Akkor meg kezdd el behajtani a tartozásokatVictor_Valdes írta: meg általába a másik oldalon állok..nem azon aki kölcsön kér...

Akkor meg kezdd el behajtani a tartozásokatVictor_Valdes írta: meg általába a másik oldalon állok..nem azon aki kölcsön kér...
Azért,mert Ti nők sosem tudjátok mit akartok így elbizonytalanítjátok a [auto_cenzúra] és nem tudják,hogy mit mondjanak,mert ha kimondja és kiröhögöd akkor besül...nagyjudit89 írta:Akkor ti fiúk mondjátok meg nekem, miért van az, hogy nem mondja ki valaki, hogy mit érez?????????????????????????????????????
Mikor erre terelődik a szó vagy témát vált, vagy pedig semmit se mond.
van benne igazság.sjd írta:Szedj bodzát, gyűjts színesfémet a lezárt vasúti szakaszokról, vegyél fel Provident gyorskölcsönt, de szerintem a "szalkaigettóban" bőven találsz olyan hiperpigmentált kisebbségi elemeket, akik kisegítenek az ilyen ötletekkelVictor_Valdes írta:aki úgy golndolja, hogy megszán, az megdobhatna egy kis lével. köszönöm.
mellesleg, jó lenne valahogy pénzt kerteni, szivesen várom a tippeket.
csóróság van.![]()
ja és hagyd abba a cigit (bocs ezt nem tudtam kihagyni)
valamint egy ehhez kapcsolódó életbölcsesség qdb-ről:
<tomivagyokhelo> pedig ha negy napig nem iszok mar az helybol egy kazal penz
<tomivagyokhelo> talicskaval kell hazatolnom
<sajtoscsiga> en nem iszom, nem cigizem, nem narkozom, stb, meg sincs many
<sajtoscsiga> mit csinalok rosszul?
<tomivagyokhelo> hat allj neki
<tomivagyokhelo> es lesz
<tomivagyokhelo> most komolyan mondom amikor ugy tenyleg rendesen kellett ra penz mindig volt.
<sajtoscsiga> marmint ivasra?:D
<sajtoscsiga> pazar:D
<tomivagyokhelo> igen
<tomivagyokhelo> szoval ha nekiallsz inni es abbahagyod
<tomivagyokhelo> lesz penz.
Én a halászatra, vadászatra gondoltam.lui1698 írta:Ja, a barlangrajzokkal jól lehet keresni.forlán10 írta:Ott a legősibb foglalkozás![]()
Hátha bejön
Szedj bodzát, gyűjts színesfémet a lezárt vasúti szakaszokról, vegyél fel Provident gyorskölcsönt, de szerintem a "szalkaigettóban" bőven találsz olyan hiperpigmentált kisebbségi elemeket, akik kisegítenek az ilyen ötletekkelVictor_Valdes írta:aki úgy golndolja, hogy megszán, az megdobhatna egy kis lével. köszönöm.
mellesleg, jó lenne valahogy pénzt kerteni, szivesen várom a tippeket.
csóróság van.
Ja, a barlangrajzokkal jól lehet keresni.forlán10 írta:Ott a legősibb foglalkozás![]()
Hátha bejön
Bankos cucc nem adja.MessiFan írta:Húzz egy harisnyát a fejedre és go le a bankba egy késsel![]()
Amúgy meg mire kell a pénz ennyire? Ha szabad tudni.
Egy lehetséges magyarázat:nagyjudit89 írta:Akkor ti fiúk mondjátok meg nekem, miért van az, hogy nem mondja ki valaki, hogy mit érez?????????????????????????????????????
Háát, a jobb eset, ha nem szereti mindig mondogatni, hogy : szeretlek..nagyjudit89 írta:Akkor ti fiúk mondjátok meg nekem, miért van az, hogy nem mondja ki valaki, hogy mit érez?????????????????????????????????????
És hány kilóméterre vagytok egymástól?gygerike írta:Én most már lassan 2 hete boldog párkapcsolatban élek szerencsére:D Myvip, Facebook
msn
tali
boldog párkapcsolat:) Szerintem nem nehéz ismerkedni meg ugye zek az eszöközök rendkivül megkönnyitik a dolgot.Csak ugye kezdeményezni kell. Mindig ugy állok hozzá hogy mi lehet a legrosazbb ? Elküld az anyámba? És akkor mivan ?
Szal csak kezdeményezni kell
Ez általában így szokott lenni. Nőknek, pasikból, pasiknak, nőkből.nagyjudit89 írta:Nektek a csajokból van elegetek??????? Nekem meg a pasikból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Így van.davidvilla77 írta:...de hamar jött az a lány, akiért cserébe egy barátom dobtam ki a szemétbe.Victor_Valdes írta:"...megfogadtam többször, hogy nem lesz több sör, és csaj aki bekavar..."
Így jár az aki egy nőnek hisz vakon, mer' a legtöbbjük szíve csak eldobható flakon...
Jó kis szám![]()
Kábé ugyanez...socio66 írta:hát a távkapcsolat a legnagyobb hülyeség kb.
emlékszem mi sms-eztünk állandóan barátnőmmel,meg csomószor este vártam rá msn-en mint valami hülye,aztán ha beszéltünk is nem nagyon volt miről,mivel nem voltak ugye közös élmények..
kéthetente láttam kb hétvégén,akkor elmentünk bulizni és azok olyan jók voltak hogy mikor megint elment,akkor csak néztem ki a fejemből pár napig és semmi se érdekelt.
aztán visszaálltam,majd megint jött,megint egy jó buli és megint a nagy semmi mikor ment. ez volt pár hónapig,aztán mikor túl voltam a sokadik magamba forduló időszakon,amikor anyám már sokadjára bszott le amiért másfél hetente kellett tölteni a telót,meg amikor már a tököm kivolt a mindennapi msn előtt [auto_cenzúra]ástól,akkor azt mondtam,legyen vége.
persze msn-en sikerült megbeszélni a dolgot,stílszerűen..
röhejes volt,azóta eldöntöttem,hogy távkapcsolatot soha többé.
Esetleg ha tényleg két-három mondat, akkor offtopicban lefordítom nekedozsimiki írta:(mondom én, akinek most pont fontos lenne a használata)
Én nem bánkódom, csak a vérnyomásom lett 250 így hirtelen.Gauchomester írta:ismét csakVictor_Valdes írta: ...hogy 2 hétig együtt voltunk éjjel nappal...1 év
Cimbi nem tudom hány éves vagy, lesz még ennél nagyobb baj is...nyugalom és a fel a fejjel.