Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy nagyszerű munka! Gratula hozzá! Mostanában egyre jobb sigek vannak.davidvilla77 írta:+Egy új Messi-s sig:
davidvilla77 írta:Tényleg szép lett.GratMessiFan írta: Ilyen lett:![]()
![]()
(ha nagyon beleszeretnék kötni akkor annyit javíts ki hogy a kezénél ne legyen fekete-fehér)
+Egy új Messi-s sig:
Lionel85 írta:Szerintem semmi. Ez így jó ahogy van.Ha nagyon akarsz, akkor egy halvány nagy Barcelona-címer a háttérben, de ez így is nagyon jó!
Ilyen lett:levproff írta:Szerintem jobb lenne, ha nem lenne ilyen magas. Olyannak kéne szerintem lennie, mint a mostani siged magassága. Szerintem jobban nézne ki.![]()
(Szerintem kicsit sok volt a szerintem.)
Ilyet soha senki sem mondott még nekemmessideco írta:Ha a mostani sigem nem lenne awesome, akkor vinném azonnal. Nagy munka, grat
Szerintem jobb lenne, ha nem lenne ilyen magas. Olyannak kéne szerintem lennie, mint a mostani siged magassága. Szerintem jobban nézne ki.MessiFan írta:Megpróbálkoztam egy siggel
Majd még ügyködni fogok rajta ezért kéne valami tipp vagy tanács hogy mi kéne még rá az 1000 feltehető dolog közül 2-3-at mondjatok ha lehet
Szerintem semmi. Ez így jó ahogy van.MessiFan írta:Megpróbálkoztam egy siggel
Majd még ügyködni fogok rajta ezért kéne valami tipp vagy tanács hogy mi kéne még rá az 1000 feltehető dolog közül 2-3-at mondjatok ha lehet
Slither írta:Bocs, nem láttam hogy írtál, meg ki is ment a fejemből.Initom írta:Slitter kész az avám? lekicsinyítetted? csak mert nem láttam![]()
Itt a kép:
Jó.messideco írta:Egyéb kép, úgy h szvsz de tartozik. A jövő heti szüreti bálunk plakátját linkelem. A versike a költői páyafutásom első, és a kritikusok legtöbbet dicsért darabja
A plakát:
http://img821.imageshack.us/img821/5799/vegleges.jpg
Vélemények?
Esetleg a háttérrel lehetne valamit kezdeni, de amúgy remek pillanatban elkapott kép...davidvilla77 írta:Új sig:
![]()
davidvilla77 írta:Új sig:
![]()
Tényleg fontos lenne!9Dave írta:Valaki profi tudna nekem csinálni egy sokfős hátteret?
Valdés, Alves, (Busquets), Xavi, Villa ilyen sorrendben.
Valami stílusosra gondoltam, ha esetleg lenne rá szükség, itt vannak renderek:
Valdés
Alves
Xavi
Villa
Busquets -ről nincs renderem. Ha nagyon fontos a háttérhez és nem találtok akkor őt nem kell rátenni.
Teljesen rátok bízom milyen legyen, csak lécci legyen rajta a barca címer.
Ha valaki ráér annak előre is nagyon köszönöm!
Ennyi!ao írta:Ez pü-ben is jöhetett volna ... egyébként nem "stoppoltam", kérdeztem.
Nem gondolnám tovább ragozni ... udvarias voltam, így jártam ... !
... annyira ezek szerint nem fontos, mint neked.
Így nem gond.