Bajnoki Mérkőzések 10-11

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Mit vársz az új idénytől?

Könnyed címvédés
67
13%
Kiélezett versenyfutás, tavalyi eredménnyel
362
72%
Real Madrid bajnoki címet
40
8%
Európa Liga szereplés
4
1%
Biztos bennmaradás
29
6%

Szavazatok száma: 502
MatyiG
Adminisztrátor

2010.09.25. 17:53:17

Kezdő(m) mára:
-----------------------------VV----------------------------
--Alves----------Piqué----------Puyol-------------Maxwell
--------------------------Busquets--------------------------
--------------------Xavi----------Iniesta----------------
----Pedro-------------------Bojan-----------Villa------

Tippem: 1-2. Gólszerzők: Villa, Bojan(úgy érzem ma ha középen lesz gólt lő), Llorente
Cserék: Masche, Adriano, Keita
Visca el Barca! :wink:
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.25. 15:47:14

messideco írta:Kőkemény meccs lesz a mai. A Bilbao mindenki ellen abszolút veszélyes. Egyébként nagy tisztelője vagyok a b.a.sz.k csapatnak, inkább testvércsapatok kellene legyenek a Barcával, mintsem riválisok...
Én mindig annak szurkolok, hogy ne essenek ki, mert én is különlegesnek találom azt, amit ott csinálnak. Mindössze ők mondhatják el magukról a két nagy mellett, hogy sohasem kényszerültek a másodosztályba és ők mindezt úgy viszik végbe, hogy csak b.a.sz.k. focisták játszanak náluk, ami a jelenkor labdarúgásában egy üde színfolt.
messideco
Presidente del Barça

2010.09.25. 15:43:06

Kőkemény meccs lesz a mai. A Bilbao mindenki ellen abszolút veszélyes. Egyébként nagy tisztelője vagyok a b.a.sz.k csapatnak, inkább testvércsapatok kellene legyenek a Barcával, mintsem riválisok...
Kép
"And my heart will leave you never."
LM10
Director del Fútbol

2010.09.25. 09:20:43

V.V.-Alves-Puyol-Piqué-Maxwell-Busquets-Xavi-Keita-Iniesta-Pedro-Villa.

Nehéz meccs lesz.( És megint nem látom a falunap miatt, ez már a 3. meccs(Espanyol 1-2,Malaga 0-2)

Elvileg Tyson16 nevű kolléga még a múlt héten azt mondta, hogy küld sms-t, de össz-vissz 1 hsz-e volt eddig. :D De remélem nem felejtetted el! :wink:

0-1 vagy 1-2-t tippelek mára.
D.Villa
Jugador del Barça

2010.09.25. 09:16:10

Remélem jól fogunk játszani nem úgy mint múltkor...
Az elég kevés volt!
Messi játéka biztos hiányozni fog, de kiderül hogy mennyire.
Hajrá Barca!
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.09.25. 07:51:38

[quote="breywol"][/quote]

Szerintem kár idegeskedni! :wink: Mou véleménye elment a fülem mellett. Pusztán el akar indítani egy oda-vissza dobálózást , amiből a végén ő akar kijönni győztesen. Pep okosan megoldotta a helyzetet.

Ma: Legalább olyan kemény menet lesz ma a Bilbao, mint az Atletico volt, ha nem keményebb. Rendkívül agresszívek lesznek, úgyhogy ezen a találkozón különösen fontos lesz hogy sokat legyen nálunk a labda. És persze egy betonvédelem kell!
Én ezúttal Init felküldeném támadósorba, és akár játszhatna Masch a középpályán, mert az ő keménysége sokat számítana. Persze a megengedett keménységre gondoltam...
Nagyon értékes 3 pont lenne a mai.

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Messithebest
Director del Fútbol

2010.09.25. 07:45:34

breywol írta:Úúúúúú!!!!!! :shock: :? :x :x :x :x Hát a jó büd*s k*rv* *nyját a Mour*nhonak... Pfff.... Ekkora egy **szt!!!! :arrow: madridista/rövid hírek/péntek, 13:12... .... "Különösön azért, mert vannak olyan csapatok..."

