Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki ellen és mennyi lett az eredmény?ab1daL írta:Kikaptak az argentínok sajna. Messi, Gabi Milito, és Masche is végig a pályán voltak.
Köszi!Barca_10 írta:3-09Dave írta:Valaki megtudja mondani mennyi lett a Brazília-Irán végeredménye?
Gólszerzők:Alves,Pato,Nilmar
3-09Dave írta:Valaki megtudja mondani mennyi lett a Brazília-Irán végeredménye?
Igazad van, mondjuk szerintem egyébként is pénzügyi alkuk és vesztegetések folynak a háttérben. Annyi, hogy már annyira cinikus a világ, hogy ki is merik mondani,mert tudják, hogy úgy sincs következménye.Lionel85 írta:Az angolok pénzért vennék meg a rendezés jogát
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vb ... ot-2047765
Ez egy nagyon érdekes hír, nem tudom mennyire szabályos. Mindenesetre nem túl szimpatikus. Ha valaki nem tudja pályázat útján elérni, hogy rendezzen, már virítja is a lóvét. Szóljon valaki, ha nincs igazam, de ez nem túl elegáns megoldás.
El fanático írta:Ma éjjel / hajnalban? / a Sportklub élőben adja a Newell's Old Boys - San José Copa Sudamerica nyolcaddöntőt...
Mostmár csak ébren kellene maradni - valahogy
Pepe hol van?Lionel85 írta:De Jong, Keane és a többi mészárosról egy cikk
http://sportgeza.hu/sport/fizikaliseduk ... piros_lap/
A felvételek magukért beszélnek. Tény, hogy sokan nem kapták meg a megérdemelt büntetésüket, de nehéz is úgy ítészkedni, hogy nem tudjuk, hogy az adott szabálytalanság szándékos volt-e vagy sem.
Nagyon rosszul látod a dolgokat. Nem érzed az összefüggéseket.LG írta:A személyes dolgokra nem szeretnék reagálni, nem hiszem, h itt bárkinek elszámolással tartoznék.Azt kérdeztem, h kinek lenne ez jó. Ez olyan, mint amikor a tanárnő kérdezi, h ki tudja a választ, az óvodás meg jelentkezik, h ő nem. De ha te vissza akarsz menni erre a szintre, akkor csináld!Hát nem az Interednek meg az Arsenalodnak.
Vki mondta, h azért támogatja a 6+5-s szabályt, mert ez jót tenne a futballnak. De miért tenne jót, nem értem?
Vki mondta, h az angol válogatott azért gyenge, mert sok külföldi játszik a ligában. De ebben hol a logikai összefüggés? Inkább az lenne a valószínűbb, h ha a PL-ben csak angolok játszanának, akkor a bajnokság színvonala hatalmasat esne.
Mondtam, h ez így nem lenne korrekt pl. sok afrikai tehetséggel. Erre azt a választ kaptam, h aki tényleg annyira tehetséges, az úgy is eljut egy nagy klubba, és a hazai tehetségekkel meg nem korrekt, h kiszorulnak a külföldiek helyett. De ez így van rendjén! Igenis csak, és a kizárólag a tehetség legyen mérvadó, és ne a nemzetiség. Ne játsszon egy pl. a Chelsea-be egy falábú angol pl. Essien helyett, csak ez miatt a hülye 6+5-s szabály miatt.