Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én hébe-hóba belenézek,ha épp kapcsolhatok és megy.Ennek kizárólagos oka Kristin KreukFecooo írta: Smallville
Hát egyik cimborám mindig mondja, hogy ő elkezdte nézni elejétől és, hogy mennyire jó, de valahogy nem igazán tud izgatni.Fecooo írta:Smallville
Vagy lehet, hogy kinyírják azok a tagok akik után most nyomoznak.ozsimiki írta:Dexter:
nem volt rossz rész ez sem, következő valószínű még jobb lesz, abban biztos vagyok,h a csajt nem fogja elengedni,de kinyírni sem,legalábbis mégSzerintem Quinn lazább gyerek mint Doakes volt, szóval még olyat is el tudnék képzelni,hogy kideríti,de valahogy megdumálják Dexxel
az már sablonos lenne ha ő is kinyiffanna, tuti lesz valami csavar.
Az így jártam anyátokkal-ból már igen a 6. évad fut, de nem a 3. hanem már a 4. rész fog jönni hamarosanmessideco írta:El vagyok tévedve, mint Ádám anyák napjánAkkor ezen a héten a Dexter 3.része és a HYMYM 3. része fog kijönni ugye? Az évadokkal már nem vagyok tisztában
, Dexternek az ötödik ugye, az Így jártam anyátoknak a hatodik évadját nézzük ugye?:D
Hát én nagyon remélem. A fekát még bírtam is úgy ahogy, de ezt a vigyorgó szépfiút ki nem állom. Remélem szemetes zsákban végzi.Fecooo írta:DexterS05E03Quinn meg nagyon úgy tűnik, h Doakes 2.0 lesz...
Hehehe!gergo9 írta:Szépen kérnék pár ajánlást lehetőleg újabbi filmekből, mondhatni randiféleségre![]()
Konkrétan nekem is vannak elképzeléseim meg kaptam már ajánlásokat de annyira nem fogott meg semmi sem.
Csöpögős,nyáltúltermelős nem annyira kéne, bár jöhet az is a humorosabb fajtából.
Elég kevés filmet néztem mostanság, nem igazán vagyok képben...
Na, az kár pedig bejön a karaktere.Bányász írta:Viszont imdb-n azt írják,h Al Capone mindösszesen 4 részben fog feltűnni.Először én is arra gondoltam,h majd frankón lesz egy Al Capones száll is de ezek alapján már nem hinném.Aztán ki tudja.Mert ha minden igaz akkor ugye csak 12 részes és akkor végülis a harmadában szerepel szóval lehet végülis mesélni róla...
Én is ajánlottam egy pár hete a cuccot.Szerintem is tök jó én is nézem.lui1698 írta: Elkezdtem egy sorozatot. Boardwalk Empire a címe.
Mondjuk piretabay-en tuti fenn vannak az eddigi részek.sjay írta:ON: Valaki nem tudja honnan tudnám beszerezni a Dexter SE05 eddig megjelent részeit?
Mondjuk innen.sjay írta:OFF: TGF van a blogunkon, akit érdekel a film kritika írás, jelentkezzen!
ON: Valaki nem tudja honnan tudnám beszerezni a Dexter SE05 eddig megjelent részeit?
Hát, eddig honnan szerezted meg?sjay írta:ON: Valaki nem tudja honnan tudnám beszerezni a Dexter SE05 eddig megjelent részeit?
"A Csúf igazság" abszolút nyerőgergo9 írta:Szépen kérnék pár ajánlást lehetőleg újabbi filmekből, mondhatni randiféleségre![]()
Konkrétan nekem is vannak elképzeléseim meg kaptam már ajánlásokat de annyira nem fogott meg semmi sem.
Csöpögős,nyáltúltermelős nem annyira kéne, bár jöhet az is a humorosabb fajtából.
Elég kevés filmet néztem mostanság, nem igazán vagyok képben...