Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én mindig annak szurkolok, hogy ne essenek ki, mert én is különlegesnek találom azt, amit ott csinálnak. Mindössze ők mondhatják el magukról a két nagy mellett, hogy sohasem kényszerültek a másodosztályba és ők mindezt úgy viszik végbe, hogy csak b.a.sz.k. focisták játszanak náluk, ami a jelenkor labdarúgásában egy üde színfolt.messideco írta:Kőkemény meccs lesz a mai. A Bilbao mindenki ellen abszolút veszélyes. Egyébként nagy tisztelője vagyok a b.a.sz.k csapatnak, inkább testvércsapatok kellene legyenek a Barcával, mintsem riválisok...
Ez csak sima duma,nem kell vele törődni,ha akarnak itt valamit,mutassák meg a pályán...ennyi....ezt a "mondókát" nem kell komolyan venni....breywol írta:Úúúúúú!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hát a jó büd*s k*rv* *nyját a Mour*nhonak... Pfff.... Ekkora egy **szt!!!!
madridista/rövid hírek/péntek, 13:12... .... "Különösön azért, mert vannak olyan csapatok..."
Hát elmehet a ****ba! Az Interes a duma. Meg a Chelsea-s. Emlékszem még Fergit is kikezdte, hogy makkol. Bár néha az nem volt alaptalan, de ez?!?! Pffff.... Kötsög....![]()
![]()
És a spanyol válogatott világbajnok lett! Mi meg szétvertük a Gijont 1-0 ra ugye?sjd írta:És akkor akár nyerhetünk is 1-0ra, mint a spanyol válogatott az összes meccsénbarca2010 írta:Most lehet gyakorolni a két szűrős felállást, ami nem is lenne újdonság, hiszen a spanyol válogatott is azt játssza!
Az meg siralmas volt amit Villa középcsatárként nyújtott ebben a rendszerben
négyből kettő talán nem is olyan ritka....Maxwell jobb mint Abidal és sajnos tegnap nemigen volt lehetőség kisérletezni, de Adrianora persze én is kíváncsi vagyok!Rivaldo11 írta:A tavalyi almeria elleni derbire emlékeztetett a mai szenvedés. A "túloldallal" ellentétben mi nem mondhatjuk, hogy lényeg a 3 pont, mert nekünk szinte kötelező minőségi futballt bemutatni. Ám mivel az ilyen meccsek szerencsére ritka kivételek, ezért nem hiszem, hogy nagyon le kéne húzni a csapatot a mai játékért. néha megesik az ilyesmi.
Meccs után könnyű okosnak lenni, de a Maxwellnél lendületesebb-és frissebb- Adrianoval tán ütősebb lett volna a bal oldalunk.
jól látod :idén nem bízok úgy a csapatban,mint az elmúlt két évben...Kalap1988 írta:Ez megesik, tavaly is voltunk egy-egy meccsen gyengébbek. Láttuk a Pana ellen és még sok meccsen, hogy ez a csapat még mindig ugyanúgy tud focizni. Függők se vagyunk szvsz. Azt pedig jól tudjuk, hogy amikor kell majd igazán, akkor nem lesz szenvedős meccs. Egy-egy belefér és benne is van mindig. Tavaly is nem egyszer volt így, sőt 2008-09-ben sem, de ti még mindig nem bíztok feltétlen a fiúkban. Egy meccs után levontok következtetéseket, nem kell túlzásba vinni azért ezt:)
Én azért bizakodó vagyok!:) Gyorsan elfeledtetik a ma estét!bence-barca írta:Ha így játszunk, inkább fordítva...Messi1125 írta: Na majd szombaton a Bilbao-t megtömjük:)![]()
Ha így játszunk, inkább fordítva...Messi1125 írta: Na majd szombaton a Bilbao-t megtömjük:)