Bojan Krkic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ede72
Jugador d'estrella

2010.11.12. 17:04:14

El fanático írta:
Ede72 írta:Figyu.
Most megyek Barcelonába, BL meccsre...biztosíthatlak ha Ibrahimovich 9 efelirat lenne a mezen simán megvenném...most hogy Bojan 9... :?
Az idegenbeli meccsek előtt, a csapat megérkezésekor készült fotókon és a meccsek közben készült képeken is elég sok kis tini lánykán látni Bojan feliratú mezt, a mez hátával előre felvéve... Ezek a rajongó tinik mind fognak is kapni karácsonyra/szülinapra az új mezből - sőt, meg merem kockáztatni azt a kijelentést is, hogy összességében Bojan feliratú mezből többet adtak már el, mint Ibrásat és még az is lehet, hogy már az idei 9-es számmal nyomottból is többet. Ne hidd azt, hogy Katalóniában annyira oda voltak Ibráért, sőt mikor bejelentették a távozását, jóval többen ünnepelték a távozása tényét, mintsem szomorkodtak miatta.

Ha Ibrás mezt akarsz,a azt itthon is kapsz, mostmár 5ezerrel olcsóbban :P

...de hogy ne legyen off:

Bojjannál én is úgy vélem, hogy a rá nehezedő rendkívüli teljesítmény kényszer hatása alatt nem bír teljesíteni vagyis a nagy akarásnak nyögés a vége. Villa-nál is ez volt a helyzet, de ő kilábalni látszik.
A társak is érzik, hogy Bojan talán kevesebbnek érzi magát / a katalán mag mind kint volt a VB-n és nyertek, ő ugye a korosztályos válogatottban szerepel, de az mégsem ugyanaz / emiatt kicsit kívülállónak érezhette magát, ezért megtámogatták a lelkivilágát a 9 mezzel - fentebb említetttem, hogy marketing szempontból is jó, úgyhogy a kecske és a káposzta esete is fennáll - és az eddigi két kupameccsen megkapta a kapitányi karszalagot is. A 11est elszúrta, de Leo csak összeügyeskedett neki egy olyan ordítóan nagy helyzetet, amit már nem hagyott ki.
Ez helyrehozza-e?
Nem hiszem. Ha a babusgatás nem jön be, akkor jöhet a "elpasszolunk kölcsönbe" - embere válogatja, de sokan nem akkor tudnak csúcson teljesíteni, ha agyon vannak dédelgetve, hanem olyan esetben, ha tétre megy a dolog - amíg biztonságban érzi magát, addig görcsölni fog meg a komplexusaival foglalkozni - de ha már arról lesz szó, hogy kikerülhet a csapatból, mert ennyit vagy többet egy B-csapattól felhozott fiatal is tud, ő meg menjen kölcsönbe...
Nah, majd akkor - ha meg akkor sem?! Úgyis csak kis százalékban maradnak nálunk a saját neveléseink - azért lényegesen több játékost termel ki a La masia, mint amennyit alkalmaz a csapat, ezt mindenki tudja - nem az első és nem az utolsó saját nevelés lenne Bojan, akit elengednénk, ha először csak kölcsönbe is.
A döntést úgyis a szakmai stáb fogja meghozni,de ha marad Bojan és egész karrierje során egy statiszta lesz a Barcánál, aki beáll 5-10 prcekre, max. egy félidőre és játszik a kupában a B-csapattal, egyúttal sosem lesz felnőtt spanyol válogatott, mert a teljesítménye és a játékpercei alapján sosem hívják be... - ha ezt ő elfogadja, akkor ámen.
Alighanem elég kevesen szánnák ezt a fajta karriert Bojannak és elég kevés drukker szeretné ezt látni. Senkinek sem lenne jó.
Inkább menjen - és ha felvértezte magát megfelelő tapasztalattal, akkor megkapja a lehetőséget a visszatérésre.

