Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
honnan tudod biztosra?ziipp írta:Újfalusinak hála szép kis DDoS-t kapott ma az oldal.
Nincs is ezzel bajom,csak mondtam VV-nek.Enrique írta:Pontosan így van, ezt kérjük, mindenki fogadja el.Andris írta:Sanama: fogalmazzunk úgy, ahogy mindig ebben a kérdésben:
Azoknak megcsináljuk, akik viszonylag rendszeresen dolgoznak az oldalon, így belefért már Tamásnak, vagy Nekem sok év és munka után. Akár csak régebben Sharkinak, szintén nemrég Kovinak, vagy épp Varga Tamásnak.
És még arról sincs szó, hogy megtartanánk magunknak a "kiváltságot", avagy hogy lusták vagyunk, csak gondoljatok bele, mennyire lenne átlátható egy viszonylag megszokott társaság által használt fórum, ha bárki bármikor megváltoztathatná a nevét. Vagy akár csak egyszer, de 50en mondjuk.
Szóval ez már így marad, akinek nemstimmel a név, az ne ragaszkodjon annyira az accjához, és regisztráljon újra, ezt tudom mondani.![]()
Én egyébként is csak azért húztam nagyonnagyon sokáig az enyém, mert névváltásnál többször veszett már el acc, egyszerűen törlődött. De aztán egyszer már úgyvoltam hogy nemérdekel, s belefér a "kockázat".
Pontosan így van, ezt kérjük, mindenki fogadja el.Andris írta:Sanama: fogalmazzunk úgy, ahogy mindig ebben a kérdésben:
Azoknak megcsináljuk, akik viszonylag rendszeresen dolgoznak az oldalon, így belefért már Tamásnak, vagy Nekem sok év és munka után. Akár csak régebben Sharkinak, szintén nemrég Kovinak, vagy épp Varga Tamásnak.
És még arról sincs szó, hogy megtartanánk magunknak a "kiváltságot", avagy hogy lusták vagyunk, csak gondoljatok bele, mennyire lenne átlátható egy viszonylag megszokott társaság által használt fórum, ha bárki bármikor megváltoztathatná a nevét. Vagy akár csak egyszer, de 50en mondjuk.
Szóval ez már így marad, akinek nemstimmel a név, az ne ragaszkodjon annyira az accjához, és regisztráljon újra, ezt tudom mondani.![]()
Én egyébként is csak azért húztam nagyonnagyon sokáig az enyém, mert névváltásnál többször veszett már el acc, egyszerűen törlődött. De aztán egyszer már úgyvoltam hogy nemérdekel, s belefér a "kockázat".
A menüsorban a legszélső menüpontDcser írta:Lenne egy olyan ötletem, hogy kéne Góllövőlistát vezetnünk(házi)
Hogy BL Góllövőlista, Bajnokság góllövőlista, Spanyol Kupa Góllövőlista (mind házi góllövőlistaként) és 1 Összesített Góllövőlista:)
Mert én itt a gépemen már vezetek egy Ilyet, csak gondoltam hátha, megvalósítható lenne:)
Ez csak a felsőház tagjainak megoldhatóVictor_Valdes írta:Nickem átírását kérvényezem, ugyan azzal az indokkal amivel annó Andris, és most Etooka. Köszöntem.![]()
S pontosan mi volna az az indok?Victor_Valdes írta:Nickem átírását kérvényezem, ugyan azzal az indokkal amivel annó Andris, és most Etooka. Köszöntem.![]()
Köszi, javítottam.davidvilla77 írta:Én a Galériában találtam egy kisebb hibát.
igen az miatt van. IE8-cal nekem mindent aláhúzott, és ezért álltam át Mozzillára...Leomessi14 írta:Miert van az,hogy minden alahuzodik piros vonallal?Lehet,hogy a bongeszo miatt van(Internet explorer?
A böngésző eszköztár végén a frissités gomb előtt van egy olyan, hogy kompatibilitási nézet, arra kattints, akkor nem lesz olyan.Leomessi14 írta:Miert van az,hogy minden alahuzodik piros vonallal?Lehet,hogy a bongeszo miatt van(Internet explorer?
Tyűűűűűnoname írta:"Puyol így az ominózus edzésen teljes értékűen dolgozhatott, egészen addig, amíg a soleus izma meg nem sérült. A támadónak nagyjából 3 hét kihagyást jósoltak, ám a hétfői vizsgálatok szerint jól halad a felépülése, ennek következtében akár már a Hercules elleni bajnokin is ott lehet. "
Azért Puyol ennyire nem sokoldalú.![]()