Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, én már azt hittem, hogy egyszerűen elment a bíró esze....szajko írta:reklamálásértnagyjudit89 írta:Valaki meg tudná mondani, hogy Villa miért kapott sárgát a 67.perc környékén????
Nem úgy van, h újrakezdődik az 5 sárga?nagyon remélem, h a következő két bajnokin Milito mindkétszer kezdő lesz, mert ugye így, h Gerardot kiállították, megmaradt a 4 sárgája, és ha az Almeria ellen besárgul, akkor a Madrid ellen nem játszhatna... legalábbis én így tudom...
Attól függ, hogy egyáltalán hány meccset kap. Mivel két sárga lap után kapott pirosat, elvileg csak egyet. De azt hiszem, a spanyoloknál nem számít a kupa, így neki a Villarreal ellen kell pihennie.kristop írta:lehet hülye kérdés, de piqué nem tudja letölteni az eltiltását a kupában? mintha máskor ilyen lett volna.
rövid a keretLéfe írta:Rövid a keret de Adriano soha nem játszhat. Minek vettük? Hasonlo a kép Militóval, atán majd ha kell nem lesz játékban.
reklamálásértnagyjudit89 írta:Valaki meg tudná mondani, hogy Villa miért kapott sárgát a 67.perc környékén????
Szőke nő a szülészeten:westerngom írta:- akkor mi vagy??!daffy írta:elárulom,hogy én csak 1-2 percet láttam,de azt fülig érő szájjal néztem,pedig nem vagyok barcásLionel85 írta:Necces volt 3-1 után, de megvan. Azt kell, hogy mondjam, még mindig nem tátom a számat a csapat játéka láttán a gyönyörűségtől. A kötelező 3 pont megvan, korábban le is zárta a meccset a csapat, ami eddig hiányzott, viszont nagyon sok volt a kihagyott helyzet és főleg a lesek száma. Annyira belejött a partjelző az integetésbe, hogy egy ízben pl. Pedro (?) találatát is jogtalanul vette el a bíró.
A játék helyenként jó volt, helyenként pedig a Köbenhavn elleni meccsre emlékeztetett, van még fejlődni tehát.
A következő meccsen sima továbbjutást várok a Ceuta ellen!
FORCA BARCA!!!
Ugyanazt a meccset néztük, csak annyi különbséggel, hogy neked maradéktalanul tetszett, míg nekem nem teljesen.gergo9 írta:Hát akkor én megint más streamet néztem. Első félidő játéka asszem elég közel volt a tökéleteshez , pici ütemtévesztéseknek a leseknél köszönhetően nem mentünk el többel. Ezenkívül jó pár szép megoldás, én is vigyorogva néztem a meccset akárcsak a Sevilla ellen. Totális kontroll és presszió mellett.Lionel85 írta:Necces volt 3-1 után, de megvan. Azt kell, hogy mondjam, még mindig nem tátom a számat a csapat játéka láttán a gyönyörűségtől.
Második félidőben visszavettünk , Piquét kiszórták ott voltpár langyosabb pillanat de attól függetlenül a Getafe is összeteheti a kezét hogy ezt meguszta 5 alatt.
Pedro góljának örülök , annak köszönhetően hogy Villaban ténylegesen benne van a gól veszély végre sokat javultunk. Tehát már csak Pedro érezzen rá az ízére a dolgoknak a klasszikusig hogy teljesen nyugodtan várjuk a meccset ezért volt hasznos ez a gól
Piqué pihen egyet legalább félévente neki is összejöhet egy gyenge meccs.
- akkor mi vagy??!daffy írta:elárulom,hogy én csak 1-2 percet láttam,de azt fülig érő szájjal néztem,pedig nem vagyok barcásLionel85 írta:Necces volt 3-1 után, de megvan. Azt kell, hogy mondjam, még mindig nem tátom a számat a csapat játéka láttán a gyönyörűségtől. A kötelező 3 pont megvan, korábban le is zárta a meccset a csapat, ami eddig hiányzott, viszont nagyon sok volt a kihagyott helyzet és főleg a lesek száma. Annyira belejött a partjelző az integetésbe, hogy egy ízben pl. Pedro (?) találatát is jogtalanul vette el a bíró.
A játék helyenként jó volt, helyenként pedig a Köbenhavn elleni meccsre emlékeztetett, van még fejlődni tehát.
FORCA BARCA!!!
Hát akkor én megint más streamet néztem. Első félidő játéka asszem elég közel volt a tökéleteshez , pici ütemtévesztéseknek a leseknél köszönhetően nem mentünk el többel. Ezenkívül jó pár szép megoldás, én is vigyorogva néztem a meccset akárcsak a Sevilla ellen. Totális kontroll és presszió mellett.Lionel85 írta:Necces volt 3-1 után, de megvan. Azt kell, hogy mondjam, még mindig nem tátom a számat a csapat játéka láttán a gyönyörűségtől.
A Ceuta elleni dolog meglesz szerintem,2 gólos előnyt nehezen lehet elveszteni.....A meccs szerintem nagyon jó volt,az első 10 percben,illetve a kiállitás utáni 5 percben egy kicsit beszorítottak a madridiak,de amúgy uraltuk a meccset.A Villareal kemény dió lesz,főleg Piqué nélkül...Lionel85 írta:Necces volt 3-1 után, de megvan. Azt kell, hogy mondjam, még mindig nem tátom a számat a csapat játéka láttán a gyönyörűségtől. A kötelező 3 pont megvan, korábban le is zárta a meccset a csapat, ami eddig hiányzott, viszont nagyon sok volt a kihagyott helyzet és főleg a lesek száma. Annyira belejött a partjelző az integetésbe, hogy egy ízben pl. Pedro (?) találatát is jogtalanul vette el a bíró.
FORCA BARCA!!!
elárulom,hogy én csak 1-2 percet láttam,de azt fülig érő szájjal néztem,pedig nem vagyok barcásLionel85 írta:Necces volt 3-1 után, de megvan. Azt kell, hogy mondjam, még mindig nem tátom a számat a csapat játéka láttán a gyönyörűségtől. A kötelező 3 pont megvan, korábban le is zárta a meccset a csapat, ami eddig hiányzott, viszont nagyon sok volt a kihagyott helyzet és főleg a lesek száma. Annyira belejött a partjelző az integetésbe, hogy egy ízben pl. Pedro (?) találatát is jogtalanul vette el a bíró.
FORCA BARCA!!!