Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valszeg annak volt köszönhető,h olyan társulatba keveredtem,ahol a többség ezt nyomatta és megtetszett egy pár szám és elkezdtem kicsit rágyúrni a dologra.messi1918 írta:Azt hogy sikerült? Mert ha még rockból bluesba, vagy metálba mász át. Na de rapbe...miihii írta: ami később átment a rap irányába.
Én nem vagyok képben az egész zeneiparral, de szerintem a büdös életben soha nem lesz még egy ilyen csóka.ozsimiki írta:Ez most nem ehhez a párbajhoz kapcsolódik,de mikor fog még 1 ilyen előadó születni?
Még számomra is hihetetlen,de ezeken az együtteseken nőttem felAndris írta: Deep Purple, AC/DC, Uriah Heep, Led Zeppelin, Queen, Pink Floyd...
Egyik haverommal voltunk nemrég a a Keltában sörözni és ott szólt egy BB King koncert, ami kicsit jazz-esebb volt a tőle megszokottnál, de sajnos a pultos nem tudta, hogy melyikről is van szó, pedig az hengerelt nálam. Ennyi info alapján nem tudod, hogy melyik lehetett az?Andris írta:Emellé nagyon sokáig főleg reggae és blues jött, persze BobMarleyval és B.B. Kinggel nyitva.
Nem, a fákjú-s verziót hallottam először. De egy csomó számmal így vagyok, hogy először nem jön be, aztán hatalmas kedvenc lesz (pl. BoB - Nothin On You).sjd írta:Csak nem te is a cenzúrázottat hallottad először?(lehet h közhely, de cenzúrázatlanul tényleg jobb)
Szerelmesnek?...az igen, gratulálok.messideco írta:Én azt vettem észre, hogy a többség rap és hip-hop rajongó. Személy szerint minden féle stílust meghallgatok, de csak a javából mindegyiknek.
http://www.youtube.com/watch?v=VLVjObEq-YY
Olyan jó szerelmesnek lenni![]()
Én egy ideje rendszerességgel olvasom írok ide a topicba. De én úgy vettem észre, hogy 20-30 százalék disco, techno meg ilyen elektronikus dzsuvák kedvelői, olyan 40 rap, reggea és társai és csak a maradék az aki kedveli a rock, metál, punk vonalat.albicelesteX írta:Eléggé egy oldalú ez a szavazás.Direktbe rakjátok úgy,hogy általában a metál vonalon mozgó dolgok jöjjenek ki nyertesen a dologból,mivel úgy gondolom a fórumozók többsége rock illetve metál zenét kultivál,így más műfajnak esélye sincs diadalmaskodni.Nem azt mondom,hogy zavar aranyos dolog ez csak nem értem a végén mi lesz az eredménye a párbajnak?Mi lesz az értelme mit fog tükrözni?Hogy a fórumozók 90 %-a rocker zsolti?
Nem.sjd írta:Én tudom rosszul h a pop kiejtette a metált?
Az év albumánál egy Ötcsillagos albumnak ott a helye.Slither írta:Eddigi továbbjutók: punk, pop, alternatív, reggea/ska
Én tudom rosszul h a pop kiejtette a metált?albicelesteX írta:Eléggé egy oldalú ez a szavazás.Direktbe rakjátok úgy,hogy általában a metál vonalon mozgó dolgok jöjjenek ki nyertesen a dologból,mivel úgy gondolom a fórumozók többsége rock illetve metál zenét kultivál,így más műfajnak esélye sincs diadalmaskodni.
Sajnos nem ő az. Az a srác akire én gondolok az olyan hámba volt fogva mint amikor a hegymászók másznak az edző pályán, és úgy ugrált.Slither írta:Valszeg Damien Walters lesz a parkouros srác, nétd meg a videóit, az egyik alatt talán megy az a Living Legends szám.
Én is nagyrészt "mindenevő" vagyok. (mondjuk azért túlnyomó többségben Rap, Hip-Hop) Viszont ebben az egészben nem is annyira a szavazás a lényeg. Jobbnál jobb számokat kerestem elő a gépemről, amiket már rég hallgattam és amit most ez a szavazás most eszembe juttatott. Valószínű, hogy a következő forduló, már nem fog igazán érdekelni, lehet, hogy nem is fogok szavazgatni, de az első forduló nekem tetszik.ozsimiki írta:én nem igen veszem komolyan ezt a szavazást, a mindenevők pl mi a rákra szavazzanak?:D mindegyik irányzatban van olyan szám szinte amit bármikor bármennyiszer képes vagyok meghallgatni, szóval ezeknél a párharcoknál mindkettőre tudnék szavazni általában.
régebben volt egy konkrétabb szavazás, milyen zenét szeretsz kérdéssel,és közte volt a mindenevő válasz is.![]()
most szegény minket kivettetek a játékból![]()