Persze, most többen a Fabregas-ügy miatt félnek, hogy akit elengedünk és karriert tud építeni más csapatnál, az nem jön többé vissza vagy csak irtózatos anyagi áldozat árán.
A csapat viszont nem spajz, hogy felteszünk bizonyos játékosokat a polcra, hogy jó lesz majd egyszer - Bojannál ez az év ígérkezik vízválasztónak.
hát én nem tudom, de nálam az nemmérvadó,hogy valaki azért jó játékos,mert 10-14 éves tini lányok felveszik a mezét...attól hogy helyes fiúcska, attól még a futball tudása nem fog fejlődni
minden estre az tuti, hogy a 9 szám agyonnyomja szegényt, ez is azt jelenti, hogy nem csak tudásban, de mentálisan sem valami fényes..
mindegy én már tavaly is azt mondtam, hogy nem ide való, sokan megszólta, nem izgat
vagy ők nem értenek a focihoz, vagy én, de a dolgok állása szerint ha olyan kiváló focisa lenne, biztosan nem egy harmadosztályú csapat ellen kellene örülnünk az 5 cm-ről szerzett góljának....erről ennyit
még most kellene eladni, vagy kölcsönadni amíg mások is rájönnek, hogy nem is olyan tehetség,mint ahogy azt szeretnék a 10 éves tinilányok :oops:
kössz a jó tanácsot a mezzel kapcsolatban, magamtól sosem jutott volna eszembe :wink:
Sanama
Llegenda del Barça

2010.11.12. 16:30:13

palesz77 írta:
Fecooo írta:Palesz, csak óvatosan ezzel... :lol:
Jólvan na, mondtam, hogy arra nem kell reagálni, gondolom hogy totál hülyeség, csak már ki kellett adni magamból... :twisted:

Amúgy kíváncsi lennék hogy Bojan hogy szerepelne ha most a gólja után játszhatna... Amúgy az első hivatalos gólját(elég gyér minőségben látható) a Villarrealnak rúgta a nagycsapat színeiben, és a legszebbet is szerintem.
Szerintem is ez volt a legszebb gólja.
A tavaly év végi teljesítménye megmutatta,hogy igen is sokat fejlődött mióta a nagycsapatnál van.
Egyszerűen Pep keze alatt tavaly csak év végén játszhatott legalább 3-4meccsen folyamatosan kezdőben a posztján.
Az Inter ellen pedig csereként bejött,és vágott 1 gólt,az más kérdés,hogy nem adták meg,mert a bíró láthatatlan szögből befújta Tourenak a kezezést... :twisted:
El fanático
Entrenador del Barça

2010.11.12. 16:20:11

Ede72 írta:Figyu.
Most megyek Barcelonába, BL meccsre...biztosíthatlak ha Ibrahimovich 9 efelirat lenne a mezen simán megvenném...most hogy Bojan 9... :?
Az idegenbeli meccsek előtt, a csapat megérkezésekor készült fotókon és a meccsek közben készült képeken is elég sok kis tini lánykán látni Bojan feliratú mezt, a mez hátával előre felvéve... Ezek a rajongó tinik mind fognak is kapni karácsonyra/szülinapra az új mezből - sőt, meg merem kockáztatni azt a kijelentést is, hogy összességében Bojan feliratú mezből többet adtak már el, mint Ibrásat és még az is lehet, hogy már az idei 9-es számmal nyomottból is többet. Ne hidd azt, hogy Katalóniában annyira oda voltak Ibráért, sőt mikor bejelentették a távozását, jóval többen ünnepelték a távozása tényét, mintsem szomorkodtak miatta.

Ha Ibrás mezt akarsz,a azt itthon is kapsz, mostmár 5ezerrel olcsóbban :P

...de hogy ne legyen off:

