Bajnoki Mérkőzések 10-11
-
- Entrenador del Barça
Nem vagyunk Messi függők!
A mai meccs legnagyobb gondja az volt, hogy nem volt tűz. Nem voltak letámadások, nem volt labdázás, egyből passzok. Csak álltak, mint f*sz a lakodalomban. Szélső játékunk nem volt. Ini és Xavi nagyon maga alatt volt. A szerencsénk az, hogy Villa hamar betalált, mert nagy gáz lett volna.
A mai meccs legnagyobb gondja az volt, hogy nem volt tűz. Nem voltak letámadások, nem volt labdázás, egyből passzok. Csak álltak, mint f*sz a lakodalomban. Szélső játékunk nem volt. Ini és Xavi nagyon maga alatt volt. A szerencsénk az, hogy Villa hamar betalált, mert nagy gáz lett volna.
- Andris
- Adminisztrátor
Ha mégegyszer valaki leírja h messi függő, agyoncsapom.
Sok helyzet van, lehet amikor majd ő hiányzik, hiányozna, de ma végképp nem azért volt ilyen vacak a játékunk, mert ő nem volt a pályán.
A fiúk totálisan dekoncentráltak, talán fáradtak is voltak, és hát Pedroval is meg voltunk rövidülve, a jelen pillanatban értékelhető két csatárunkat egyszerre elveszíteni elől komoly gond.
Egyébként kicsit ezt a meccset is durvának éreztem. Fontos a 3 pont, és remélem Villát kibillenti a gólja, nem volt rossz. Utána talán látszott is h kicsit felszabadult. De amíg beilleszkedik, ő nagyon félértékű csak.

Sok helyzet van, lehet amikor majd ő hiányzik, hiányozna, de ma végképp nem azért volt ilyen vacak a játékunk, mert ő nem volt a pályán.
A fiúk totálisan dekoncentráltak, talán fáradtak is voltak, és hát Pedroval is meg voltunk rövidülve, a jelen pillanatban értékelhető két csatárunkat egyszerre elveszíteni elől komoly gond.
Egyébként kicsit ezt a meccset is durvának éreztem. Fontos a 3 pont, és remélem Villát kibillenti a gólja, nem volt rossz. Utána talán látszott is h kicsit felszabadult. De amíg beilleszkedik, ő nagyon félértékű csak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador d'estrella
most,hogy a csapatba nem illő ibrát elzavartuk,már a saját ötletes,ellenállhatatlan támadójátékot nyomjuk...
vagy lehet,hogy messi-függők vagyunk?
vagy lehet,hogy messi-függők vagyunk?
- Messi1125
- Barça C
A lényeg, hogy nyertünk egy "Villa-nással":) Maxwell játéka nekem tetszett!!
Na majd szombaton a Bilbao-t megtömjük:)
Na majd szombaton a Bilbao-t megtömjük:)
„Egy csapat csak akkor juthat fel a csúcsra, ha egy cél lebeg minden csapattag szeme előtt: Legjobbnak lenni!”
<B>„Sohasem szabad elfelejteni, hogy a futball egy játék; egy gyönyörű
játék, amely sokakat tesz gazdaggá, de ami a szurkolóknak nem a pénzről szól”
<B>„Sohasem szabad elfelejteni, hogy a futball egy játék; egy gyönyörű
játék, amely sokakat tesz gazdaggá, de ami a szurkolóknak nem a pénzről szól”
hát itt volt a vizsga Messi nélkül! mit mondhatok: félkarú bénák voltunk!
konkrétan: Villának túl kicsi a kapu, Bojan az ellenfél szinvonalán, Iniesta ez már ezerszer bizonyított dolog nem csatár Pedro mostanában ezt az össze-vissza futkosó nem is tudom mit játszik, az eredményt láthattuk.
a hárompontnak persze nagyon is örülök, mert azt végül is megérdemeltük, de a játék sajna nekem nagyon nem jött be.
konkrétan: Villának túl kicsi a kapu, Bojan az ellenfél szinvonalán, Iniesta ez már ezerszer bizonyított dolog nem csatár Pedro mostanában ezt az össze-vissza futkosó nem is tudom mit játszik, az eredményt láthattuk.
a hárompontnak persze nagyon is örülök, mert azt végül is megérdemeltük, de a játék sajna nekem nagyon nem jött be.
+ Győztünk.
+ Milito játéka.
+ Xavi lövései.
+ Villa dicséretes akarása.
- Villa önzősége.
- Bojan gyenge teljesítménye.
+ Milito játéka.
+ Xavi lövései.
+ Villa dicséretes akarása.
- Villa önzősége.
- Bojan gyenge teljesítménye.
3 pont, semmi több, meccs embere Villa nálam... (nem csak a gólja miatt...)
felejtsük el gyorsan ezt a mai produkciót...
felejtsük el gyorsan ezt a mai produkciót...
Most már komolyan megnézem h bwin-en lehet-e fogadni erre, mert akkor rövid úton meggazdagszomS.Agüero írta:Ki gondolta volna, h Keita nem kezd.![]()
Am nem rossz kezdő!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Pintopalesz77 írta:
És valaki le tudná írni a cserepadot? Az FCBarcelona.cat nem működik nekem sajnos...Előre is kösz.
Adriano
Pedro
Mascherano
Piqué
Nolito
Thiago

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Remélem Bojan nem a jobb oldalon fog játszani, bár sajnos attól tartok hogy de. Pedig ott a leggyengébb... Mindegy, jó ez a kezdő, talán Keita helyett Maschot játszattam volna - vagy inkább Thiagot, de ez mindegy -, de Pep most jól összerakta szerintem. Abidal nincs középen... Hajrá srácok, jó meccs lesz remélem...El fanático írta:Valdés -Alves, Puyol, Milito, Maxwell - Busquets, Xavi, Keita - Iniesta, Villa, Bojan
Jah, hivatolos - nem tipp.
És valaki le tudná írni a cserepadot? Az FCBarcelona.cat nem működik nekem sajnos...

