Ez a legviccesebb topik!!!!!
Olyan értelmetlen viták vannak, hogy megmosolyogtató!
Csak kifejtem a véleményemet én is
Kinek mi a szép foci relatív!Mou igenis olyan taktikákat, olyan felállásokat tud kitalálni, olyan edzői lépéseket tesz, hogy az igenis ELISMERENDŐ!Emberileg nem tetszik a stílusa, de pl Chelsevel mit nyomott már mikor 4-2re kikaptunk!20 perc alatt 3 gól!És oké kontra!De az Ő húzása volt 2 villámléptű szélső, 2 vkp felállás, labdaszerzés „repülünk”!És sima 3:0 volt!Oké Frankie volt az edző…tavaly Etoo milyen szerepkörben játszott??????Na ezek teszik naggyá!!!!!
Az meg hogy ki mióta szurkol egy csapatnak…..hát te jó ég, ezt felhozni!
Kell egy impulzus, és ez pozitív általában!Megmondom őszintén én 91 óta szurkolok a Barcanak, s azért mert édesapám ott dolgozott Spanyolországban, s oda vitt ki!De ki tudja, ha Real meccsre megyünk akkor….Most mi vagyunk sikeresebbek, de ezt felhánytorgatni akkora butaság!
És amit írt valaki tökéletesen egyet értek!Senki nem katalán vagy kasztíliai, persze elnézést ha valaki ott él!Nincs már „akkora” háború a 2 tartomány között!Itt meg páran olyan mérhetetlen utálattal tekintenek a másik csapatra, mintha az életét sanyarította volna meg a Real vagy a Barca!
Most szerintem Barca drukkerként is azt lehet mondani, azon felül, hogy rendkívül szervezett a Real, olykor közönségszórakoztató a játékuk!
A legviccesebb az volt mikor valaki egy Fifa-s hasonlatot írt!Na azon sírtam!Sokakat elvakít a virtuális világ, s nem tudnak értékelni csapatokat játékosokat edzőket!Lehet, hogy amatőrön tök buli 10 csatárral felállni és leigazolni az atyaúristent is a csapatba, de a való életben bizony Busquetsek Xabi Alonsok nélkül, nincs futball…….
Jah és divatdrukkerekre még csak annyi reagálás, hogy ha pl nem lennének az ázsiai „divatdrukkerek”, meg amerika akkor nem lenne ennyi pénze se a klubnak!
És akkor nem álmodozhatna 1-2 ember, hogy majd ideigazol a fél világ……..