USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.29. 15:28:08

Nagyon kíváncsi leszek a Miamira! Remélem ők fognak most nyerni, mert Jamesnek már bőven kijár legalább 1 gyűrű...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.09.29. 14:55:56

Tök jó olvasgatni, hogy ki kiket szeret!
NFL-ben egyértlűen a brutális védekező csapatok!
Imádom a Bears-t meg a Ravenst gondolom nem nehéz kitalálni, Urlacher és Lewis miatt!
Nhl-ben valamiért a Rangers, amikor még ott volt a jó öreg Gretzky akkor szerettem meg őket, s hát tavaly volt valami fellángolás, de általában kutyaütők a parkőrök :D
NBA-ben meg egyértelmű Celtics!
Első NBA meccs amit láttam az a bizonyos Nets elleni negyedik negyedes fordítás!
Imádtam a Walker Pierce párost!
Most R9 (Rondo) a nagy kedvenc, de az NBA-ben is tudatosan felépített csapatokat szeretem!
Beton védekezés és kijátszott támadások!
ÉN pl nem szeretem a Phoenixet, az számomra nem kosárlabda, hogy egy támadás 6 mp és dobljunk 40 3ast egy meccsen!De ez egy szubjektív vélemény
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.09.29. 14:45:22

Skeraj írta:
P.U.Y.O.L. írta:Garnettnek legyen meg a gyűrűje...
Amugy az NBA-ben Phoenix Suns drukker vagyok Steve Nash miatt!
Hihi, érdekesek ezek is, hogy tényleg mindenkinek mennyire más tetszik. Illetve hogy sokban meg mennyire egyezik.
PL Puyollal egyezik nekem is, hogy a Boston nem szeretem csapat volt, de Garnett viszont abszolút nagy kedvenc. De példáúl nekem Steve Nash az egyik abszolút legnegatívabb személy az NBA-ben, nem tudom miért. Ahogy Shaq is mondta, szégyen, hogy kétszer egymás után is ő lett az MVP :lol:
NBA-ből nekem szintén a Philly a kedvencem, és hát nehéz lesz kitalálni gondolom, hogy Allen Iverson meg a kedvenc játékos.
Skeraj
Jugador del Barça

2010.09.29. 13:56:08

P.U.Y.O.L. írta: Igazság szerint a Pats sem tartozik teljesen a kedvelt csapatok közé nálam, de amikor majdnem összejött a 100%-os szezon, ott nagyon drukkoltam nekik. Kár, hogy pont a legfontosabb (utolsó) lépcsőfok nem sikerült...
Skeraj ott kinek szurkoltál? Giants vagy Pats?
Az NBA-ben hasonlót a Bostonról tudok elmondani. Mielőtt odaigazolt Garnett a Celtics is a "nemszeretem" csapatok között volt. Most se tartoznak a kedvencekhez, de annak drukkoltam, hogy Garnettnek legyen meg a gyűrűje...
Meg kell hogy mondjam a Giants sikeréért szorítottam az alapszakasz utolsó meccsén is mikor Brady-nek meg Mossnak összejött a rekord már akkor éreztem h a Giants odaérhet! A Super Bowlon pedig Eli Manning menekülése és Tyree sisakra rászorítós elkapása valami hihetetlen volt! Amugy az NBA-ben Phoenix Suns drukker vagyok Steve Nash miatt!
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.29. 13:30:08

Skeraj írta:Ha már így elkezdtük én a NY Giants-nek és a Pats-nek szurkolok!
Igazság szerint a Pats sem tartozik teljesen a kedvelt csapatok közé nálam, de amikor majdnem összejött a 100%-os szezon, ott nagyon drukkoltam nekik. Kár, hogy pont a legfontosabb (utolsó) lépcsőfok nem sikerült...
Skeraj ott kinek szurkoltál? Giants vagy Pats?
Az NBA-ben hasonlót a Bostonról tudok elmondani. Mielőtt odaigazolt Garnett a Celtics is a "nemszeretem" csapatok között volt. Most se tartoznak a kedvencekhez, de annak drukkoltam, hogy Garnettnek legyen meg a gyűrűje...
Skeraj
Jugador del Barça

