Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.10.13. 20:22:23

HIMYM s6e04:

Eddig messze a legjobb rész az új évadban (abból a 4 részből) :D
jelwaz
Entrenador del Barça

2010.10.13. 18:01:44

Kramer kontra Kramer :?:

Egyszer láttam, mély nyomott hagyott bennem, most megnézem újra. Szerintem klasszikus, és még a művészfilmeseknek is elfogadható alkotás. Dustin Hoffman szokásosan szuper, Meryl Streep meg brilliánsan zseniális (az egyik, ha nem a legjobb színésznő), mint mindig.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.10.12. 09:30:41

ChuckS04E04

elég lenne egy mondattal jellemezni: Yvonne egy Istennő! :) ("ruhapróba" ;) )

az egész rész nagyon rendben volt, viszont tartok tőle, h Morgan élete hamarosan véget ér, ha Casey megtudja, mi történt... :lol:
Armand Assante jól hozta a laza csávót :D

jó volt nah! :D
gergo9
Director del Fútbol

2010.10.12. 05:00:10

Nah, köszönöm szépen mindenkinek az ajánlást. ElBartimeus-nak, Miihii-nek, Fecoonak,AlbicelesteX-nek,Lionel 85-nek,Illúvatar- nak és El fánatico-nak :) Végül a miihii barátom által ajánlott :D Csúf igazságra esett a választásunk. Kifejezetten tetszett :)
De szerencsére huszadrangú dolog volt a ma,tegnap estében a film.
De a többi filmet is elraktározom. :P
Dextert meg meglesem most, korán van még:mrgreen:
messideco
Presidente del Barça

2010.10.12. 04:26:13

Lassan befejezem a Spartacus első évadját. Hát mit is mondjak, elég awesome sorozat.
Jelenleg ott tartok, amikor Spartacusnak meg kell ölnie Varrot. Egyik osztálytársam sajnos látta, így jó előre jelezte az évad végét. De azért megnézem természetesen :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2010.10.12. 03:25:24

Fecooo írta: Smallville
Én hébe-hóba belenézek,ha épp kapcsolhatok és megy.Ennek kizárólagos oka Kristin Kreuk :P Különlegesen szépnek találom a leányzót,így rá szoktam feledkezni időnként a sorozatra.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.12. 00:43:57

Fecooo írta:Smallville
Hát egyik cimborám mindig mondja, hogy ő elkezdte nézni elejétől és, hogy mennyire jó, de valahogy nem igazán tud izgatni.
Anno tv-ben láttam pár rész, nem fogott meg a dolog.

Most úgy is elvagyok a Dexter, BE, SoA hármassal. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.10.12. 00:35:33

múlt héten véletlenül egy, a Smallville-lel kapcsolatos cikkbe botlottam, amiben azt fejtegették, h milyen jónak tűnik a végső, 10. évad.
anno a 7. volt az utolsó, és asszem egyetlen olyan szezon, amit folyamatosan követtem a tv-ben, utána, mivel nem volt folytatás, annyira nem érdekelt, h hozzáfogjak a feliratos változathoz...
nah most az előbb említett cikk meghozta a kedvem, h felvegyem az elejtett "fonalat" és folytassam :D (túlságosan is hosszú a sorozat ahhoz, h elejétől kezdjem...)
annyira magával ragadott a 8. évad, h NAGYON rövid idő alatt ledaráltam a 9.-et is! (2 nap alatt a 22 részt ebből a szízönből!!!)
amcsiéknál a 10. évad 3. részénél tartanak, szóval utolértem őket :D

gondolom nem sokakat hoz lázba a sorozat, de anno én szerettem a Lois és Clark- Superman legújabb kalandjait is, így nosztalgikus volt folytatni a Smallville-t ;)

van esetleg még olyan elvetemült, aki nézi rajtam kívül? :D
úgy döntöttem Dexter és Chuck mellett Clark Kent Szupermanussá válását is heti szinten fogom követni ;)
Charlie
Öreg Harcos

