Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az nem ment volna nekiozsimiki írta:Grt Lorenzonak! Én bírom a fejét, óriási tehetség,bár már több is annál ugye. Nagyon részletesen nem követem a dolgokat,mint Ti,de azért a történésekkel tisztában vagyok, jobb lett volna ha egy végig egészséges Dokit gyűr le,de így sem csökkenti az érdemeit.
Várom majd a jövő évi izgalmakat, ami a VB elsőséget illeti.
Elvileg 10-kor kezdődött volna.csdewl írta:Valaki nem tudja, hogy mikor kezdődik a Djokovic-Ferrer döntő?
ha jól tudom még 14perccsdewl írta:Valaki nem tudja, hogy mikor kezdődik a Djokovic-Ferrer döntő?
Azért, mert az idényben sikerült neki összehozni egy 3. helyet, még nem fogok ódákat zengeni róla. Attól, hogy a Hercules megverte a Barcát a Camp Nou-ban 2-0-ra, még nem lesz bajnokesélyes, vagy jobb csapat. Kijött nekik a lépés, mint ahogy Talmának is.socio66 írta:ne süllyedj már le az nso-kommentelők szintjére.
annál az említett esetnél senki nem tudja mi történt pontosan,biztos vagyok benne hogy komolyabb dolgok is voltak,mint amit te írtál,azért ők sem hülyék.
miért kell tényként írni olyan dolgokat,amikről csak találgatsz?
azért ő azon kevesek közé tartozik,aki már letett egyet s mást az asztalra és hinni lehet a szavának,biztos vagyok benne hogy próbálkozik ő mindennel,de most ez van.
a múltkor harmadik lett,nem láttalak hogy elismerően írtál volna róla.
de egyébként ha követed az eseményeket,láthatod,hogy ez egy gyilkos kategória,közel azonos motorok és pilóták versenyeznek,tizedek vannak az első 12 közt most is,egyszerűen lehetetlen mindig a topon lenni itt.
mellékesen Talma hatodik jelenleg a pontversenyben,csak összehasonlításképp pl. Faubel 29.,Di Meglio 20., Pesek 32., Pasini 26..
nem akármilyen nevek ugye.
de hát mostanában nem annyira megy Gábornak,meg kell találni minden adandó alkalommal,más fórumokon is ömlenek a cinikus,lenéző kommentek,még véletlenül sem biztatjuk,támogatjuk,nem..húzzuk le még jobban.
nem tudunk mi megbecsülni senkit és semmit,a Mol is kiszállt és inkább a szutyok Videotont támogatja,bravó.
S.Agüero írta:Viasat3.ALEXDP írta:Sziasztok!
Most játszik a Kiel a Barcelonával a ffi kézi bl-ben.
Nincs valakinek ötlete hol lehetne nézni?
THX
HatalmasP.U.Y.O.L. írta:Ken Block...talán ebbe a topikba illik bele leginkább.
Martin Gould vezetett ellene óriási előnnyel, azért emlékszem,mert akkor írtam,hogy ez a Gould elképesztő,h mit játszik, úgy tolta mint Ronnie szokta, elképesztő lökéseket művelt. Aztán elfáradt,vagy megremegett,és Robertson meg magára talált.kanty írta: Robertson pedig finoman szólva is élete formájában van. Már nem tudom pontosan, h ki ellen, de a VB-n elég nagy hátrányból megforditott egy meccset és azóta verhetetlen.
Szerintem nem fog neki sikerülni, felette is eljárt már az idő. Minden idők legsikeresebb snúker játékosa aki ez mellett egy úriember is.P.U.Y.O.L. írta:
Én kitartok a jó öreg Hendry mellett. Remélem azért még sikerül egy rangos tornát megnyernie...
Na igen!Mégis úgy gondolom inkább a pénz dominál.Jones nagy kedvenc máig!Egyik kedvenc K.O.-m tőle: http://www.youtube.com/watch?v=3HP9Ai9c ... re=relatedkanty írta:Mora még nem olyan idős, de nem is klasszis, mint Shane. Mosley-nál nyilván a pénz is szerepet játszott és egyszerűen nekik ez az életük és nem érzik azt, h már túl vannak a csúcson. Lásd Roy Jones Jr.albicelesteX írta: Nem is igazán értettem mi szükség volt erre,nyilván a pénz.Sajna már ők sem a régiek,eljárt felettük az idő.
Én kitartok a jó öreg Hendry mellett. Remélem azért még sikerül egy rangos tornát megnyernie...ozsimiki írta:kis Snooker,
a Glasgow-i World Openen Rooney O'Sullivan meglökte 10.hivatalos 147-ét is.
Mora még nem olyan idős, de nem is klasszis, mint Shane. Mosley-nál nyilván a pénz is szerepet játszott és egyszerűen nekik ez az életük és nem érzik azt, h már túl vannak a csúcson. Lásd Roy Jones Jr.albicelesteX írta: Nem is igazán értettem mi szükség volt erre,nyilván a pénz.Sajna már ők sem a régiek,eljárt felettük az idő.