Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most már komolyan megnézem h bwin-en lehet-e fogadni erre, mert akkor rövid úton meggazdagszomS.Agüero írta:Ki gondolta volna, h Keita nem kezd.![]()
Am nem rossz kezdő!
Pintopalesz77 írta:
És valaki le tudná írni a cserepadot? Az FCBarcelona.cat nem működik nekem sajnos...Előre is kösz.
Remélem Bojan nem a jobb oldalon fog játszani, bár sajnos attól tartok hogy de. Pedig ott a leggyengébb... Mindegy, jó ez a kezdő, talán Keita helyett Maschot játszattam volna - vagy inkább Thiagot, de ez mindegy -, de Pep most jól összerakta szerintem. Abidal nincs középen... Hajrá srácok, jó meccs lesz remélem...El fanático írta:Valdés -Alves, Puyol, Milito, Maxwell - Busquets, Xavi, Keita - Iniesta, Villa, Bojan
Jah, hivatolos - nem tipp.
Pedig nyáron még az volt, hogy majd ők megoldják bőven a középpályát...hát ha nem játszanak, úgy nehéz. Márpedig még 1 percet se játszottak.messideco írta:Azért még várjunk Thiago és Jds-szel. Nem bíznám rájuk a középpályát, még a Gijon ellen sem. Kiváncsi leszek, hogy Nolito lesz-e nevezve...
szerintem nem lesz 4-0, de legyen igazadS.Agüero írta:Kezdőm:
VV - Alves(Adrriano), Piqué, Puyol, Maxwell - Busquets, Xavi, Iniesta(Masche) - Pedro, Villa, Bojan(Ini)
Pep kezdője szerintem:
VV - Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Busquets, Xavi, Keita, Pedro, Villa, Iniesta
Tipp: 4-0
Góllövők: Villa2, Pedro, Xavi
Cserék: Masche, Adriano, Bojan
magabiztos győzelmet várok!![]()
![]()