Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont ezt akartam leírni!Quadmaster írta:Ibra maradni fog, ezt az is bizonyitsa hogy most a kezdőben kapott helyet.
Ez tuti kacsa. vagyis remélem a cserealap a kacsa (Pato)!!!Barcaman1993 írta:Ez tuti kacsa. Ha el is megy akkor vagy vki+kb. 30 milla, vagy 50 milla körül... Ezt fölösleges is komolyan venni.LM10 írta:A SPORT szerint közel a megállapodás a Milannal. 25-30 milla lehet az ár....hát ennek nagyon nem örülnék...
Plusz egy Milán játékos.LM10 írta:A SPORT szerint közel a megállapodás a Milannal. 25-30 milla lehet az ár....hát ennek nagyon nem örülnék...
Ez tuti kacsa. Ha el is megy akkor vagy vki+kb. 30 milla, vagy 50 milla körül... Ezt fölösleges is komolyan venni.LM10 írta:A SPORT szerint közel a megállapodás a Milannal. 25-30 milla lehet az ár....hát ennek nagyon nem örülnék...
Cooltiszo írta:Galliani szerint megkezdődtek a tárgyalások Ibráért.
Ami elfogadhatatlan lenne számomra:
-Ibra kölcsönbe menne
-35 millió alatt elengedjük (de inkább 40)
-Bármilyen szinten benne lenne az üzletben Boriello.
Egyébként is butaságnak tartanám az elengedését, de ezt sokszor leírtam. Ha ő elmegy és valahogy nincs benne az üzletben Pato (amire nagyon pici esélyt látok), akkor elől is kevesen leszünk. Ekkor még valahogy közbejöhet Robinho, de őt eddig se akartuk.
Az lenne a legegyszerűbb ha maradna, és nem hiszem hogy rosszul járnánk vele. Az egyetlen amitől félek, hogy kb ki se próbálnánk a Messi-Ibra-Villa hármast, akkor se ha maradna, márpedig én látok benne fantáziát.
Én nem tudom elképzelni, hogy Messi egész évben végig a jobbszélen szerepelne. Tavaly alig jászott ott, főleg középen jutott szóhoz. Több gólt is szerzett, szóval jó húzásnak tűnik a dolog, akkor miért változtatna Pep?Rinku92 írta:Nem szoktam bele szólni dolgokba, de ezt meg kell cáfolnom, bár lehet nincs igazam. Szóval az egész csak annyi lenne, hogy Bojan nem kezdő, nem úgy számolnak vele. Na már most jobb szélen játszott. Ebből én azt következtetem le, hogy Messi cseréje = Bojan. Villa, ha elmegy Ibra, nem baloldalt fog játszani, hanem középen (az az eredeti posztja, a vb-n torres miatt ment ki szélre). Ezért én úgy látom, hogy (HA IBRA MEGY) Pedro-Villa-Messi csere pedig Jeffren-bojan és itt nem tudom, hogy őszinte legyek ki a 3. csere csatár. És van vérbeli középcsatárunk, Villa. Ha hülyeséget írtam volna ne kövezzetek meg, vélemény nyilvánítás legális Very HappyVery Happy
Nem szoktam bele szólni dolgokba, de ezt meg kell cáfolnom, bár lehet nincs igazam. Szóval az egész csak annyi lenne, hogy Bojan nem kezdő, nem úgy számolnak vele. Na már most jobb szélen játszott. Ebből én azt következtetem le, hogy Messi cseréje = Bojan. Villa, ha elmegy Ibra, nem baloldalt fog játszani, hanem középen (az az eredeti posztja, a vb-n torres miatt ment ki szélre). Ezért én úgy látom, hogy (HA IBRA MEGY) Pedro-Villa-Messi csere pedig Jeffren-bojan és itt nem tudom, hogy őszinte legyek ki a 3. csere csatár. És van vérbeli középcsatárunk, Villa. Ha hülyeséget írtam volna ne kövezzetek meg, vélemény nyilvánítás legálisEz már egy picit off, de szvsz azért szerepeltette Bojant a jobbszélen a felkészülés alatt, illetve a Sevilla ellen, mert Messit végleg középre akarja vezényelni... Ugye Messi, ha nem lesz sérült, akkor valszeg a meccseink 90%-án kezdőként fog játszani. Ugye Villaé a balszél. Akkor Ibra jobbon? Vagy balon? Vagy ő lesz Messi cseréje?Fura egy helyzet állt elő. Én úgy láttam az eddigi meccseink alapján, hogy tulajdonképpen vérbeli középcsatár nélkül játszottunk, szóval ha nincs vérbeli vérbeli középcsatár, akkor Ibrának hol van helye?
Esetleg a taktikai repertoár nőhet a személyével, hiszen fel tudunk állni középcsatárral és anélkül...
Egy 29 éves csatárt minek adnánk kölcsönbe?chonggy írta:Most egy olyan hír látott napvilágot (forrást ne kérjetek,nem tudom,hol olvastam),hogy Ibra KÖLCSÖNBE megy a piros-kefetékhez,és a Barca (mivel a fizetése 100%-át a Milan álja),abból a megspórolt 10-12 misiből indít egy utolsó ofanzívát Cesc barátunkért.
Badarság.