Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jajj haggyuk már ezt...igenis megérdemelte és kész és ha jól tudom azt jutalmazzák amit a BL-ben alkottak és nem azt amit a vb-n meg stb...Fecooo írta:iszonyatosan béna volt idény végén Cesar... de hát nyalni kell a seggét a BL-győztesnek...
Hát igen nem az ő VB-je voltMihu írta:Nahát....mérnem lepődök meg azon, hogy az év vége felé sokat bakizó J. Cesar lett az év kapusa?
Köszi. Azért is lepődtem volna me ha az El is ma van, mivel még a mezőny sincs meg.Charlie írta:Bl ma 6tól, igen adja a Eurosport.Fernando írta:Mikor lesz a sorsolás (BL, EL)? Ma vagy holnap? És hánytól? Adja a júró?
C.
Bl ma 6tól, igen adja a Eurosport.Fernando írta:Mikor lesz a sorsolás (BL, EL)? Ma vagy holnap? És hánytól? Adja a júró?
első meccs 3-0nál is biztos voltam benne,h továbbmennek, mivel a gólszerzést 1000%ra vettem (3-2lett végül), és hazai pályán kettő van köztük legalább...Lionel85 írta:Már 2-0 a Tottenhamnek, Defoe.
A szünetben szerintem mindenhol a várható eredmény van,de szerintem változások se várhatóak.1 meccs lesz X véleményem szerint a Köbenhavn-Rosenborg meccsen.Lionel85 írta:Jól van, Suárez is beköszönt, az Ajax is vezet.
Hát igen a papírforma.Az első meccsen is ez lett volna az elvárható.Lionel85 írta:Már 2-0 a Tottenhamnek, Defoe.
Úgy értettem hogy tüzesebb szurkolótáborokhoz képest megcáfolták a belgákról általam kialakított hűvösebb sztereotípiát.chonggy írta:chonggy írta:
Hát ja...Az nem volt semmi,mikor a Helsinki ellen játszott a PFC idegenben,de csak a grobarok hallatszottak...![]()
Meg tegnap is párszor az a 750 ember hangossabb volt,mint a 26000...
Nem fognak tele gatyával menni sehova,mert nincs vesztenivalójuk...Az pedig,hogy a belgák hangosabbak voltak,lol,mert csak 30X voltak többen...
Bocs az OFF-ért.
Nem fognak tele gatyával menni sehova,mert nincs vesztenivalójuk...Az pedig,hogy a belgák hangosabbak voltak,lol,mert csak 30X voltak többen...lluisllach89 írta:Néha a belgák is egész hangosak voltak, de mind1 a szurkoló tábor ha tele gatyával mennek ki a játékosok mondjuk az Old Traffordra.chonggy írta:
Hát ja...Az nem volt semmi,mikor a Helsinki ellen játszott a PFC idegenben,de csak a grobarok hallatszottak...![]()
Azért nem kell túlmisztifikálni ezt az egészet
Néha a belgák is egész hangosak voltak, de mind1 a szurkoló tábor ha tele gatyával mennek ki a játékosok mondjuk az Old Traffordra.chonggy írta: