Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én oroszul nézem, ott Viljának mondják.CartmanBarca írta:Sikerült rájönnöm 44 perci játék után hogy ezeknél a nemtudom mien kommentátoroknál a Víííííídzsáááá az Villát jelöli. Eddig azt hittem ez valami szakkifejezés
Nem életbevágóan fontos itt nyerni!De pontot mindenféleképpen kellene szerezni!Nem írom le a csapatot, s bízok is a győzelemben, de az Xel én egyáltalán nem lennék csalódott!forlán10 írta:Attól tartok Messi be fog jönni a 60.perc körül
Fú köszi, így sokkal élvezhetőbb lesz.Katalán88 írta:Tessék angolul:CartmanBarca írta:Sikerült rájönnöm 44 perci játék után hogy ezeknél a nemtudom mien kommentátoroknál a Víííííídzsáááá az Villát jelöli. Eddig azt hittem ez valami szakkifejezés
http://www.vshare.tv/live/88a236514ddbc ... /ATDHE_NET
Tessék angolul:CartmanBarca írta:Sikerült rájönnöm 44 perci játék után hogy ezeknél a nemtudom mien kommentátoroknál a Víííííídzsáááá az Villát jelöli. Eddig azt hittem ez valami szakkifejezés
Dehogy isBob_Marley írta:Jól hallottam azt kiabálták az orosz szzurkolók, hogy Latvija Latvija...LOL
Valdes, már átlőtte a labdát a túloldalra. De,azt kirúgásnak hívják, így,aztán nem számít.Slither írta:Lesz vajon átlövésünk ebben a félidőben (vagy úgy egyáltalán a meccsen)...?