2010.10.11. 23:55:47

Dexter is megőrizte Quinn titkát amikor elrakta a pénzt, most ő hallgathat Dexter titkáról hehe, igaz nem ugyanaz a kategória, ha kideríti :) Csajt nem fogja megölni valószínűleg. Fura volt, hogy, kinyírta az inast ebbe a részbe, de nem töltődött fel tőle ahogy mondta is, nem ugyanaz az érzés mint régebben.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.11. 23:07:15

ozsimiki írta:Dexter:

nem volt rossz rész ez sem, következő valószínű még jobb lesz, abban biztos vagyok,h a csajt nem fogja elengedni,de kinyírni sem,legalábbis még :) Szerintem Quinn lazább gyerek mint Doakes volt, szóval még olyat is el tudnék képzelni,hogy kideríti,de valahogy megdumálják Dexxel :lol: az már sablonos lenne ha ő is kinyiffanna, tuti lesz valami csavar.
Vagy lehet, hogy kinyírják azok a tagok akik után most nyomoznak.
El tudom képzelni, hogy rájönne és erre lefejezik a fiúk.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.10.11. 22:29:00

Dexter:

nem volt rossz rész ez sem, következő valószínű még jobb lesz, abban biztos vagyok,h a csajt nem fogja elengedni,de kinyírni sem,legalábbis még :) Szerintem Quinn lazább gyerek mint Doakes volt, szóval még olyat is el tudnék képzelni,hogy kideríti,de valahogy megdumálják Dexxel :lol: az már sablonos lenne ha ő is kinyiffanna, tuti lesz valami csavar.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.10.11. 21:50:32

messideco írta:El vagyok tévedve, mint Ádám anyák napján :D Akkor ezen a héten a Dexter 3.része és a HYMYM 3. része fog kijönni ugye? Az évadokkal már nem vagyok tisztában :lol: , Dexternek az ötödik ugye, az Így jártam anyátoknak a hatodik évadját nézzük ugye?:D
Az így jártam anyátokkal-ból már igen a 6. évad fut, de nem a 3. hanem már a 4. rész fog jönni hamarosan :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.11. 21:18:52

Fecooo írta:DexterS05E03Quinn meg nagyon úgy tűnik, h Doakes 2.0 lesz...
Hát én nagyon remélem. A fekát még bírtam is úgy ahogy, de ezt a vigyorgó szépfiút ki nem állom. Remélem szemetes zsákban végzi.
Érdekes rész volt amúgy. (melyik nem az? :D )
Ángel megütheti a bokáját a kis balhé miatt eléggé.
És ott az a csaj a végén aki látta ahogy Dex kinyírja a fickót.
Kíváncsi vagyok mi lesz a nőve. Lehet, hogy ő lesz Dexter padavanja? :D

Matsuka még mindig idióta.
"....Justin Bieber... már nem mintha tudnám ki az..." :lol:

Meg mikor a liftben voltak Ángel-ékkel
"Minden tisztelettel, ez az ember egy igazi hős lovag fényes páncélban. Magának kellene fényesre polírozni a dárdáját." :lol:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2010.10.11. 21:12:59

El vagyok tévedve, mint Ádám anyák napján :D Akkor ezen a héten a Dexter 3.része és a HYMYM 3. része fog kijönni ugye? Az évadokkal már nem vagyok tisztában :lol: , Dexternek az ötödik ugye, az Így jártam anyátoknak a hatodik évadját nézzük ugye?:D
Kép
"And my heart will leave you never."
El fanático
Entrenador del Barça

2010.10.11. 21:11:41

gergo9 írta:Szépen kérnék pár ajánlást lehetőleg újabbi filmekből, mondhatni randiféleségre :)
Konkrétan nekem is vannak elképzeléseim meg kaptam már ajánlásokat de annyira nem fogott meg semmi sem.
Csöpögős,nyáltúltermelős nem annyira kéne, bár jöhet az is a humorosabb fajtából.
Elég kevés filmet néztem mostanság, nem igazán vagyok képben... :)
Hehehe! :P Bocs, de ez most kicsit off lesz - erről jutott eszembe az első film, amit együtt néztünk meg a párommal, az a Bíbor folyók volt, akkor volt új film :D

Amúgy, hogy ne legyen teljesen off, azt mondanám, hogy mivel csak te ismered a csajt, így nehéz ám tanácsot adni, ha nem túl jártas a filmek terén, inkább valami régebbi nagy klasszikust válassz, de így is nagy az esélye, hogy nem fog neki bejönni - randira filmet jobb együtt választani.

