Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amit írtam, azt puszta tényként írtam. Nem volt ott sehol, hogy szerintem...Enjoy írta: Újfalusi két meccset kapott... nos szerinted Villa hányat kapna?
Miért kapna többet? ugyanmár
Újfalusi két meccset kapott... nos szerinted Villa hányat kapna?P.U.Y.O.L. írta:Az egyből piros a legtöbbször nem csak 1 meccses eltitás...Enjoy írta:Szerintem jól jön Villa-nak az egy meccs eltiltás!
Csúnya volta mozdulat, de most ez kell neki, hogy lehiggadjon, s összeszedje magát pszichésen..
Az egyből piros a legtöbbször nem csak 1 meccses eltitás...Enjoy írta:Szerintem jól jön Villa-nak az egy meccs eltiltás!
Csúnya volta mozdulat, de most ez kell neki, hogy lehiggadjon, s összeszedje magát pszichésen..
Én Piquétől.bowlinggolyo írta:Én is Bojan-tól várok már egy villanást.ozsimiki írta:ejjj, végülis minek nekünk csatár? Messi sincs, Ő sincs, jövő hét?
Ha eddig rossz volt a helyzetkihasználásunk,megnézem jövő héten milyen leszBojan villanthatna.
Én is Bojan-tól várok már egy villanást.ozsimiki írta:ejjj, végülis minek nekünk csatár? Messi sincs, Ő sincs, jövő hét?
Ha eddig rossz volt a helyzetkihasználásunk,megnézem jövő héten milyen leszBojan villanthatna.