Hát elmehet a ****ba! Az Interes a duma. Meg a Chelsea-s. Emlékszem még Fergit is kikezdte, hogy makkol. Bár néha az nem volt alaptalan, de ez?!?! Pffff.... Kötsög.... :x :x :x
Ez csak sima duma,nem kell vele törődni,ha akarnak itt valamit,mutassák meg a pályán...ennyi....ezt a "mondókát" nem kell komolyan venni....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
breywol
Jugador del Barça

2010.09.25. 07:30:24

Úúúúúú!!!!!! :shock: :? :x :x :x :x Hát a jó büd*s k*rv* *nyját a Mour*nhonak... Pfff.... Ekkora egy **szt!!!! :arrow: madridista/rövid hírek/péntek, 13:12... .... "Különösön azért, mert vannak olyan csapatok..."

Hát elmehet a ****ba! Az Interes a duma. Meg a Chelsea-s. Emlékszem még Fergit is kikezdte, hogy makkol. Bár néha az nem volt alaptalan, de ez?!?! Pffff.... Kötsög.... :x :x :x
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
messideco
Presidente del Barça

2010.09.25. 03:01:14

Érdekes, hogy Thiago van az első csapatnál, és nem JDS...
Kép
"And my heart will leave you never."
ab1daL
Director del Fútbol

2010.09.24. 20:36:31

Az utazó keret Bilbao-ba : Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Bojan, Jeffren, Mascherano, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Milito, Maxwell, Adriano and Thiago.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.09.24. 09:10:59

Hát abban a rendszerben inkább volt balszélső Villa, mint középcsatár. Egészen addig, amíg a vége felé le nem kapta a kezdőből Torrest Del Bosque. Utána már tényleg középen szerepelt Villa, Torres helyett pedig Pedro. De nem ebből kéne kiindulni és nem abból, hogy két szűrővel álljon fel a csapat. Nem hiszem, hogy rá lennénk arra szorulva, hogy két vkp-nk legyen, ennél támadóbb szellemű csapatunk van.
Kép
Kép
Kép
barca2010
Jugador d'estrella

2010.09.24. 09:01:13

sjd írta:
barca2010 írta:Most lehet gyakorolni a két szűrős felállást, ami nem is lenne újdonság, hiszen a spanyol válogatott is azt játssza!
És akkor akár nyerhetünk is 1-0ra, mint a spanyol válogatott az összes meccsén
Az meg siralmas volt amit Villa középcsatárként nyújtott ebben a rendszerben
És a spanyol válogatott világbajnok lett! Mi meg szétvertük a Gijont 1-0 ra ugye?
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2010.09.23. 18:02:24

Rossz volt tegnap nézni a fiúkat.
Rég láttam ilyen dekoncentrált barcát.
Azért nagyon remélem, h Bilbao-ra fejlődünk valamennyit játékban, mert ilyen játék ott kevés lesz még az x-hez is.
na, felejtsük el gyorsan ezt a meccset s nézzük a Bilbao-t! :)
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.09.23. 13:12:36

Lehet hogy nagy részben a Barca irányította a mérkőzést (azért nagy részben mert nem láttam az egész meccset) de az 1 gólt én is kevésnek tartom. Keita nem az a tipikus támadó focit kedvelő vagy én nem tudom mi lehet a baja hogy szinte semmit sem csinál. Adrianot már látni akarom a kezdőben vagy csereként KEITA helyett.
A Bilbao már nagyobb falat lesz. Remélem azt a meccset is hozni fogják mind1 hány góllal.
nemtom99
Jugador d'estrella

2010.09.23. 12:48:29

A tegnapi meccsből amennyit láttam az nem nyűgözött le.Gyengék voltunk:/
Ami viszont szemet ütött hogy voltak átlövések végre:)bár finomítani kell még:)mintha ezt gyakorolták volna:))
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2010.09.23. 12:20:26

