Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hihi, érdekesek ezek is, hogy tényleg mindenkinek mennyire más tetszik. Illetve hogy sokban meg mennyire egyezik.Skeraj írta:Amugy az NBA-ben Phoenix Suns drukker vagyok Steve Nash miatt!P.U.Y.O.L. írta:Garnettnek legyen meg a gyűrűje...
Meg kell hogy mondjam a Giants sikeréért szorítottam az alapszakasz utolsó meccsén is mikor Brady-nek meg Mossnak összejött a rekord már akkor éreztem h a Giants odaérhet! A Super Bowlon pedig Eli Manning menekülése és Tyree sisakra rászorítós elkapása valami hihetetlen volt! Amugy az NBA-ben Phoenix Suns drukker vagyok Steve Nash miatt!P.U.Y.O.L. írta: Igazság szerint a Pats sem tartozik teljesen a kedvelt csapatok közé nálam, de amikor majdnem összejött a 100%-os szezon, ott nagyon drukkoltam nekik. Kár, hogy pont a legfontosabb (utolsó) lépcsőfok nem sikerült...
Skeraj ott kinek szurkoltál? Giants vagy Pats?
Az NBA-ben hasonlót a Bostonról tudok elmondani. Mielőtt odaigazolt Garnett a Celtics is a "nemszeretem" csapatok között volt. Most se tartoznak a kedvencekhez, de annak drukkoltam, hogy Garnettnek legyen meg a gyűrűje...
Igazság szerint a Pats sem tartozik teljesen a kedvelt csapatok közé nálam, de amikor majdnem összejött a 100%-os szezon, ott nagyon drukkoltam nekik. Kár, hogy pont a legfontosabb (utolsó) lépcsőfok nem sikerült...Skeraj írta:Ha már így elkezdtük én a NY Giants-nek és a Pats-nek szurkolok!
Majd ő megmagyarázza, de én abszolút nem éreztem, hogy komolyan írná...csababarca írta:Annyira nem tűnt viccesnek,főleg annak függvényében,hogy már nem először olvasom ezt a fórumon,hogy XY-nak hogy lehet szurkolni.
P.U.Y.O.L. írta: Csak viccelődni próbált...
Elég szomorú, hogy nem vetted észre, még ha nem is tetszik a humora.
Én amúgy az adott meccsen döntöm el, hogy kinek szurkolok, (mert minden meccs jó) de van olyan is, hogy végül mindkettőnek. (a jó és látványos meccsnek) A Phily egyedül Vick miatt jár nálam előrébb, de ha nem ott játszana, akkor nem nekik szorítanék.
Csak viccelődni próbált...csababarca írta:ezt nem értem.
Miért nem lehet másnak szurkolni? Mitől jobb szurkolni az Eagles-nek,mint a Patsnek,vagy a Cowboysnak,vagy a Coltsnak?
Ez úgy jött le mintha mindenki aki nem a phillynek szurkol az nem is néz nfl-t. Nem tudom mit kell ilyen hülyeségeket írni.
