egy ugyan olyan!Miért kellene tudnunk Xavi/Ini/Messi...100%-ban pótolni!Nem lehet,túl jók nincs hozzájuk fogható,ennyi.Csak Cesc lett volna,mivel ő itt nevelkedett, ezért akartuk,de őt nem lehet megszerezni!Akkor meg minek olyan játékos aki nem ide való?Hogy többen legyünk?Ilyen alapon televehetnénk a csapatot egy két kiesett csapat játékosaival is,azokkal sem mennénk többre!Nem a mennyiség a minőség a lényeg!Ha az a játékos nem megfelelő a csapatba,akkor jobb ha nincs is itt!Csak hátrány egy pályán lézengő játékos!És hamár nem lehet pótolni Xavit/init...akkor miért is próbálkozzunk a média által felkapott sztárocskákkal?Sokkal nagyobb esély van arra hogy vmelyik fiatal megoldja.Nem kell beilleszkednie,mivel egész életében Barca szisztémában játszott,az életét adá bármelyik,hogy beférjen a kezdőbe,szívvel lélekkel a Barcáért küzdenek,nem csak pénzért mint a zsoldosok.Ez a sikerünk egyik fő titka,hogy nálunk a játékosok zöme a Barcáért él hal,és nem a pénzért!

Az miért is nem keretbővítés,ha fölhoz Pep egy rakás fiatalt?Pláne mert látjuk mire képesek első évükben a fiataljaink, kezdve Messi,Ini,Bojan,Busquets,Pedro, mind a felhozataluk után rögtön remekül játszottak!Tele vagyunk tehetségekkel,használjuk már ki könyörgöm!

A középpálya amúgy meg egy ponton szűk,a védekező középályás poszton!A többi posztot ha kell van ki megoldja,nem is egy alternatíva van rá!Busquets jó,ha ő nincs akkor viszont Keita-t nem érzem életbiztosításnak!Egy fiatal erre posztra meg nem a legjobb mivel ez az a poszt ami a legtöbb tapasztalatot igényli!Ezért kéne Mascherano!Aki meg nem látja az ő kvalitásait,az nézzen teniszt hátha ahhoz jobban ért!

Azért nem ezzel kezde Pep hogy fiatalokkal tölti fel a keretet,mert sok ilyen szúrkoló van mint itt is jó néhányan,akik:

"jajj miért nem vesszük meg Özilt,a vbn is milyen jó volt,váááá!" "Meg vegyük meg Torrest,Ibra cseréjének,hátha megsérül az egyik,és akkor nem egy média által tisztelt,úgynevezett neves játékos fog ott játszani!"

így most kevesebb ideje van a sok szakértő szúrkolónak pattogni,2 hét és vége,ha puffognak ha nem, ennyi! :D

Én nem azt mondom,hogy nem lehetnek ennek buktatói,de nagyon nem kell parázni,mivel az A keret fullos,a pad is az!Érezzük hogy min aggódunk itt azért!?Jajj mi lesz ha megsérül hosszú távon Xavi/Ini/Messi,jaaajjjj.Hát akkor az lesz hogy megszívtuk,ez benne van,nem lehet semmit tenni ez ellen,része a játéknak!De nem ezzel kell foglalkozni!Ha a szurkólónak nincs problémája,talál!Jó a keret,jó a pad!No akkor jajj mi lesz ha TBs lesz a fél keret,vááááá...Örüljünk hogy ez a legnagyobb bajunk!

A könnyebb meccseket meg nyugotan tudjuk hozni egy két fiatallal is a keretben,annyit tuti tudnak,és akkor lehet pihenni is!

A 4x4-től meg falra mászok,olvastam én is,de ezt szabálynak kell venni!Ez csupán irányadás,egy kis játékospolitika!Sok ifi kifelé kacsingat,mivel nem kapnak elég lehetőséget!Erre Rosell Bedobta ezt,hogy ha 4-en távoznak,akkor abból 2-t ifivel pótlunk!Így akaja itt tartani a fiatalokatEz nem szabályzat,ez csak egy trükk!A legkevésbé sem komoly,nem is értem hogy lehet ezt komolynak gondolni!És ha nagyjából kb ehhez tartja magát a klub még jó is!Elég volt a sok fölös pénzkidobásból!Keirrison 15 misiért,mikor itt van Thiago pl.,mi a ráknak?No ennyit akartam.Bocs mindenkitől de nagyon kezdenek fölhúzni egyesek a sok nyavajgással!
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
neobarca
Director del Fútbol

2010.08.18. 18:27:40

LOLer írta:Sennaval mi van? Szerintem még ő kéne.(vagy Cesc:D) Nagyon úgy néz ki, hogy vagy Cesc vagy senki sem kell Pepnek. Jövőre újra egész nyáron Fabregas megszerzése lesz a cél.A fiatalok meg 50% ,hogy beválnak.Senna öreg, de tapasztalt és szerintem tökéletes kiegészítő ember lenne egy esetleges sérülés vagy pihentetésnél.Ráadásul itt valószínű ,hogy bővülne az "érem" gyűjteménye, ez is tűzelné.
És nem utolsó sorban "fillérekért" lehetne megszerezni...
LM10
Director del Fútbol