Pozitívuma a meccsnek, hogy megtanulták, hogy nem kell játszani. Szívem szerint Adrianot hoztam volna be Mascherano helyett, sztem tudott volna kreativitást hozni a játékba mert a fantázia az nagyon hiányzott,
Bojan nem hiszem hogy olyan szörnyű lett volna, de ez a jobb oldal nagyon nem fekszik neki, rádásul folyamatosan 2 védővel a nyakán nem sokat tudott csinálni. Egy ilyen meccsen ahol az ellenfél 9 emberrel védedekezik nagyon nehéz feltörni a védelmet. Egy olyan csapat ellen aki csak arra játszik, hogy ne tömjék ki őket 4-5 góllal és úgy jönnek ki hogy ez az egyben feladják a támadás lehetőségét is nem várhatő gála. Villa és Pedro sem csinált sokkal többet, az előbbi ráadásul minden helyzetből kapura rúgta mikor akár Bojant 100%-os ziccerbe hozhatta volna.

Milito jó formában van, hatalmas passzokat adott, egy-két megingást lehet csupán a számlájára írni, de ez még Puyollal is előfordul.
Maxwell szvsz aki pozitívan kiemelhető a csapatből. Nagyon jól segíti a támadásokat és az ellentámadásokat is sikerül többnyire meghiúsítani.

Igazán a csatárok voltak azok akik "izgalmnassá" tették a meccset, bár Xavit sem láttam sokszor ennyi pontatlan labdát elosztogatni.

Mindenesetre megvan a 3 pont és remélem felébreszti a srácokat és tanulnak ebből a meccsből, a Bilbao ellen már remélem más csapat megy ki a gyepre.
Ami talán még pozitívum, hogy hiába játszottunk rosszul, nem a Messi-hiányt éreztem a csapaton.
Forca Barca!!!!
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.09.23. 10:06:19

A tegnapi meccs tényleg nem volt az igazi, de legalább behúztuk! És ez a lényeg! Nem lehet mindig szemkápráztatóan játszani, de a gyengébb napokon is nyerni kell! És ez sikerült, úgyhogy örüljünk. Hétvégén majd jobb lesz!
Bár az egész csapat gyenge volt, de Bojan így is nagyon kilógott ebből a csapatból. Én az egyik legnagyobb szurkolója vagyok, de ha kezdőként lép pályára, szinte soha nem teljesít jól. Így nem tud az alapcsapatba bekerülni! Pedro sincs formában, tényleg csak rohan...
Szerintem nagyon rövid a kispad. Az a baj, ha elől valakinek nem megy, akkor nincs megfelelő csere a padon, aki az előre játékon lendíthetne. Bojan általában a cserecsatár, de látni kell, hogy ez kevés. Kell még egy támadó/szélső. Egyre inkább azt gondolom, hogy Suarez kéne ide. A srác szerintem egyre jobb - tudom, hogy csak a holland bajnokságban...De nagyon jó játékos!
Léfe
Entrenador del Barça

2010.09.23. 09:06:59

Persze nem kell egy embert kiemelni, de Bojan amit össze szerencsétlenkedett az nem semmmi volt. Visszafejlődik. Pedró jobb, de nem gólzsák. Kell télen egy gólerős támadó. Mascheranó egynlőre nulla.
Nem is értem, elfáradt a csapat vagy nagyképüség jellemezte Őket. Bilbaóban ez kevés lesz. Csak egy golt rugni nagyon veszélyes lehet.
Fecó
mess2009
Director del Fútbol

2010.09.23. 08:40:10

Rivaldo11 írta:A tavalyi almeria elleni derbire emlékeztetett a mai szenvedés. A "túloldallal" ellentétben mi nem mondhatjuk, hogy lényeg a 3 pont, mert nekünk szinte kötelező minőségi futballt bemutatni. Ám mivel az ilyen meccsek szerencsére ritka kivételek, ezért nem hiszem, hogy nagyon le kéne húzni a csapatot a mai játékért. néha megesik az ilyesmi.
Meccs után könnyű okosnak lenni, de a Maxwellnél lendületesebb-és frissebb- Adrianoval tán ütősebb lett volna a bal oldalunk.
négyből kettő talán nem is olyan ritka....Maxwell jobb mint Abidal és sajnos tegnap nemigen volt lehetőség kisérletezni, de Adrianora persze én is kíváncsi vagyok!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.09.22. 23:57:58