Eazzy írta: Hihi![]()
Én mindig azon lepődöm meg, hogy valaki tud másnak is szurkolni, mint a Philly![]()
De még az hagyján, de hogy valaki a Pats-nek meg a Tehenesfiúknak is képes, na aaaz már nem is igaz![]()
Hihiantiimperialista írta:Már alig várom, hogy lássam, mit csinál Vick, mikor D-Ware meg Brooking fognak a nyakába lihegnirszergej írta:No meglestem én is a Philly meccset. Hehe, az eredmény meg a játék is nagyon tetszett. Jó volt majdnem minden, mint ahogy Eazzy is írta csak az off. fallal voltak csak kisebb gondok, de kiküszöbölik majd ezt is![]()
Elkeserítő, hogy itt a fórumon mennyi embernek van ugyanolyan rossz ízlése, mint Marcinak és Szergejnek
Van is benne igazság, meg nincs is. A Cowboys-nál nincs olyan nagy játékosmozgás minden szezon előtt. A baj a csapattal az, hogy van egy öregecske, szétbotoxolt tulaj, aki azt hiszi, nagyon ért a focihoz, de néha hatalmasat hibázik. illetve hihetetlen érzéke van ahhoz, hogy az NFL legbutább játékosait leigazolja :S Ezért is kapnak rengeteg felesleges büntetést minden egyes meccsen... Van még egy gyenguszka head coach, aki nem tudja kemény kézzel fogni a sztárjait. Arra azért emlékeztetnélek, hogy Romo elótt évekig nem volt normális irányító Dallasban (kb. Aikman óta), így igazán erős csapat és rájátszás sem, tehát a párhuzam a Madriddal itt már nem is olyan nyilvánvaló... Annyiban viszont hasonlít a Madridra, hogy a mindig kiemelt figyelem övezi a csapatot (America's team ugyebár).bali 15 írta:A Dallast én a Real Madrid tengeren túli megfelelőjének tartom. Nagy múltbéli sikerek de mostanában.... Csak NFL csapat. Nagy remények minden szezon előtt.
Már alig várom, hogy lássam, mit csinál Vick, mikor D-Ware meg Brooking fognak a nyakába lihegnirszergej írta:No meglestem én is a Philly meccset. Hehe, az eredmény meg a játék is nagyon tetszett. Jó volt majdnem minden, mint ahogy Eazzy is írta csak az off. fallal voltak csak kisebb gondok, de kiküszöbölik majd ezt is![]()
Azt tudom, hogy volt AFL és NFL, de profi ligának csak azóta tekinthető, miután egyesültek nem? Nem néztem utána és most lusta is vagyok hozzá, de nekem így rémlik. Ráadásul az sem véletlen, hogy a statisztikákba sem veszik bele a 67' előtti időszakot...Eazzy írta:Nem amatőr volt az szerintem, hanem két rivális liga volt. az AFL meg az NFL, ami 67-ben egyesült, azóta számolják a SB-t, bár maga a név meg 70-től van, de az előtte lévő 4-et is beleszámolják a számozásnál.P.U.Y.O.L. írta:Na ez nekem is új, bár a az NFL előtti időszak ott szerintem nem igazán hivatalos, mert az még "amatőr liga" volt, de elnézést, ha butaságot írtam...
Simán csak Suber Bowlt tehát a Steelers nyert a legtöbbet, 6-ot, ami valóban kevesebb mint a 7![]()
De az összes liga címet tekintve a GB az első.
Na de ez tök mind1, csak a pontosság kedvéért.
Nem amatőr volt az szerintem, hanem két rivális liga volt. az AFL meg az NFL, ami 67-ben egyesült, azóta számolják a SB-t, bár maga a név meg 70-től van, de az előtte lévő 4-et is beleszámolják a számozásnál.P.U.Y.O.L. írta:Na ez nekem is új, bár a az NFL előtti időszak ott szerintem nem igazán hivatalos, mert az még "amatőr liga" volt, de elnézést, ha butaságot írtam...
17-et biztos, hogy nem nyert senki, de talán még hetet sem...Eazzy írta:Ha már az NFL Realját mondjuk, akkor az inkább a Packers nem? Ők nyerték a legtöbb SB-t (talán 17-et, de javítson ki valaki ha valami hülyeséget mondok, lehet csak 7...) aztán egy ideje semmi, de idén ismét elég jó a keretük valami nagyszerű dologhoz.
bali 15 írta: A Dallast én a Real Madrid tengeren túli megfelelőjének tartom. Nagy múltbéli sikerek de mostanában.... Csak NFL csapat. Nagy remények minden szezon előtt.
Idén nem érzem olyan erősnek a Minnesotátnagyon sok olyan csapat van mindkét konferenciacsoportban amelyik odaérhet.
AFC-ben a Colts,Pats,Chargers,hogy csak a szerintem legsanszosabbakat említsem.
NFC-ben viszont többen is odaférhetnek: Saints,Packers,Favre-ék,Dallas,Philly...
Izgalmas bajnokság lesz,Go Pats&Saints.