Ligue 1 - Franciaország
- 9Dave
- Capitá del Barça
Ki ellen és mennyi lett az eredmény?ab1daL írta:Kikaptak az argentínok sajna. Messi, Gabi Milito, és Masche is végig a pályán voltak.

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hát ölég támadó szellemű lesz a középpálya D'Alessandróval, elől meg a szokásos trió. Szerintem túl nagy gond nem lesz, nem hiszem hogy gáláznak Messiék, de egy két gólos győzelem meglesz!
VAMOS ARGENTINA!!!
VAMOS ARGENTINA!!!

- lui1698
- Llegenda del Barça
eredmenyek.com szerint 12:50-kor játszanak Messi-ék.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- El fanático
- Entrenador del Barça
A mai Japán-Argentina barátságost egyetlen tv-adó sem adja, úgyhogy a neten kell linket vadászni hozzá - amúgy Argentinában helyi idő szerint 7:50kor kezdődik, az nálunk + 6 óra most, mert még nyári időszámítás van - ha jól tudom...
Ez lesz a kezdőcsapat:
Romero - Burdisso, Demichelis, Gabi Milito, Heinze - Mascherano, Cambiasso, D´Alessandro - Messi, Diego Milito, Tevez
Ez lesz a kezdőcsapat:
Romero - Burdisso, Demichelis, Gabi Milito, Heinze - Mascherano, Cambiasso, D´Alessandro - Messi, Diego Milito, Tevez

- 9Dave
- Capitá del Barça
Köszi!Barca_10 írta:3-09Dave írta:Valaki megtudja mondani mennyi lett a Brazília-Irán végeredménye?
Gólszerzők:Alves,Pato,Nilmar

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
3-09Dave írta:Valaki megtudja mondani mennyi lett a Brazília-Irán végeredménye?
Gólszerzők:Alves,Pato,Nilmar
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- Lionel85
- Llegenda del Barça
És itt jön képbe a magyar EB pályázat 2012-re, amikoris mindenki tetszését elnyerte a magyarok ötlete, majd szépen 0 szavazattal húztunk haza a valóságba... Szerintem itt is valami hasonló volt. Akkoriban sokat cikkeztek az ukrán maffiáról. Nem akarom tovább keverni a szaharát, de ez is valami hasonló pénzes ügy.

-
- Director del Fútbol
Igazad van, mondjuk szerintem egyébként is pénzügyi alkuk és vesztegetések folynak a háttérben. Annyi, hogy már annyira cinikus a világ, hogy ki is merik mondani,mert tudják, hogy úgy sincs következménye.Lionel85 írta:Az angolok pénzért vennék meg a rendezés jogát
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vb ... ot-2047765
Ez egy nagyon érdekes hír, nem tudom mennyire szabályos. Mindenesetre nem túl szimpatikus. Ha valaki nem tudja pályázat útján elérni, hogy rendezzen, már virítja is a lóvét. Szóljon valaki, ha nincs igazam, de ez nem túl elegáns megoldás.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az angolok pénzért vennék meg a rendezés jogát
Ez egy nagyon érdekes hír, nem tudom mennyire szabályos. Mindenesetre nem túl szimpatikus. Ha valaki nem tudja pályázat útján elérni, hogy rendezzen, már virítja is a lóvét. Szóljon valaki, ha nincs igazam, de ez nem túl elegáns megoldás.

El fanático írta:Ma éjjel / hajnalban? / a Sportklub élőben adja a Newell's Old Boys - San José Copa Sudamerica nyolcaddöntőt...
Mostmár csak ébren kellene maradni - valahogy
En is azt csinalom itt Kinaban de mar megszoktam

A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
- El fanático
- Entrenador del Barça
Ma éjjel / hajnalban? / a Sportklub élőben adja a Newell's Old Boys - San José Copa Sudamerica nyolcaddöntőt...

Szbalint véleményével egyetértek, tudnám értékelni ha egy olasz csapat olaszokból állna, egy angol pedig angolokból...nyilván bizonyos kereteken belül, legyen ez 6+5, bár az 5+6 talán tarthatóbb lenne, és sokkal élvezetesebb lenne sztem a dolog. De hát ízlések és pofonok.
- albicelesteX
- A Vadász
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... t-2047573/
Ennek van helye a pályán?Ezt az embert életveszély a pályára engedni!Nem normális favágó angol állat!
Ennek van helye a pályán?Ezt az embert életveszély a pályára engedni!Nem normális favágó angol állat!

Valaki tud egy oldalt (lehetőleg magyart) ahol a spanyol válogatott meccseit követni lehet?

Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
Pepe hol van?Lionel85 írta:De Jong, Keane és a többi mészárosról egy cikk
http://sportgeza.hu/sport/fizikaliseduk ... piros_lap/
A felvételek magukért beszélnek. Tény, hogy sokan nem kapták meg a megérdemelt büntetésüket, de nehéz is úgy ítészkedni, hogy nem tudjuk, hogy az adott szabálytalanság szándékos volt-e vagy sem.

-
- Jugador del Barça
Nagyon rosszul látod a dolgokat. Nem érzed az összefüggéseket.LG írta:A személyes dolgokra nem szeretnék reagálni, nem hiszem, h itt bárkinek elszámolással tartoznék.Azt kérdeztem, h kinek lenne ez jó. Ez olyan, mint amikor a tanárnő kérdezi, h ki tudja a választ, az óvodás meg jelentkezik, h ő nem. De ha te vissza akarsz menni erre a szintre, akkor csináld!Hát nem az Interednek meg az Arsenalodnak.
Vki mondta, h azért támogatja a 6+5-s szabályt, mert ez jót tenne a futballnak. De miért tenne jót, nem értem?
Vki mondta, h az angol válogatott azért gyenge, mert sok külföldi játszik a ligában. De ebben hol a logikai összefüggés? Inkább az lenne a valószínűbb, h ha a PL-ben csak angolok játszanának, akkor a bajnokság színvonala hatalmasat esne.
Mondtam, h ez így nem lenne korrekt pl. sok afrikai tehetséggel. Erre azt a választ kaptam, h aki tényleg annyira tehetséges, az úgy is eljut egy nagy klubba, és a hazai tehetségekkel meg nem korrekt, h kiszorulnak a külföldiek helyett. De ez így van rendjén! Igenis csak, és a kizárólag a tehetség legyen mérvadó, és ne a nemzetiség. Ne játsszon egy pl. a Chelsea-be egy falábú angol pl. Essien helyett, csak ez miatt a hülye 6+5-s szabály miatt.
"Vki mondta, h az angol válogatott azért gyenge, mert sok külföldi játszik a ligában. De ebben hol a logikai összefüggés? "
Ott az összefüggés hogy a hazai labdarúgókat kiszorítják a külföldiek, illetve, hogy még pontosabban felvázoljam a problémát neked, az angol csapatok, mivel nincs semmilyen szabályozás és pénzügyileg megtehetik, nem preferálják, elhanyagolják a saját utánpótlásképzésüket, nem adnak esélyt fiatal angol tehetségeknek a fejlődésre, inkább hoznak egy külföldi kész játékost. Ezzel több gond is van, egyrészt ez gyengíti a válogatottjuk erejét és lehetőségeit, másrészt az a hagyományos kötelék, ami szurkolótábor és csapat között Angliában is évtizedek óta jelen volt, szépen kezd elveszni. Elég, ha csak megfigyeled, hogy Barelonában kiket tapsolnak meg leginkább, kikre a legbüszkébbek: a saját nevelésekre. Nem hiszem, hogy ezt még hosszasan kéne magyaráznom, elég ha csak szerény hazánkat megnézed ilyen szempontból.
Az afrikai tehetségeket meg meg támogatnia kell a FIFA-nak azzal, hogy segítenek fejleszteni az afrikai képzést, infrastruktúrát...stb. Az igazán jó játékosokat meg úgyis leigazolják az európai topklubbok, itt 6+5-ről van szó ugye, nem másról.
Az egészet egy hosszabb folyamat révén kéne bevezetni, és hidd el, megérné. Szerethetőbb, "autentikusabb" csapatok lennének, érdekesebb lenne 1-1 BL meccs, hiszen jobban érvényre jutnának az egyes futballnemzetek és filozófiák közti különbségek.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
De Jong, Keane és a többi mészárosról egy cikk
A felvételek magukért beszélnek. Tény, hogy sokan nem kapták meg a megérdemelt büntetésüket, de nehéz is úgy ítészkedni, hogy nem tudjuk, hogy az adott szabálytalanság szándékos volt-e vagy sem.

Ez kemény...
Pedig én még valamennyire bírtam is Nigériát.
Pedig én még valamennyire bírtam is Nigériát.

Your village called. Their idiot is missing.
A személyes dolgokra nem szeretnék reagálni, nem hiszem, h itt bárkinek elszámolással tartoznék.
Vki mondta, h azért támogatja a 6+5-s szabályt, mert ez jót tenne a futballnak. De miért tenne jót, nem értem?
Vki mondta, h az angol válogatott azért gyenge, mert sok külföldi játszik a ligában. De ebben hol a logikai összefüggés? Inkább az lenne a valószínűbb, h ha a PL-ben csak angolok játszanának, akkor a bajnokság színvonala hatalmasat esne.
Mondtam, h ez így nem lenne korrekt pl. sok afrikai tehetséggel. Erre azt a választ kaptam, h aki tényleg annyira tehetséges, az úgy is eljut egy nagy klubba, és a hazai tehetségekkel meg nem korrekt, h kiszorulnak a külföldiek helyett. De ez így van rendjén! Igenis csak, és a kizárólag a tehetség legyen mérvadó, és ne a nemzetiség. Ne játsszon egy pl. a Chelsea-be egy falábú angol pl. Essien helyett, csak ez miatt a hülye 6+5-s szabály miatt.
Azt kérdeztem, h kinek lenne ez jó. Ez olyan, mint amikor a tanárnő kérdezi, h ki tudja a választ, az óvodás meg jelentkezik, h ő nem. De ha te vissza akarsz menni erre a szintre, akkor csináld!Hát nem az Interednek meg az Arsenalodnak.