Kalap1988 írta:Szerintem Bojan még nagyon gyerek alkat lehet lelkileg. Persze nem látok bele a fejébe, de ha a véleményem kérdezed, akkor épp ettől az óriási bizalomtól és szeretettől egy gyenge vagy gyermeklelkű ember teljesíthet gyengébben. Nem láttál még ilyet? Nem bántja őt senki, mégis szégyenli, ha egy picit is kilóg a sorból és ez nyomasztja, nagyon nyomasztja. Sok ilyet láttam már. Fiatalabban pedig velem is volt hasonló. Ez könnyen meg eshet. Persze nem menti fel senki, ezért ő a felelős, de ettől még lehet, hogy nyomás alatt él és ilyesfajta lelki gátjai vannak. A másik véglet az az, ha nem veszi komolyan a dolgot, de őszintén nem úgy viselkedik ez a srác és sosem viselkedett úgy. Szóval inkább az előbbire tippelnék.
Bojan profi játékos. Én feltételezni se mernék olyat, hogy nem vesz valamit komolyan. Pont azért, amivel kezdted a hozzászólásodat. Azaz, hogy nagyon fiatalon a csapat tagja lett és már jó ideje azt a mentalitást tanulja, amit már minden nagy játékost megkapott, amióta a Barcelona kötelékének tagja. Tehát ő is be tud állni a sorba, csak hát ugye a kispadról nem tud erőt meríteni és persze, hogy frusztrálja, ha nem talál be. Elvégre azért ő a csatár, övé a 9-es mez és bizony akármennyire is teljesítsen jól, őt a góljai minősítik. Ezt elmondtam Villával kapcsolatban is. Lám, a Sevilla ellen már be is talált kétszer és ő láthatóan már kifelé jön a gödörből.
Charlie írta:Kissrác ő még 19évesen, jót tesz neki ez a gól bármekkora is volt, a nap képén is látszik, hogy örül neki. Ártani nem árt, az tuti.
C.
Ebben egyetértünk. Nem egy bombagól kell, vagy egy Messi-szóló, hogy a félpályáról döntögeti a védőket, hogy önbizalmat kapjon. Ez is megteszi, csak végre kapja össze magát. A társak is szorítanak neki. A gólöröm után nagyon nézett ki jobbra, mutatták utána Valdést, hogy nagyon örült neki. Gondoltam is magamban, hogy tuti azt mondta a jó öreg Víctor, hogy na betalált végre ez a kis taknyos.
ÁNIMO BOJAN!!!