Hazai pálya kötelező győzelem
remélem jó kis meccset fogunk látni
Villa formája pedig valamelyest javul(:
FORCA BARCA!

remélem jó kis meccset fogunk látni
Villa formája pedig valamelyest javul(:
FORCA BARCA!
Keita....édes istenem....Masch meg csücsül a padon...

Szerintem szinte mindegy a kezdő, egy Gijont hazai pályán megkell verni és kész. Nem számit, h Messi nincs, vagy, h ki hol játszik a győzelem kötelező. Egy újabb botlás hazai pályán érzékenyen érintene.
FORCA BARCAA!!!

FORCA BARCAA!!!

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Valdés -Alves, Puyol, Milito, Maxwell - Busquets, Xavi, Keita - Iniesta, Villa, Bojan
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára El fanático 2010.09.22. 19:24:43-kor.

VV-Alves-Pique-Puyol-Maxi-Sergi-Xavi-Ini-Bojan-Villa-ADRIANO:P(am.Pedro)
- ab1daL
- Director del Fútbol
Hamarosan kapunk hivatalos kezdőt, de én így állnék ki:
Valdés
Alves-Puyol-Milito-Max
Xavi-Masche-Keita
Pedro-Bojan-Villa
Cserék:
Piqué -> Puyol
Ini -> Xavi
Jeffren/Adriano -> Villa
Hajrá srácok, hazai pályán kötelező a győzelem!
Valdés
Alves-Puyol-Milito-Max
Xavi-Masche-Keita
Pedro-Bojan-Villa
Cserék:
Piqué -> Puyol
Ini -> Xavi
Jeffren/Adriano -> Villa
Hajrá srácok, hazai pályán kötelező a győzelem!
Pedig nyáron még az volt, hogy majd ők megoldják bőven a középpályát...hát ha nem játszanak, úgy nehéz. Márpedig még 1 percet se játszottak.messideco írta:Azért még várjunk Thiago és Jds-szel. Nem bíznám rájuk a középpályát, még a Gijon ellen sem. Kiváncsi leszek, hogy Nolito lesz-e nevezve...
- messibarca
- Jugador d'estrella
szerintem nem lesz 4-0, de legyen igazadS.Agüero írta:Kezdőm:
VV - Alves(Adrriano), Piqué, Puyol, Maxwell - Busquets, Xavi, Iniesta(Masche) - Pedro, Villa, Bojan(Ini)
Pep kezdője szerintem:
VV - Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Busquets, Xavi, Keita, Pedro, Villa, Iniesta
Tipp: 4-0
Góllövők: Villa2, Pedro, Xavi
Cserék: Masche, Adriano, Bojan
magabiztos győzelmet várok!![]()
![]()

a siget készítette Victor (vuvu)
- MatyiG
- Adminisztrátor
Kezdőm:
VV - Alves(Adrriano), Piqué, Puyol, Maxwell - Busquets, Xavi, Iniesta(Masche) - Pedro, Villa, Bojan(Ini)
Pep kezdője szerintem:
VV - Alves, Piqué, Abidal, Maxwell, Busquets, Xavi, Keita, Pedro, Villa, Iniesta
magabiztos győzelmet várok!

Pep kezdője szerintem:
magabiztos győzelmet várok!

-
- Entrenador del Barça
Én Militót hiányolom. Alig játszik, majd ha mégis kell nem lesz labdabiztos.
Iniesta a szélen óriási pazarlás, láttuk az AM. ellen mit tud a középpályán.
Előre kell egy rutinos, gólerős csatár akik vannak jók, de kevés.
Iniesta a szélen óriási pazarlás, láttuk az AM. ellen mit tud a középpályán.
Előre kell egy rutinos, gólerős csatár akik vannak jók, de kevés.
Fecó
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Sajnos a meccset nem fogom látni.
Az szinte biztos, hogy pár fiatal lehetőséget kap majd, ha az eredmény pozitívan alakul a számunkra. Adrianot már többször megemlítettem, szerintem is érdemes lenne, akár a kezdőbe is betenni, mert Abidal és Maxwell is a csapat talán leggyengébb pontjai voltak, amikor játszottak. (anélkül, hogy bántani akarnám őket) Ez természetesen nem azt jelenti, hogy ezután minden meccsen rosszul fognak játszani, de talán Adriano is kaphatna lehetőséget azon a poszton, ahol a leginkább kényelmesen érzi magát.

- messibarca
- Jugador d'estrella
én is szívesen látnám adrianot a kezdőben szerintem megérdemelné de az lenne a legjobb ha thiago és JDS is pályára lépne minimum egy fél órát nem lesz egy séta galopp a ma esti meccs de nyernünk kell és ez egy jó esély a villa pedro bojan triónak ,hogy megmutassák mit tudnak remélem könnyed győzelem lesz

a siget készítette Victor (vuvu)
Egyébként én Adrianot mindenképp kezdetném, utóbbi meccseken egy másodpercre se volt pályán, pedig megérdemelné...Nolitonak én is örülök!