Ez a legjobb, amit tanácsolhatok.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.11. 18:38:58

Bányász írta:Viszont imdb-n azt írják,h Al Capone mindösszesen 4 részben fog feltűnni.Először én is arra gondoltam,h majd frankón lesz egy Al Capones száll is de ezek alapján már nem hinném.Aztán ki tudja.Mert ha minden igaz akkor ugye csak 12 részes és akkor végülis a harmadában szerepel szóval lehet végülis mesélni róla...
Na, az kár pedig bejön a karaktere.
Az kemény volt mikor a második részben "nyilatkozott" a riporternek. :D
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.10.11. 18:25:51

lui1698 írta: Elkezdtem egy sorozatot. Boardwalk Empire a címe.
Én is ajánlottam egy pár hete a cuccot.Szerintem is tök jó én is nézem. :)

Viszont imdb-n azt írják,h Al Capone mindösszesen 4 részben fog feltűnni.Először én is arra gondoltam,h majd frankón lesz egy Al Capones száll is de ezek alapján már nem hinném.Aztán ki tudja.Mert ha minden igaz akkor ugye csak 12 részes és akkor végülis a harmadában szerepel szóval lehet végülis mesélni róla...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.10.11. 18:15:07

Gondolom már többen látták, de én csak nem rég néztem meg! Papírkutyák! :lol: Nekem nagyon bejött, Mucsival az élen! Ennyi állatot! :D Aki még nem látta annak ajánlom!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
lui1698
Llegenda del Barça

2010.10.11. 17:59:38

sjay írta:ON: Valaki nem tudja honnan tudnám beszerezni a Dexter SE05 eddig megjelent részeit? :?
Mondjuk piretabay-en tuti fenn vannak az eddigi részek.

Elkezdtem egy sorozatot. Boardwalk Empire a címe. Eddig 4 rész ment le, ebből én kettőt láttam. 20'-as évek Amerikájában játszódik, a szesztilalom idején. Steve Buscemi alakítja az egyik főszereplőt, Scrosese producer plusz a pilotot rendezte. A sorozatot Terence Winter rendezi aki a Sopranos munkáiban segétkezett anno. Nekem eddig bejön, és nézni fogom.

Az eléggé tetszett, mikor két sofőr dumálgat, aztán az egyik egyszer csak benyögi, hogy a neve Al Capone. Valszeg az ő felemelkedéséről is fog szólni a cucc.

És berendeltem a Sons of Anarchy c. sorozatból is az 1. évadot.
Van valaki aki esetleg nézi? Elég jókat olvastam róla.
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2010.10.11. 17:53:57

sjay írta:OFF: TGF van a blogunkon, akit érdekel a film kritika írás, jelentkezzen!
ON: Valaki nem tudja honnan tudnám beszerezni a Dexter SE05 eddig megjelent részeit? :?
Mondjuk innen.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.10.11. 17:52:16

sjay írta:ON: Valaki nem tudja honnan tudnám beszerezni a Dexter SE05 eddig megjelent részeit? :?
Hát, eddig honnan szerezted meg? :D pölö: www.isohunt.com
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
sjay
Entrenador del Barça

2010.10.11. 17:50:25

OFF: TGF van a blogunkon, akit érdekel a film kritika írás, jelentkezzen!
ON: Valaki nem tudja honnan tudnám beszerezni a Dexter SE05 eddig megjelent részeit? :?
Deus
Boixos Nois

2010.10.11. 10:18:31

gergo9 írta:Szépen kérnék pár ajánlást lehetőleg újabbi filmekből, mondhatni randiféleségre :)
Konkrétan nekem is vannak elképzeléseim meg kaptam már ajánlásokat de annyira nem fogott meg semmi sem.
Csöpögős,nyáltúltermelős nem annyira kéne, bár jöhet az is a humorosabb fajtából.
Elég kevés filmet néztem mostanság, nem igazán vagyok képben... :)
"A Csúf igazság" abszolút nyerő :)
KépKép
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.10.11. 09:07:39

DexterS05E03

noh, Stiles kisasszony bemutatkozott, bár jobb szerepet gondoltam neki, aszittem dadát fog játszani, de így érdekes lesz a következő rész ;)

Egyébként érdekes volt, amikor Dex és Boyd kiütötte egymást :D
Quinn meg nagyon úgy tűnik, h Doakes 2.0 lesz...
Válasz küldése