Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Sanama
Llegenda del Barça

2010.11.11. 22:53:43

Bár ha belegondolok, h az olyan játékosok, mint pl. Puyol, Valdes, Pique, Busquets, egyik sem kezdett túl fényesen a nagy csapatnál, és mégis újra és újra megkapták a bizalmat. Ez az a bizalom, amit Bojan sosem kapott meg Peptől.
Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Pep még 1. lehetőséget sem adott Bojannak,nem hogy másodikat.

Ha már megemlítetted Pique helyzetét,mekkora bamba volt az elején,és mégis játszatta,és most ott tartunk,hogy a világ top5 belső védőjének egyike.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.11. 22:43:01

Fernando írta:Minden nagyképűség nélkül de ezzel a kerettel, csapattal rommá kell vernünk az ellenfeleinket, és fontos, hogy Bojan jó formában legyen. Erős a keret, de rövid.
Vmilyen szinten egyet értek, a spanyol bajnokságban valóban annyival jobbak vagyunk a legtöbb csapatnál, h el kéne bírnunk, h Bojan kezd, még ha nincs is formában. Viszont az alattam levőnek is igaza van, ilyen szoros versenyfutásnál, ahol minden pont számít mégsem szabad kockáztatni.

Bár ha belegondolok, h az olyan játékosok, mint pl. Puyol, Valdes, Pique, Busquets, egyik sem kezdett túl fényesen a nagy csapatnál, és mégis újra és újra megkapták a bizalmat. Ez az a bizalom, amit Bojan sosem kapott meg Peptől.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.11. 22:21:27

Minden nagyképűség nélkül de ezzel a kerettel, csapattal rommá kell vernünk az ellenfeleinket, és fontos, hogy Bojan jó formában legyen. Erős a keret, de rövid.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.11. 22:19:21

Fernando írta:Lehet, hogy jót tenne neki, ha 5-6 meccsen át kezdő lenne a saját helyén.
Az lehet, de azt se felejtsd el, hogy a bajnokesélyes csapatnak nem biztos hogy jót tenne - amilyen formában/lelkiállapotban van mostanság. 1 ponton is múlhat a bajnoki cím (ezt ugye láttuk fél éve), idén is szoros a küzdelem, 5-6 meccset megkockáztatni nagy felelőtlenség lenne. Persze értem én, hogy nem csak tőle függ az eredmény, de ilyen kiélezett versenyben mindig a legjobb kezdővel kell kiállni.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.11. 20:39:41

Lionel85 írta:
Kalap1988 írta:Szerintem Bojan még nagyon gyerek alkat lehet lelkileg. Persze nem látok bele a fejébe, de ha a véleményem kérdezed, akkor épp ettől az óriási bizalomtól és szeretettől egy gyenge vagy gyermeklelkű ember teljesíthet gyengébben. Nem láttál még ilyet? Nem bántja őt senki, mégis szégyenli, ha egy picit is kilóg a sorból és ez nyomasztja, nagyon nyomasztja. Sok ilyet láttam már. Fiatalabban pedig velem is volt hasonló. Ez könnyen meg eshet. Persze nem menti fel senki, ezért ő a felelős, de ettől még lehet, hogy nyomás alatt él és ilyesfajta lelki gátjai vannak. A másik véglet az az, ha nem veszi komolyan a dolgot, de őszintén nem úgy viselkedik ez a srác és sosem viselkedett úgy. Szóval inkább az előbbire tippelnék.
Bojan profi játékos. Én feltételezni se mernék olyat, hogy nem vesz valamit komolyan. Pont azért, amivel kezdted a hozzászólásodat. Azaz, hogy nagyon fiatalon a csapat tagja lett és már jó ideje azt a mentalitást tanulja, amit már minden nagy játékost megkapott, amióta a Barcelona kötelékének tagja. Tehát ő is be tud állni a sorba, csak hát ugye a kispadról nem tud erőt meríteni és persze, hogy frusztrálja, ha nem talál be. Elvégre azért ő a csatár, övé a 9-es mez és bizony akármennyire is teljesítsen jól, őt a góljai minősítik. Ezt elmondtam Villával kapcsolatban is. Lám, a Sevilla ellen már be is talált kétszer és ő láthatóan már kifelé jön a gödörből.
Én is ezt írtam. Felvetettem mint lehetőség, mert látunk olyan játékosokat, akik nem veszik komolyan, de melléírtam, hogy én ezt kétlem.
albicelesteX
A Vadász

