- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Nekem gépről nem sikerült,most 1 linket adtam meg hátha jó lesz... 

-
- Jugador d'estrella
Még nincsen honlapom!Charlie írta:Nem a honlapodról?barcakiraly írta:Én gépről tettem be!
C.
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
-
- Jugador d'estrella
Én gépről tettem be! 

-
- Jugador del Barça
Óóó, köszi.
-
- Llegenda del Barça
igen, gépről nem megy a bugi. felteszed a képet a www.kepfeltoltes.hu -ra, az ottani linket (ami a legalsó sorban van) bemásolod a profilodban az "Avatar kép belinkelése" szakaszba, és onnantól működik.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Asszem gépről nem lehet feltölteni,csak netről.Saint Germain írta:Hát a profil menü alatt kiválasztottam az avatar betöltését SZG-ről és feltöltöttem. Előtte a képet (jpg) meg úgy kicsinyítettem le a meghatározott méretre (100x100 pixel).
-
- Jugador del Barça
Hát a profil menü alatt kiválasztottam az avatar betöltését SZG-ről és feltöltöttem. Előtte a képet (jpg) meg úgy kicsinyítettem le a meghatározott méretre (100x100 pixel).
-
- Jugador d'estrella
Lehet h rossz a kép!Saint Germain írta:Meg tudnátok mondani, hogy az általam berakott képet miért nem lehet látni az avatar-ban:?: talán vmit elcsesztem
Két képpel én is így voltam

-
- Jugador del Barça
Meg tudnátok mondani, hogy az általam berakott képet miért nem lehet látni az avatar-ban:?: talán vmit elcsesztem 

teljesen mind1! de ha tudod akkor inkább magyarul vagy mind2 nyelvenDaninho írta:Szerintetek hogyha Ronaldinho-tól szeretnék egy aláírást angolul írjam a szöveget vagy magyarul is jó? Légyszi segítsetek sűrgős! Kössz!

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Szerintetek hogyha Ronaldinho-tól szeretnék egy aláírást angolul írjam a szöveget vagy magyarul is jó? Légyszi segítsetek sűrgős! Kössz!
tudom miilyen kép mert 2kattintás és megnéztem, de nem is durva hanem nagy!! olyasmi képet próbálj meg aláírásba mint amilyen nekünk van, azt a beyoncés képet max avatarba ha lekicsinyítedKitfisto írta:Mié?Te tudod mivan rajta?Szerintem nincs benne semmi durva.Morminho írta:azt a képet felejtsd el mint aláíráskép. egyrészt túl nagy másrészt... na mind1... Képfeltoltés.hu feltöltöd a jéped és a DIREKT LINK A KÉPHEZ-nél lévő címet másolod be a két img közé!!
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mié?Te tudod mivan rajta?Szerintem nincs benne semmi durva.Morminho írta:azt a képet felejtsd el mint aláíráskép. egyrészt túl nagy másrészt... na mind1... Képfeltoltés.hu feltöltöd a jéped és a DIREKT LINK A KÉPHEZ-nél lévő címet másolod be a két img közé!!

in to exile
azt a képet felejtsd el mint aláíráskép. egyrészt túl nagy másrészt... na mind1... Képfeltoltés.hu feltöltöd a jéped és a DIREKT LINK A KÉPHEZ-nél lévő címet másolod be a két img közé!!
-
Most sikerlt de egy piros x-et tesz oda.Mié?
in to exile
menj a legutolsó oldalra, Enrique legelső üzenete!!! ennél jobban nem lehet a szádba rágni...Kitfisto írta:Valamit nem értek.szeretnék betenni egy képet aláírásnak.egy kepfeltöltés.hu-sat és használom az URlt és csak a címet teszi ki.Mit tegyek?plííz!Segítsetek!
-
Valamit nem értek.
szeretnék betenni egy képet aláírásnak.egy kepfeltöltés.hu-sat és használom az URlt és csak a címet teszi ki.Mit tegyek?plííz!Segítsetek!

in to exile