Ígyvan, blaugrana.hu góllövő listáját maximálisan ajánlani tudom, osztán majd hátha egyszer elkészül a miénk is. (adnáazég..

)
Sanama: fogalmazzunk úgy, ahogy mindig ebben a kérdésben:
Azoknak megcsináljuk, akik viszonylag rendszeresen dolgoznak az oldalon, így belefért már Tamásnak, vagy Nekem sok év és munka után. Akár csak régebben Sharkinak, szintén nemrég Kovinak, vagy épp Varga Tamásnak.
És még arról sincs szó, hogy megtartanánk magunknak a "kiváltságot", avagy hogy lusták vagyunk, csak gondoljatok bele, mennyire lenne átlátható egy viszonylag megszokott társaság által használt fórum, ha bárki bármikor megváltoztathatná a nevét. Vagy akár csak egyszer, de 50en mondjuk.
Szóval ez már így marad, akinek nemstimmel a név, az ne ragaszkodjon annyira az accjához, és regisztráljon újra, ezt tudom mondani.
Én egyébként is csak azért húztam nagyonnagyon sokáig az enyém, mert névváltásnál többször veszett már el acc, egyszerűen törlődött. De aztán egyszer már úgyvoltam hogy nemérdekel, s belefér a "kockázat".
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila