Sevillában a legjobbak közé tartozott szerintem, nálunk meg kiegészítő ember. Egyébként meg a védekezés inkább feladata, mint a támadás, és többnyire azt nem is veszik észre az emberek (tisztelet a kivételnek), ha egy védő jól teljesít. Szerintem nincs probléma Adrianoval, második félévre teljesen beilleszkedik majd, és "lesznek momentumai".Ede72 írta:Nekem valahogy Adriano játéka nem tetszik...a Sevillában jól ment, nálunk meg kis túlzással momentuma sincs, még egy 3. osztályú csapat ellen sem
Élő közvetítések
- Messidona10
- Entrenador del Barça
biztos hülye vagyok, de nem értem, miért kell beküldeni Messit...
közelebb legyen a 48 gólhoz? más magyarázatot nem látok... vagy Pep hazárdírozik kicsit?
közelebb legyen a 48 gólhoz? más magyarázatot nem látok... vagy Pep hazárdírozik kicsit?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.11.10. 23:20:37-kor.
csak nehogy megsérüljön...nem nagyon értem miért kell ez a csere...bár én szeretem nézni a játékátlui1698 írta:Jön a legény....

vazze a szpíker olvasta az előző hozzászólásomat Adrianóról...szóról szóra azt mondta ő is, amit én...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ede72 2010.11.10. 23:20:26-kor.
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Minek kell becserélni messit?
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Messi ilyenkor minek áll be? hátha felrúgja valaki és lesérül ? 

Nekem valahogy Adriano játéka nem tetszik...a Sevillában jól ment, nálunk meg kis túlzással momentuma sincs, még egy 3. osztályú csapat ellen sem
Keita gólpasszlui1698 írta:Pedro tata jól becírte.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Piqué milyen elegáns a lelátón
Szép volt Don Pedroooo

Szép volt Don Pedroooo

- Capon
- Llegenda del Barça
Még egyszer szóba hozza Pedro mezét én leveszem a hangot. Megörülök ettől a marhától bazz! Húzza, nyújtja a szavait. 3 szavas mondatokat percekig mond, variál, belesül, megakad, keresi a szavakat hogy lehet még tovább bonyolítani... hiszen, tehát, vagyis, esetleg, 20szor elhangzik egy mondatban.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
szép találat, Pedro!!
-
- Director del Fútbol
PEEEEEDDDDDDDDDDDDRRRRRRRROOOOOOOOOO
Szegény Bojan, már a szpíker is azon élcelődik, hogy sohasem fog több gólt rúgni...még a végén megsajnálom én is 

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Nem tudom csak egem idegesít-e, hogy a szögleteket majdnem felezőig visszaívelgetjük.
Mire jó ez? Akkor inkább adjuk be, hátha bejön, de a legjobb lenne kicsiben, mint általában... Érdekes...

jaj ne legyen már ennyire üldözési mániátok....a szpíker beszédstílusára utalta, ahogy beszél, ahogy fogalmaz, még a szavak toldalékait sem ejti nyelvileg helyesen...ennyi.Mental_Theo írta:remélem nem úgy érted, hogy minden falusi bunkó, hanem csak van pár falusi bunkó,mint ahogy városi paraszt is...
nem kell ebbe többet belemagyarázni

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
remélem nem úgy érted, hogy minden falusi bunkó, hanem csak van pár falusi bunkó,mint ahogy városi paraszt is...

---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
gondolom aki ezt olvassa, nem tartozik a fent nevezettek közé....lui1698 írta:Az ilyenekkel óvatosan.Ede72 írta:mint egy falusi bunkó
Van itt 1-2 és a tahó barmok még olvasni is tudnak.
ez egy hasonlat volt, nem személyeskedés

- lui1698
- Llegenda del Barça
Az ilyenekkel óvatosan.Ede72 írta:mint egy falusi bunkó
Van itt 1-2 és a tahó barmok még olvasni is tudnak.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
teljesen egyetértek, mint egy falusi bunkó, úgy ejti a szavakat, meg olyan mondatokat beszél, aminek se füle, se farka....szörnyűFecooo írta:Tibi, úgy tűnik, a retkesklubnál már a kommunikációs képesség se fontos egy kommentátor esetében, ez a csávó úgy beszél, mint egy alkesz...

Tibi, úgy tűnik, a retkesklubnál már a kommunikációs képesség se fontos egy kommentátor esetében, ez a csávó úgy beszél, mint egy alkesz...
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Akkor azt pont nem láttam, boccs.
Nagyon jók a fiatalok, Thiago megérett az első csapatra, remélem minél előbb megkapja a 4-es mezt a felnőttben is. Nolito játékát elnézném minden hétvégén, már ha így menne neki a nagyok közt is
Nagyon jók a fiatalok, Thiago megérett az első csapatra, remélem minél előbb megkapja a 4-es mezt a felnőttben is. Nolito játékát elnézném minden hétvégén, már ha így menne neki a nagyok közt is

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az ő sara volt most a kapott gól...Messidona10 írta:Bartra? Padra sztem biztos leül hétvégén, de egész jól játszik, én ki is próbálnám. Bár a Villareal kemény, nem a legjobb az időzítés...Lionel85 írta:Fontás kezdhetett volna (már ha egészséges). Sajnálom Gaby-t. Jobbulást! Abidal katasztrófa középen.
Amúgy a kommentátor szerint a Racing - Córdoba meccsből az előbbi jutott továb...