2010.11.11. 20:37:35

Nekem az is benne pont az ellenszenves,hogy többször is kijelentette,hogy nem megy kölcsönbe és szeretne bizonyítani ez váljék becsületére is,de nem igaz,hogy nem látja át a helyzetét,hogy itt momentumokat kap és akkor is gyenge,nekem inkább olyan ez,hogy nem megy el mert itt címeket nyerhet még ha nem is tevőlegesen,állandóan bajnok aspiráns a csapat BL szereplés alap és bárhol indul el esélyes,nekem ezért nem szimpatikus,mert inkább ebben látom a ragaszkodásának az okát.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.11.11. 20:01:20

Szerintem ő tipikusan aza játékos, aki akkor lendül formába, ha nincs rajta nyomás. Túl nagy az elvárásotok felé, és mindenkinek. Lehet, hogy jót tenne neki, ha 5-6 meccsen át kezdő lenne a saját helyén. Kíváncsi vagyok mi lenne belőle, ha akkor se lenne semmi legalább meg lett próbálva, és nem hogy az 50. perc környékén lehozni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.11. 19:43:07

MessiFan írta:
LG írta:Ezt nem értem én sem. Már Guardiola első szezonjában is nagyon kevés lehetőséget kapott. Én már akkor azt pofáztam, h kölcsön kéne adni. És ezt pofázom is azóta. Ugyanis én azt látom, h igazából semmit nem fejlődött, mióta a nagy csapattal együtt van. Lehet, h ez hülyeség, de én úgy látom, h semmivel nem játszik jobban most, mint amikor először 17 évesen bemutatkozott.
Korábban és nagyon sokat láttam benne, de megrekedt egy szinten, és nem látom, h mi lenne az, ami ezen változtatni tudna, h ő marad itt. Nem hinném, h Pep több lehetőséget adna neki, azok után, h mikor kap akkor sem tud élni vele. Olyan csapatban esetleg, ahol főszereplő lehet, és állandó lehetőséget kap. Ha meg nem tud robbantani egy kisebb csapatban sem, akkor nincs miről beszélni...
A türelem rózsát terem. Teljesen mind1 hogy mennyit fejlődött azóta és hogy milyen keveset játszik. Még 20 éves. Ezek szerint későn érő típus.
Szerintem megéri várni. :)
Sztem meg nehéz ráfogni vkire, aki a korosztályos csapataiban parádézott, és 17 évesen a felnőtt csapatban is bizonyított, h későn érő játékos.
Türelmes vagyok én, csak azt mondom, h jelen körülmények között nagyon nehéz fejlődnie, és könnyen meglehet, h a kölcsönadás jót tenne neki.
Értem én, h miért félnek olyan sokan a kölcsöntől, hisz akit mostanában kölcsönadtunk, az nem tért vissza, de nem is nyújtott olyan teljesítményt, ami alapján ezt megérdemelte volna.
Pl. ha Bojant kölcsönadnák pl. a Malagának, és ha ott nem tudna jó teljesítményt nyújtani, akkor itt nincs keresnivalója. De lehet, h élni tud az állandó lehetőséggel, elkezdi lőni a gólokat, megjön az önbizalma, és akkor visszatérhet, és lehet, h mi is hasznát tudjuk venni.
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.11.11. 18:43:04

LG írta:Ezt nem értem én sem. Már Guardiola első szezonjában is nagyon kevés lehetőséget kapott. Én már akkor azt pofáztam, h kölcsön kéne adni. És ezt pofázom is azóta. Ugyanis én azt látom, h igazából semmit nem fejlődött, mióta a nagy csapattal együtt van. Lehet, h ez hülyeség, de én úgy látom, h semmivel nem játszik jobban most, mint amikor először 17 évesen bemutatkozott.
Korábban és nagyon sokat láttam benne, de megrekedt egy szinten, és nem látom, h mi lenne az, ami ezen változtatni tudna, h ő marad itt. Nem hinném, h Pep több lehetőséget adna neki, azok után, h mikor kap akkor sem tud élni vele. Olyan csapatban esetleg, ahol főszereplő lehet, és állandó lehetőséget kap. Ha meg nem tud robbantani egy kisebb csapatban sem, akkor nincs miről beszélni...
A türelem rózsát terem. Teljesen mind1 hogy mennyit fejlődött azóta és hogy milyen keveset játszik. Még 20 éves. Ezek szerint későn érő típus.
Szerintem megéri várni. :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.11.11. 18:39:42

socio66 írta: a kevés játéklehetőség frusztrálhatja,de akkor miért mondta volna hogy mindenképp maradni akar és nem megy kölcsönbe.
Ezt nem értem én sem. Már Guardiola első szezonjában is nagyon kevés lehetőséget kapott. Én már akkor azt pofáztam, h kölcsön kéne adni. És ezt pofázom is azóta. Ugyanis én azt látom, h igazából semmit nem fejlődött, mióta a nagy csapattal együtt van. Lehet, h ez hülyeség, de én úgy látom, h semmivel nem játszik jobban most, mint amikor először 17 évesen bemutatkozott.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.11. 18:14:50

Kalap1988 írta:Szerintem Bojan még nagyon gyerek alkat lehet lelkileg. Persze nem látok bele a fejébe, de ha a véleményem kérdezed, akkor épp ettől az óriási bizalomtól és szeretettől egy gyenge vagy gyermeklelkű ember teljesíthet gyengébben. Nem láttál még ilyet? Nem bántja őt senki, mégis szégyenli, ha egy picit is kilóg a sorból és ez nyomasztja, nagyon nyomasztja. Sok ilyet láttam már. Fiatalabban pedig velem is volt hasonló. Ez könnyen meg eshet. Persze nem menti fel senki, ezért ő a felelős, de ettől még lehet, hogy nyomás alatt él és ilyesfajta lelki gátjai vannak. A másik véglet az az, ha nem veszi komolyan a dolgot, de őszintén nem úgy viselkedik ez a srác és sosem viselkedett úgy. Szóval inkább az előbbire tippelnék.
Bojan profi játékos. Én feltételezni se mernék olyat, hogy nem vesz valamit komolyan. Pont azért, amivel kezdted a hozzászólásodat. Azaz, hogy nagyon fiatalon a csapat tagja lett és már jó ideje azt a mentalitást tanulja, amit már minden nagy játékost megkapott, amióta a Barcelona kötelékének tagja. Tehát ő is be tud állni a sorba, csak hát ugye a kispadról nem tud erőt meríteni és persze, hogy frusztrálja, ha nem talál be. Elvégre azért ő a csatár, övé a 9-es mez és bizony akármennyire is teljesítsen jól, őt a góljai minősítik. Ezt elmondtam Villával kapcsolatban is. Lám, a Sevilla ellen már be is talált kétszer és ő láthatóan már kifelé jön a gödörből.
Charlie írta:Kissrác ő még 19évesen, jót tesz neki ez a gól bármekkora is volt, a nap képén is látszik, hogy örül neki. Ártani nem árt, az tuti.
C.
Ebben egyetértünk. Nem egy bombagól kell, vagy egy Messi-szóló, hogy a félpályáról döntögeti a védőket, hogy önbizalmat kapjon. Ez is megteszi, csak végre kapja össze magát. A társak is szorítanak neki. A gólöröm után nagyon nézett ki jobbra, mutatták utána Valdést, hogy nagyon örült neki. Gondoltam is magamban, hogy tuti azt mondta a jó öreg Víctor, hogy na betalált végre ez a kis taknyos. :D

ÁNIMO BOJAN!!!
Kép
Kép
Kép
Charlie
Öreg Harcos

2010.11.11. 16:59:03

Kissrác ő még 19évesen, jót tesz neki ez a gól bármekkora is volt, a nap képén is látszik, hogy örül neki. Ártani nem árt, az tuti.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.11. 15:42:34

socio66 írta:de miért van gödörben?
19 évesen a világ legjobb csapatában játszik,a legjobban motiváló edző keze alatt,övé a kilences mez,ráadásul a szurkolók imádják őt,szinte határtalan felé a bizalom.
egyszerűen nem találom az önbizalomhiánya okát,esetleg a kevés játéklehetőség frusztrálhatja,de akkor miért mondta volna hogy mindenképp maradni akar és nem megy kölcsönbe.
ezzel nem is lenne baj,ha ez lenne az első rossz periódusa,de nála mindig ez van. minden évben szurkolunk neki amikor beáll hogy lőjön gólokat és szerezze vissza azt a ki tudja miért elvesztett önbizalmát.
Szerintem Bojan még nagyon gyerek alkat lehet lelkileg. Persze nem látok bele a fejébe, de ha a véleményem kérdezed, akkor épp ettől az óriási bizalomtól és szeretettől egy gyenge vagy gyermeklelkű ember teljesíthet gyengébben. Nem láttál még ilyet? Nem bántja őt senki, mégis szégyenli, ha egy picit is kilóg a sorból és ez nyomasztja, nagyon nyomasztja. Sok ilyet láttam már. Fiatalabban pedig velem is volt hasonló. Ez könnyen meg eshet. Persze nem menti fel senki, ezért ő a felelős, de ettől még lehet, hogy nyomás alatt él és ilyesfajta lelki gátjai vannak. A másik véglet az az, ha nem veszi komolyan a dolgot, de őszintén nem úgy viselkedik ez a srác és sosem viselkedett úgy. Szóval inkább az előbbire tippelnék.
socio66

2010.11.11. 15:29:33

de miért van gödörben?
19 évesen a világ legjobb csapatában játszik,a legjobban motiváló edző keze alatt,övé a kilences mez,ráadásul a szurkolók imádják őt,szinte határtalan felé a bizalom.
egyszerűen nem találom az önbizalomhiánya okát,esetleg a kevés játéklehetőség frusztrálhatja,de akkor miért mondta volna hogy mindenképp maradni akar és nem megy kölcsönbe.
ezzel nem is lenne baj,ha ez lenne az első rossz periódusa,de nála mindig ez van. minden évben szurkolunk neki amikor beáll hogy lőjön gólokat és szerezze vissza azt a ki tudja miért elvesztett önbizalmát.
Capon
Llegenda del Barça

2010.11.11. 15:06:53

detabarca írta:Nem hinném, hogy 3cm-ről az üres kapuba rúgott gól segítené ki a gödörből. A kihagyott 11-esnél látszott rajta, hogy semmi, azaz NULLA önbizalma van.....
Mindenképp kölcsönadnám, mert lehet 1-2 hónap folyamatos játéklehetőség formába lendítené.
Majdnem ugyan ezt akartam írni. Nem ez a 10cm-ről üres kapuba bepasszolt labda fogja őt kirángatni abból a mélységből ahol most van. Az egész további meccsen azért szurkoltam, hogy össze tudjon hozni egy kidolgozott szép gólt de sajnos nem igen volt rá lehetősége már.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.11. 08:14:17

Nem hinném, hogy 3cm-ről az üres kapuba rúgott gól segítené ki a gödörből. A kihagyott 11-esnél látszott rajta, hogy semmi, azaz NULLA önbizalma van.....
Mindenképp kölcsönadnám, mert lehet 1-2 hónap folyamatos játéklehetőség formába lendítené.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.11.11. 06:10:05

Hát ez a gól sokat segíthet Bojannak, remélem végre be fog lendülni ...
més que un club
westerngom
Entrenador del Barça

2010.11.07. 21:09:58

Fecooo írta:egyébként pontosan az ilyen meccsek után nehéz arra gondolni, h Pep nem szándékosan "építi le" Bojant...
2-3 gólos előnynél se küldi be... normális esetben egy ilyen meccsen egy félidőt kéne kapnia...

szerk: hát igen, Keita nagyon fontos a pályára, amikor fennvan Sergi és Maszk is...
- igen Fecooo, ez a meglátásod addig a pontig mára helyes is lett volna, amíg nem küldte le Gerardot a gyepről a spori, de mondjuk ma éppen jogos volt a mali pályára küldése, mert nagyobb szükség volt rá mint Bozsanra!
Egyébként 1 értek veled!
gergo9
Director del Fútbol

2010.11.07. 21:09:42

Sanama írta: Fejlődni nagyon nehéz percek nélkül,talán ezért hallgatod ezt évek óta? Hm, ez Pep 3. éve? Micsoda véletlen!
Ezt lehetett kifogásként használni egészen idáig idén megkapta a bizalmat 9-es mez és sok játékidőt ősz elején.
Mondjuk a sok relatív de a Pedro,Messi,Villa,Bojan négyesből ő a negyedik ehhez képest sok játékidőtkapott mindenképp mégis nemhogy gyenge hanem totálisan nullát produkált a bizalom ellenére is amit megkapott a tavasza után.
Lehet olyan hülyeséggekkel jönni hogy nem a posztján játszott de jelenleg a támadóhármasban senkinek sincs "posztja" három gyakorlatilag all-round-attackerrel nyomjuk Pep ehhez keresne embereket.
Dinamizmus, robbanékonyság , végsebbeség némileg nem is némileg hanem nagyon is hiánycikk Bojannál. Barca játéka benne is benne van, átlagnál intelligensebb játékos de én sem látom most azt hogy benne lenne az a potenciál amivel itt helye lenne a továbbiakban.
Kölcsönadást támagatnám én is lehetőleg ide a PD-be a jövő évtől opció nélkül persze.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2010.11.07. 21:10:30-kor.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.11.07. 20:59:00

Nem értem miért nem lehetett behozni ma Bojant?! :roll: Az még oké hogy bejött Busi hogy stabilizáljuk a középpályát a kiállítás után. De eztán miért nem lehetett behozni Bojant, azt nem fogom megérteni. Biztos tartalékolta a hétközi kupameccsre...
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kristop
Entrenador del Barça

2010.11.07. 20:52:39

egyébként pontosan az ilyen meccsek után nehéz arra gondolni, h Pep nem szándékosan "építi le" Bojant...
és ez pepnek meg a csapatnak miért lenne jó?
(ha van ilyen, szólkatok és megnézem.)
péel tavaly bojan, az évvége felé, amikor a folyamatos becserélések és gólok után végül már ő kezdett ibra helyett. akkor higu is folyamatosan így került a kezdőbe, kivéve a mostani évet.
Bree
Jugador d'estrella

2010.11.07. 20:42:26

Villa is azt mondta, hogy jól esik neki Pep bizalma. Lehet hogy Bojan nem érdemelte ki a kezdést a játékával, de nem nagyon láttam olyan játékost, akit becseréltek 5-10 percre aztán ontotta a gólokat. (ha van ilyen, szóljatok és megnézem.) Szerintem is többet kéne játszania, na nem egy el clásicón kell próbálkozni, hanem valami kevésbé fontos meccsen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bree 2010.11.07. 20:55:06-kor.
Kép
Lionel Messi - El Mejor
>I belong to Jesus<
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.07. 20:37:26

egyébként pontosan az ilyen meccsek után nehéz arra gondolni, h Pep nem szándékosan "építi le" Bojant...
2-3 gólos előnynél se küldi be... normális esetben egy ilyen meccsen egy félidőt kéne kapnia...

szerk: hát igen, Keita nagyon fontos a pályára, amikor fennvan Sergi és Maszk is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.11.07. 20:48:38-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.11.07. 20:27:27

Ede72,

Tavaly év végén mi a fészkes fenét néztél? Mr.Guardiola alatt akkor kapott szerencsétlen gyerek úgy lehetőséget,hogy normálisan játszott,nem csak időhúzó csere volt,vagy 15perce állt be havonta 1x.

Fejlődni nagyon nehéz percek nélkül,talán ezért hallgatod ezt évek óta? Hm, ez Pep 3. éve? Micsoda véletlen!
Ede72
Jugador d'estrella

2010.11.07. 20:24:45

Boyka 10 írta:Pont hogy a játékával érdemel több lehetőséget, 10percből nemlehet megváltani a világot. Ha meg véletlen játszik kupameccsen csoda h nem megy neki... Bennevan a jó játék,csak bizalom kellene.
ja ezt hallgatjuk már vagy 3 éve, aztán semmi...sajna nem Barca szint, a bizalom meg kevés,azzal élni is kellene néha
Lezárt