Tippek mára?
Ma is nagyon érdekes kis meccsek lesznek!
Zilina-Sparta---akármennyire talán a Praha volt a favorit a párharc előtt, de a szlovákok nem hiába voltak kint a vb-n sem, s nem tudom elképzelni, hogy leadjanak egy 2:0-s előnyt ráadásul hazai pályán, úgyhogy zsolnai továbbjutás várható
Rosenborg-Köbenhavn---nagyon érdekes izgalmas meccs lehet, a 2:1 mindig magával hordozza, hogy a visszavágó adok kapokba "torkollik", akár még hosszabbítás is előfordulhat, de szerintem a norvégok idegenben is képesek gólt lőni, így őket mondanám továbbjutónak!
Ajax-Dinamo--- a hollandok már az odavágón is eldönthették volna a továbbjutást, de sajnos nem úgy alakult!Amsterdamban nem tudom elképzelni, hogy ne az Ajax menjen tovább, s ha Suarez beindul, akkor kiütés is lehet!Az ukrán védelem elég lassú, s hát nekik kellene kezdeményezni, de ha "találnak" az elején egy gólt akkor.....
Auxerre-Zenit---Én a franciáknak fogok ezen a meccsen szurkolni, de a szentpétervári csapat nagyon jó, s hát nyugodtan játszhat kontrákra, s ha idegenben gólt lőnek akkor továbbmennek valószínűleg....
Tottenham-Young Boys---Papíron "országos 1es", de nagyon jó ez a kis svájci csapat, s itt meglepetés szagot érzek!Nagyon gyors embereik vannak elől, s igaz, hogy 2 gólt lőtt az angol csapat idegenben, s "csak" nyerniük kell otthon, s továbbmennek, én hiszek a meglepetésben
Szval-Zilina,Rosenborg,Ajax,Zenit,Young Boys