2010.09.29. 13:21:47

Ha már így elkezdtük én a NY Giants-nek és a Pats-nek szurkolok!
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.29. 12:23:08

csababarca írta:Annyira nem tűnt viccesnek,főleg annak függvényében,hogy már nem először olvasom ezt a fórumon,hogy XY-nak hogy lehet szurkolni.
Majd ő megmagyarázza, de én abszolút nem éreztem, hogy komolyan írná...
Amúgy az NFL-ben és az NBA-ben is rengeteg olyan csapat van, ami nekem szimpatikus. Én inkább azokat szoktam kiemelni, akiket kifejezetten nem szeretek, mert azokból kevés van.
NFL: Indianapolis Colts, Pittsburgh Steelers
NBA: Dallas Mavericks, San Antonio Spurs, Detroit Pistons

Nagyjából ezek azok a csapatok, amelyeknek nem tudok szurkolni...

Szerk: már meg is magyarázta...
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.09.29. 12:15:35

Véletlenül sem azért tettem oda a smileykat, mert viccnek szántam, hanem hogy nyomatékosítsam az igazamat.
Egyszerűen csak anti szurkálódó megjegyzésére írtam egy szintén szurkálódót. Nemtom minek veszi ezt valaki is magára.
Mindenki annak szurkol akinek akar.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.09.29. 12:14:06

P.U.Y.O.L. írta: Csak viccelődni próbált...
Elég szomorú, hogy nem vetted észre, még ha nem is tetszik a humora.
Én amúgy az adott meccsen döntöm el, hogy kinek szurkolok, (mert minden meccs jó) de van olyan is, hogy végül mindkettőnek. (a jó és látványos meccsnek) A Phily egyedül Vick miatt jár nálam előrébb, de ha nem ott játszana, akkor nem nekik szorítanék.

Annyira nem tűnt viccesnek,főleg annak függvényében,hogy már nem először olvasom ezt a fórumon,hogy XY-nak hogy lehet szurkolni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.29. 12:09:49

csababarca írta:ezt nem értem.
Miért nem lehet másnak szurkolni? Mitől jobb szurkolni az Eagles-nek,mint a Patsnek,vagy a Cowboysnak,vagy a Coltsnak?

Ez úgy jött le mintha mindenki aki nem a phillynek szurkol az nem is néz nfl-t. Nem tudom mit kell ilyen hülyeségeket írni.
Csak viccelődni próbált...
Elég szomorú, hogy nem vetted észre, még ha nem is tetszik a humora.
Én amúgy az adott meccsen döntöm el, hogy kinek szurkolok, (mert minden meccs jó) de van olyan is, hogy végül mindkettőnek. (a jó és látványos meccsnek) A Phily egyedül Vick miatt jár nálam előrébb, de ha nem ott játszana, akkor nem nekik szorítanék.
szajko
Director del Fútbol

2010.09.29. 12:04:47

Én az Arizonának szurkolok...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.09.29. 11:47:01

Eazzy írta: Hihi :lol:
Én mindig azon lepődöm meg, hogy valaki tud másnak is szurkolni, mint a Philly :lol:
De még az hagyján, de hogy valaki a Pats-nek meg a Tehenesfiúknak is képes, na aaaz már nem is igaz :lol:

ezt nem értem.
Miért nem lehet másnak szurkolni? Mitől jobb szurkolni az Eagles-nek,mint a Patsnek,vagy a Cowboysnak,vagy a Coltsnak?

Ez úgy jött le mintha mindenki aki nem a phillynek szurkol az nem is néz nfl-t. Nem tudom mit kell ilyen hülyeségeket írni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.09.29. 11:10:57

antiimperialista írta:
rszergej írta:No meglestem én is a Philly meccset. Hehe, az eredmény meg a játék is nagyon tetszett. Jó volt majdnem minden, mint ahogy Eazzy is írta csak az off. fallal voltak csak kisebb gondok, de kiküszöbölik majd ezt is :P
Már alig várom, hogy lássam, mit csinál Vick, mikor D-Ware meg Brooking fognak a nyakába lihegni :D
Elkeserítő, hogy itt a fórumon mennyi embernek van ugyanolyan rossz ízlése, mint Marcinak és Szergejnek :P
Hihi :lol:
Én mindig azon lepődöm meg, hogy valaki tud másnak is szurkolni, mint a Philly :lol:
De még az hagyján, de hogy valaki a Pats-nek meg a Tehenesfiúknak is képes, na aaaz már nem is igaz :lol:

