Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sevillában a legjobbak közé tartozott szerintem, nálunk meg kiegészítő ember. Egyébként meg a védekezés inkább feladata, mint a támadás, és többnyire azt nem is veszik észre az emberek (tisztelet a kivételnek), ha egy védő jól teljesít. Szerintem nincs probléma Adrianoval, második félévre teljesen beilleszkedik majd, és "lesznek momentumai".Ede72 írta:Nekem valahogy Adriano játéka nem tetszik...a Sevillában jól ment, nálunk meg kis túlzással momentuma sincs, még egy 3. osztályú csapat ellen sem
csak nehogy megsérüljön...nem nagyon értem miért kell ez a csere...bár én szeretem nézni a játékátlui1698 írta:Jön a legény....
Keita gólpasszlui1698 írta:Pedro tata jól becírte.
jaj ne legyen már ennyire üldözési mániátok....a szpíker beszédstílusára utalta, ahogy beszél, ahogy fogalmaz, még a szavak toldalékait sem ejti nyelvileg helyesen...ennyi.Mental_Theo írta:remélem nem úgy érted, hogy minden falusi bunkó, hanem csak van pár falusi bunkó,mint ahogy városi paraszt is...
gondolom aki ezt olvassa, nem tartozik a fent nevezettek közé....lui1698 írta:Az ilyenekkel óvatosan.Ede72 írta:mint egy falusi bunkó
Van itt 1-2 és a tahó barmok még olvasni is tudnak.
Az ilyenekkel óvatosan.Ede72 írta:mint egy falusi bunkó
teljesen egyetértek, mint egy falusi bunkó, úgy ejti a szavakat, meg olyan mondatokat beszél, aminek se füle, se farka....szörnyűFecooo írta:Tibi, úgy tűnik, a retkesklubnál már a kommunikációs képesség se fontos egy kommentátor esetében, ez a csávó úgy beszél, mint egy alkesz...
Az ő sara volt most a kapott gól...Messidona10 írta:Bartra? Padra sztem biztos leül hétvégén, de egész jól játszik, én ki is próbálnám. Bár a Villareal kemény, nem a legjobb az időzítés...Lionel85 írta:Fontás kezdhetett volna (már ha egészséges). Sajnálom Gaby-t. Jobbulást! Abidal katasztrófa középen.