Azért meg kéne jegyezni, hogy bár Pep azt mondta, hogy mindenki a saját posztján játszott, azért ez nem volt egészen igaz.MessiFan írta:Sajnos nagyon gyenge volt most a Barca.csababarca írta:0-2,tök utolsó ellen,félidőt emberelőnyben játszva.
Ez a sor jelzi a jelenlegi formánkat.
Nem hinném hogy egy ilyen csapat ellen ne lehetne nyíltabban játszani. Simán meg lehetett volna ereszteni 4-5 lövést és nem tilitolizni megállás nélkül. Pepék kicsit átgondolhatnák ezt az egészet.
De legalább nyert a csapat.
1.: Abidal volt a bal hátvéd, akinek meg volt mondva, hogy ne nagyon menjen fel.
2.: Alves egyáltalán nem jobbhátvéd volt, a szélen egész kevésszer tűnt fel.
3.: Messi elég sokszor tűnt fel a védekező középpályás posztján támadás építés során. Nem éppen egy legelső támadósorban lévő ember helye. Főleg, hogy középen Villa játszott, jobb oldalon meg Pedro, Alves meg nem tudom hol.
4.: Iniesta bal szélső volt, ahol csak töredékét tudja nyújtani önmagának.
5.: Pedro jobb szélsőt játszott, nem igazán jobb szélső támadót. Valahogy Villa, Pedro és Alves egy szabályos 3szöget alkottak.
Érdekel, hogy egy ilyen felforgatott felállással miért várunk egyből győzelmet.* Nem is volt igazából szervező középpályásunk. Máskor az a baj, hogy nem tudunk váltani. Épp az ilyen meccseken van lehetőség újabb variációk kipróbálására. Pep nagyon jól próbálkozik a játékosok áthelyezésével, egyéb posztokon való bevetésével. Komolyabb meccseken ezek mind nagyon hasznos tapasztalatok lehetnek.
*Szerk: Elnézést, elírtam, miért várunk egyből lehengerlő játékot. A győzelem így is a minimum, ez természetes.

Ezt légyszi fejtsd már ki.szkeptikus06 írta:Thiagotól nem vagyok elragadtatva, gyenge amit nyújt, ha pályára lép.