De hogy témához szóljak, Vick ugyanúgy jól fog játszani D-Ware ellen is, ha az Off fal összekapja magát. Látva a Jaguars elleni védekezést, és ismerve Romo hullámzásait, inkább Romot féltem:D
antiimperialista
Director del Fútbol

2010.09.29. 00:05:12

bali 15 írta:A Dallast én a Real Madrid tengeren túli megfelelőjének tartom. Nagy múltbéli sikerek de mostanában.... Csak NFL csapat. Nagy remények minden szezon előtt. :roll:
Van is benne igazság, meg nincs is. A Cowboys-nál nincs olyan nagy játékosmozgás minden szezon előtt. A baj a csapattal az, hogy van egy öregecske, szétbotoxolt tulaj, aki azt hiszi, nagyon ért a focihoz, de néha hatalmasat hibázik. illetve hihetetlen érzéke van ahhoz, hogy az NFL legbutább játékosait leigazolja :S Ezért is kapnak rengeteg felesleges büntetést minden egyes meccsen... Van még egy gyenguszka head coach, aki nem tudja kemény kézzel fogni a sztárjait. Arra azért emlékeztetnélek, hogy Romo elótt évekig nem volt normális irányító Dallasban (kb. Aikman óta), így igazán erős csapat és rájátszás sem, tehát a párhuzam a Madriddal itt már nem is olyan nyilvánvaló... Annyiban viszont hasonlít a Madridra, hogy a mindig kiemelt figyelem övezi a csapatot (America's team ugyebár).
19
antiimperialista
Director del Fútbol

2010.09.28. 23:57:16

rszergej írta:No meglestem én is a Philly meccset. Hehe, az eredmény meg a játék is nagyon tetszett. Jó volt majdnem minden, mint ahogy Eazzy is írta csak az off. fallal voltak csak kisebb gondok, de kiküszöbölik majd ezt is :P
Már alig várom, hogy lássam, mit csinál Vick, mikor D-Ware meg Brooking fognak a nyakába lihegni :D
Elkeserítő, hogy itt a fórumon mennyi embernek van ugyanolyan rossz ízlése, mint Marcinak és Szergejnek :P
19
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.28. 22:54:14

Eazzy írta:
P.U.Y.O.L. írta:Na ez nekem is új, bár a az NFL előtti időszak ott szerintem nem igazán hivatalos, mert az még "amatőr liga" volt, de elnézést, ha butaságot írtam...
Nem amatőr volt az szerintem, hanem két rivális liga volt. az AFL meg az NFL, ami 67-ben egyesült, azóta számolják a SB-t, bár maga a név meg 70-től van, de az előtte lévő 4-et is beleszámolják a számozásnál.

Simán csak Suber Bowlt tehát a Steelers nyert a legtöbbet, 6-ot, ami valóban kevesebb mint a 7 :wink:
De az összes liga címet tekintve a GB az első.
Na de ez tök mind1, csak a pontosság kedvéért.
Azt tudom, hogy volt AFL és NFL, de profi ligának csak azóta tekinthető, miután egyesültek nem? Nem néztem utána és most lusta is vagyok hozzá, de nekem így rémlik. Ráadásul az sem véletlen, hogy a statisztikákba sem veszik bele a 67' előtti időszakot...
Azért ha valaki utánanéz és leírja, azt természetesen szívesen elolvasom akkor is, ha egy szó sem egyezik azzal amire én emlékszem. 8)
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.09.28. 22:48:36

P.U.Y.O.L. írta:Na ez nekem is új, bár a az NFL előtti időszak ott szerintem nem igazán hivatalos, mert az még "amatőr liga" volt, de elnézést, ha butaságot írtam...
Nem amatőr volt az szerintem, hanem két rivális liga volt. az AFL meg az NFL, ami 67-ben egyesült, azóta számolják a SB-t, bár maga a név meg 70-től van, de az előtte lévő 4-et is beleszámolják a számozásnál.