A tavalyi almeria elleni derbire emlékeztetett a mai szenvedés. A "túloldallal" ellentétben mi nem mondhatjuk, hogy lényeg a 3 pont, mert nekünk szinte kötelező minőségi futballt bemutatni. Ám mivel az ilyen meccsek szerencsére ritka kivételek, ezért nem hiszem, hogy nagyon le kéne húzni a csapatot a mai játékért. néha megesik az ilyesmi.
Meccs után könnyű okosnak lenni, de a Maxwellnél lendületesebb-és frissebb- Adrianoval tán ütősebb lett volna a bal oldalunk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
tudomka958
Jugador d'estrella

2010.09.22. 23:54:52

Kalap1988 írta:Ez megesik, tavaly is voltunk egy-egy meccsen gyengébbek. Láttuk a Pana ellen és még sok meccsen, hogy ez a csapat még mindig ugyanúgy tud focizni. Függők se vagyunk szvsz. Azt pedig jól tudjuk, hogy amikor kell majd igazán, akkor nem lesz szenvedős meccs. Egy-egy belefér és benne is van mindig. Tavaly is nem egyszer volt így, sőt 2008-09-ben sem, de ti még mindig nem bíztok feltétlen a fiúkban. Egy meccs után levontok következtetéseket, nem kell túlzásba vinni azért ezt:)
jól látod :idén nem bízok úgy a csapatban,mint az elmúlt két évben...
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.09.22. 23:16:53

Ez megesik, tavaly is voltunk egy-egy meccsen gyengébbek. Láttuk a Pana ellen és még sok meccsen, hogy ez a csapat még mindig ugyanúgy tud focizni. Függők se vagyunk szvsz. Azt pedig jól tudjuk, hogy amikor kell majd igazán, akkor nem lesz szenvedős meccs. Egy-egy belefér és benne is van mindig. Tavaly is nem egyszer volt így, sőt 2008-09-ben sem, de ti még mindig nem bíztok feltétlen a fiúkban. Egy meccs után levontok következtetéseket, nem kell túlzásba vinni azért ezt:)
Messi1125
Barça C

2010.09.22. 22:56:04

bence-barca írta:
Messi1125 írta: Na majd szombaton a Bilbao-t megtömjük:)
Ha így játszunk, inkább fordítva... :roll: :oops:
Én azért bizakodó vagyok!:) Gyorsan elfeledtetik a ma estét!
„Egy csapat csak akkor juthat fel a csúcsra, ha egy cél lebeg minden csapattag szeme előtt: Legjobbnak lenni!”

<B>„Sohasem szabad elfelejteni, hogy a futball egy játék; egy gyönyörű
játék, amely sokakat tesz gazdaggá, de ami a szurkolóknak nem a pénzről szól”
Biggie.Smalls
Barça B

2010.09.22. 22:18:14

Nagyon nagyon gyengén játszotunk...semmi ötlet...semmi mozgás nem volt...fejben nagyon nem voltunk ott....bojanak 1 jo megoldása nem volt a mecsen...a többiek is nagyon haloványak voltak...iniesta emelkedet ki a csapatbol...sokkal többet várok villatol is ennél hiába ő döntöte el a mecset...de ez elég kevés eddig...idővel sokkal jobb lesz...elfelejthetné végre gourdiola iniesta szélen játszatását...mindig szenvedés van általában olyankor ini középre kell xavi mellé...ugy jön ki igazán a tudása neki is és a csapatnak is ez a legjobb...adrianot is jatszhatná pep...eddig nem kapott vmi tul sok lehetőséget...ha így játszunk a bilbo ellen is akkor sok jora nem számithatunk ott...
Visca el BARCA Visca el Catalunya!
Real Madrid-Fc Barcelona (2-6)
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.09.22. 22:11:53

Messi1125 írta: Na majd szombaton a Bilbao-t megtömjük:)
Ha így játszunk, inkább fordítva... :roll: :oops:
Lezárt