Henry,Marquez,Csiga közül egyik sem játszott szal nem keretszűkítés,ha elküldjük azt,akire amúgy sem számít Pep,megjegyzem okkal mert szarok voltak!Touré más tészta,vmiért nem tetszett Pepnek nem tudjuk a belső okokat.
Megjegyzem 1 használható játékos minusz,2 használható plusz,már keretbővítés!Özil túlsztárolt,nem Xavi/Ini helyén játszik!Amúgy is miért nem lehet felfogni egyszer s mind,hogy a labdarúgás nem arról szól,hogy ha vki megsérül van helyette egy ugyan olyan!Miért kellene tudnunk Xavi/Ini/Messi...100%-ban pótolni!Nem lehet,túl jók nincs hozzájuk fogható,ennyi.Csak Cesc lett volna,mivel ő itt nevelkedett, ezért akartuk,de őt nem lehet megszerezni!Akkor meg minek olyan játékos aki nem ide való?Hogy többen legyünk?Ilyen alapon televehetnénk a csapatot egy két kiesett csapat játékosaival is,azokkal sem mennénk többre!Nem a mennyiség a minőség a lényeg!Ha az a játékos nem megfelelő a csapatba,akkor jobb ha nincs is itt!Csak hátrány egy pályán lézengő játékos!És hamár nem lehet pótolni Xavit/init...akkor miért is próbálkozzunk a média által felkapott sztárocskákkal?Sokkal nagyobb esély van arra hogy vmelyik fiatal megoldja.Nem kell beilleszkednie,mivel egész életében Barca szisztémában játszott,az életét adá bármelyik,hogy beférjen a kezdőbe,szívvel lélekkel a Barcáért küzdenek,nem csak pénzért mint a zsoldosok.Ez a sikerünk egyik fő titka,hogy nálunk a játékosok zöme a Barcáért él hal,és nem a pénzért!
Az miért is nem keretbővítés,ha fölhoz Pep egy rakás fiatalt?Pláne mert látjuk mire képesek első évükben a fiataljaink, kezdve Messi,Ini,Bojan,Busquets,Pedro, mind a felhozataluk után rögtön remekül játszottak!Tele vagyunk tehetségekkel,használjuk már ki könyörgöm!
A középpálya amúgy meg egy ponton szűk,a védekező középályás poszton!A többi posztot ha kell van ki megoldja,nem is egy alternatíva van rá!Busquets jó,ha ő nincs akkor viszont Keita-t nem érzem életbiztosításnak!Egy fiatal erre posztra meg nem a legjobb mivel ez az a poszt ami a legtöbb tapasztalatot igényli!Ezért kéne Mascherano!Aki meg nem látja az ő kvalitásait,az nézzen teniszt hátha ahhoz jobban ért!
Azért nem ezzel kezde Pep hogy fiatalokkal tölti fel a keretet,mert sok ilyen szúrkoló van mint itt is jó néhányan,akik:
"jajj miért nem vesszük meg Özilt,a vbn is milyen jó volt,váááá!" "Meg vegyük meg Torrest,Ibra cseréjének,hátha megsérül az egyik,és akkor nem egy média által tisztelt,úgynevezett neves játékos fog ott játszani!"
így most kevesebb ideje van a sok szakértő szúrkolónak pattogni,2 hét és vége,ha puffognak ha nem, ennyi!
Én nem azt mondom,hogy nem lehetnek ennek buktatói,de nagyon nem kell parázni,mivel az A keret fullos,a pad is az!Érezzük hogy min aggódunk itt azért!?Jajj mi lesz ha megsérül hosszú távon Xavi/Ini/Messi,jaaajjjj.Hát akkor az lesz hogy megszívtuk,ez benne van,nem lehet semmit tenni ez ellen,része a játéknak!De nem ezzel kell foglalkozni!Ha a szurkólónak nincs problémája,talál!Jó a keret,jó a pad!No akkor jajj mi lesz ha TBs lesz a fél keret,vááááá...Örüljünk hogy ez a legnagyobb bajunk!
A könnyebb meccseket meg nyugotan tudjuk hozni egy két fiatallal is a keretben,annyit tuti tudnak,és akkor lehet pihenni is!
A 4x4-től meg falra mászok,olvastam én is,de ezt szabálynak kell venni!Ez csupán irányadás,egy kis játékospolitika!Sok ifi kifelé kacsingat,mivel nem kapnak elég lehetőséget!Erre Rosell Bedobta ezt,hogy ha 4-en távoznak,akkor abból 2-t ifivel pótlunk!Így akaja itt tartani a fiatalokatEz nem szabályzat,ez csak egy trükk!A legkevésbé sem komoly,nem is értem hogy lehet ezt komolynak gondolni!És ha nagyjából kb ehhez tartja magát a klub még jó is!Elég volt a sok fölös pénzkidobásból!Keirrison 15 misiért,mikor itt van Thiago pl.,mi a ráknak?No ennyit akartam.Bocs mindenkitől de nagyon kezdenek fölhúzni egyesek a sok nyavajgással!