Simán csak Suber Bowlt tehát a Steelers nyert a legtöbbet, 6-ot, ami valóban kevesebb mint a 7 :wink:
De az összes liga címet tekintve a GB az első.
Na de ez tök mind1, csak a pontosság kedvéért.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.28. 22:45:27

Na ez nekem is új, bár a az NFL előtti időszak ott szerintem nem igazán hivatalos, mert az még "amatőr liga" volt, de elnézést, ha butaságot írtam...
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.09.28. 22:37:25

Nah, utána néztem kicsit a dolognak, hogy csak ne mondjak már hülyeséget:

"A Packers 12-szer nyert ligabajnokságot, többet, mint bármely más NFL-csapat, beleértve kilenc, a Superbowl-korszakot megelőző NFL-döntőt és három Superbowl győzelmet (1967, 1968, 1996)."

Az a vicces hogy még itt is egyezik a Reallal a dolog, mert ők meg a BEK-et nyerték ugye sokszor, a BL elődjét :lol:
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.09.28. 22:34:05

Eazzy írta:Ha már az NFL Realját mondjuk, akkor az inkább a Packers nem? Ők nyerték a legtöbb SB-t (talán 17-et, de javítson ki valaki ha valami hülyeséget mondok, lehet csak 7...) aztán egy ideje semmi, de idén ismét elég jó a keretük valami nagyszerű dologhoz.
17-et biztos, hogy nem nyert senki, de talán még hetet sem...

Szerk: Ez talán megmutatja az igazat...
Úgy néz ki, hogy a legtöbbször a Dallas volt döntőben és a legtöbbet (6-ot) a Pittsburgh nyert, de nekem is utána kellett nézni, mert csak a Pittsburgh rémlett 6-tal...(az is csak azért, mert nemrég volt a 6. 8) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára P.U.Y.O.L. 2010.09.28. 22:38:31-kor.
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.09.28. 22:08:16

Ha már az NFL Realját mondjuk, akkor az inkább a Packers nem? Ők nyerték a legtöbb SB-t (talán 17-et, de javítson ki valaki ha valami hülyeséget mondok, lehet csak 7...) aztán egy ideje semmi, de idén ismét elég jó a keretük valami nagyszerű dologhoz.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.09.28. 20:10:18

bali 15 írta: A Dallast én a Real Madrid tengeren túli megfelelőjének tartom. Nagy múltbéli sikerek de mostanában.... Csak NFL csapat. Nagy remények minden szezon előtt. :roll:

Van benne valami,de tudjuk min múlik az NFL is. Piszok nagy szerencsén,1-1 jó híváson. Mint a BL. A Dallasnak meg van olyan kerete hogy akár Super Bowlig mehessenek,pláne ha kapnak egy jó sorsolást.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.09.28. 20:01:02

A Saints bukott a hétvégén hazai pályán. A hosszabbításban Hartley hibázott, de ez a tavaly produkció után megbocsátható. 8)

Hájlájt. 2:58-3:05-ig az a labda benntartás nem kicsit kemény. :shock: Legalábbis, ha jól értelmezem szabályos volt. :D

Hajrá Saints.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
bali 15
Director del Fútbol

2010.09.28. 19:59:26

nagyon sok olyan csapat van mindkét konferenciacsoportban amelyik odaérhet.
AFC-ben a Colts,Pats,Chargers,hogy csak a szerintem legsanszosabbakat említsem.
NFC-ben viszont többen is odaférhetnek: Saints,Packers,Favre-ék,Dallas,Philly...

Izgalmas bajnokság lesz,Go Pats&Saints.
Idén nem érzem olyan erősnek a Minnesotát :( . Tavaly a Green Bay elleni hazai meccsük!! :shock: Élmény volt nézni. Szép emlék.
Most nézem a statisztikát. A legjobb támadócsapat elvileg a Chargers.
A Baltimoré a legjobb védelem.
A Dallast én a Real Madrid tengeren túli megfelelőjének tartom. Nagy múltbéli sikerek de mostanában.... Csak NFL csapat. Nagy remények minden szezon előtt. :roll:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.09.28. 19:53:55

nagyon sok olyan csapat van mindkét konferenciacsoportban amelyik odaérhet.
AFC-ben a Colts,Pats,Chargers,hogy csak a szerintem legsanszosabbakat említsem.
NFC-ben viszont többen is odaférhetnek: Saints,Packers,Favre-ék,Dallas,Philly...

Izgalmas bajnokság lesz,Go Pats&Saints.
Válasz küldése