2010.08.18. 18:03:48

Sanama írta:Jó,igazad van. Akkor azt mondom miért nem mondta Június elején? :)
Mert akkor még Fabregas volt a cél :wink:
LOLer
Barça B

2010.08.18. 18:03:43

Sennaval mi van? Szerintem még ő kéne.(vagy Cesc:D) Nagyon úgy néz ki, hogy vagy Cesc vagy senki sem kell Pepnek. Jövőre újra egész nyáron Fabregas megszerzése lesz a cél.A fiatalok meg 50% ,hogy beválnak.Senna öreg, de tapasztalt és szerintem tökéletes kiegészítő ember lenne egy esetleges sérülés vagy pihentetésnél.Ráadásul itt valószínű ,hogy bővülne az "érem" gyűjteménye, ez is tűzelné.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.18. 17:52:45

Jó,igazad van. Akkor azt mondom miért nem mondta Június elején? :)
Andris
Adminisztrátor

2010.08.18. 17:46:53

Sanama írta:Engem 1 dolog zavar...Nem látom Pepnél a logikus gondolkodást.

Touré,Henry,Marquez,
Érkezők:
Villa,Adriano,

Kérdem én,ha most Pep kitalálja azt,hogy Ő az utánpótlásban bízik,akkor ezt miért nem mondta már tavaly...? Vagy miért nem mondta a Cesc mizéria előtt...?? Ebből az jön le,hogy Ő is tudja,hogy a középpályánk szűk,de már megint a büszkesége és a makacssága miatt az van amit kitalál.
Hogy van ez? Cesc jöjjön! Ez azt jelenti,hogy kell az ember a keretbe,de Özil már nem kell,vagy XY?! :)

Számomra ez olyan...C kategóriás tervnek tűnik,bár hátha meg fog minket lepni Thiago és JdS.

A középpálya karcsúságával ahogy írtam már korábban, én is egyetértek a fiatalok felhozatala mellett is. Én is vennék valakit kívülről is. 1 támadó szellemű kp-t.

És a távozóktól még kihagytad Csigrit is.
De egy kicsit megvédeném Pepet: Tavaly miért mondta volna hogy idén a fiatalokkal tölti fel a keretet? Most van itt az idő, most egy év eltelt és a fiatalokat látta, fejlődtek, felnőttek. Nem is értem miért kellett vna mondania tavaly.

Nyilván úgy, ahogy mi itt a fórumon 99%ban, úgy ők is ott, és Pep is Cesct a piacon az egyetlen olyan megoldásnak tartja, aki hasonló jó szintet képes megütni ugyanabban a stílusban, mint Xaviék. Számomra tökéletesen logikus, hogy ha Cesc nem, akkor szintén teljesen Barcelona stílusra nevelkedett játékosokat preferál.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Sanama
Llegenda del Barça

2010.08.18. 17:39:50

Engem 1 dolog zavar...Nem látom Pepnél a logikus gondolkodást.

Touré,Henry,Marquez,
Érkezők:
Villa,Adriano,

Kérdem én,ha most Pep kitalálja azt,hogy Ő az utánpótlásban bízik,akkor ezt miért nem mondta már tavaly...? Vagy miért nem mondta a Cesc mizéria előtt...?? Ebből az jön le,hogy Ő is tudja,hogy a középpályánk szűk,de már megint a büszkesége és a makacssága miatt az van amit kitalál.

Andris
Adminisztrátor

2010.08.18. 17:27:08

Látom most a 4x4 a kedvenc téma. Azon felül hogy ki milyennek tartja, feltenném a nagy kérdést megint, mint az adósságos vackoknál:

Gondolkodtok?

Egy klubnál nem lehet ilyet meghatározni előre. Mindig mindent az előző év, a piaci viszonyok, a sérülések alakítanak. Amelyik részét meg nem, azt Pep, nem pedig a mindenkori elnök.

Ennél fogva nemértem hogy miért vesztek ilyet komolyan. Azt se tudom mi a forrása ennek, most nem néztem körül.

De ha véletlen videos nyilatkozat volna róla az elmundo címlapján, h ezt Rosell kijelenti, akkor is csak legyintenék rá, mert úgyse lehetséges ez. Nem rossz taktika, egyszerűen olyan ami nem jön létre, hozzá se kezd, nem is lehet ilyen elhatározás. Max. mondott vmit a sajtónak amit előző este megálmodott, és még nem gondolta át.

Összegezve: tökmind1 h szerintetek jó-e v rossz, azt nem értem hogy miért csináltok úgy mintha ez komoly volna.
- József Attila
Lezárt