Bojjannál én is úgy vélem, hogy a rá nehezedő rendkívüli teljesítmény kényszer hatása alatt nem bír teljesíteni vagyis a nagy akarásnak nyögés a vége. Villa-nál is ez volt a helyzet, de ő kilábalni látszik.
A társak is érzik, hogy Bojan talán kevesebbnek érzi magát / a katalán mag mind kint volt a VB-n és nyertek, ő ugye a korosztályos válogatottban szerepel, de az mégsem ugyanaz / emiatt kicsit kívülállónak érezhette magát, ezért megtámogatták a lelkivilágát a 9 mezzel - fentebb említetttem, hogy marketing szempontból is jó, úgyhogy a kecske és a káposzta esete is fennáll - és az eddigi két kupameccsen megkapta a kapitányi karszalagot is. A 11est elszúrta, de Leo csak összeügyeskedett neki egy olyan ordítóan nagy helyzetet, amit már nem hagyott ki.
Ez helyrehozza-e?
Nem hiszem. Ha a babusgatás nem jön be, akkor jöhet a "elpasszolunk kölcsönbe" - embere válogatja, de sokan nem akkor tudnak csúcson teljesíteni, ha agyon vannak dédelgetve, hanem olyan esetben, ha tétre megy a dolog - amíg biztonságban érzi magát, addig görcsölni fog meg a komplexusaival foglalkozni - de ha már arról lesz szó, hogy kikerülhet a csapatból, mert ennyit vagy többet egy B-csapattól felhozott fiatal is tud, ő meg menjen kölcsönbe...
Nah, majd akkor - ha meg akkor sem?! Úgyis csak kis százalékban maradnak nálunk a saját neveléseink - azért lényegesen több játékost termel ki a La masia, mint amennyit alkalmaz a csapat, ezt mindenki tudja - nem az első és nem az utolsó saját nevelés lenne Bojan, akit elengednénk, ha először csak kölcsönbe is.
A döntést úgyis a szakmai stáb fogja meghozni,de ha marad Bojan és egész karrierje során egy statiszta lesz a Barcánál, aki beáll 5-10 prcekre, max. egy félidőre és játszik a kupában a B-csapattal, egyúttal sosem lesz felnőtt spanyol válogatott, mert a teljesítménye és a játékpercei alapján sosem hívják be... - ha ezt ő elfogadja, akkor ámen.
Alighanem elég kevesen szánnák ezt a fajta karriert Bojannak és elég kevés drukker szeretné ezt látni. Senkinek sem lenne jó.
Inkább menjen - és ha felvértezte magát megfelelő tapasztalattal, akkor megkapja a lehetőséget a visszatérésre.

Persze, most többen a Fabregas-ügy miatt félnek, hogy akit elengedünk és karriert tud építeni más csapatnál, az nem jön többé vissza vagy csak irtózatos anyagi áldozat árán.
A csapat viszont nem spajz, hogy felteszünk bizonyos játékosokat a polcra, hogy jó lesz majd egyszer - Bojannál ez az év ígérkezik vízválasztónak.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.11.12. 15:28:41

Fecooo írta:Palesz, csak óvatosan ezzel... :lol:
Jólvan na, mondtam, hogy arra nem kell reagálni, gondolom hogy totál hülyeség, csak már ki kellett adni magamból... :twisted:

Amúgy kíváncsi lennék hogy Bojan hogy szerepelne ha most a gólja után játszhatna... Amúgy az első hivatalos gólját(elég gyér minőségben látható) a Villarrealnak rúgta a nagycsapat színeiben, és a legszebbet is szerintem.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.11.12. 15:23:56

Leomessi14 írta:Szerintem meg az a baja,hogy Rijkard fedezte fel es inkabb Pedrobol szeretne nagy jatekost csinalni,hogy ugy beszeljenek rola h o fedezte fel.Szerintem ez volt a baja Toureval is,hogy inkabb az o altal talalt Keita jatszon tobbet....
Tehát akkor véletlenül se játszhat közre az, hogy Pedro jól teljesít, Bojan meg nem? Hmm :roll: érdekes...

Bojannak egyébként jelenleg elég nehéz dolga van, de a jelenlegi teljesítménye arra se jogosítja fel, hogy játsszon 30 perceket. Akkor már inkább maradjon fent az addigi hármas és Villa játsszon minél többet Messivel és Pedróval. Bojan pedig szedje össze magát és szórja a gólokat a kupában, mert akkor megnőhetnének a játékpercei a bajnokságban is...
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.11.12. 15:20:04

Palesz, csak óvatosan ezzel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.11.12. 15:24:50-kor.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.12. 15:17:34

Leomessi14 írta:Szerintem meg az a baja,hogy Rijkard fedezte fel es inkabb Pedrobol szeretne nagy jatekost csinalni,hogy ugy beszeljenek rola h o fedezte fel.Szerintem ez volt a baja Toureval is,hogy inkabb az o altal talalt Keita jatszon tobbet....
Gratulálok ehhez az elmélethez! Ilyen alapon Messi-t is pihentetnie kéne, mert Rijkaard hozta fel az első csapathoz! :D
Sőt...Iniestát is Rijkaard hozta fel véglegesen az első csapathoz. Tehát duplán is megbukott az elmélet.

szerk.: csak azon csodálkozom, hogy hányszor kell még az ilyen Pep-összeesküvés-elméleteket megbuktatni?!?! :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2010.11.12. 15:25:31-kor.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.11.12. 15:11:23

palesz77 írta:
Kalap1988 írta: A cserélés más, de a 20-25-30 percekkel nem lenne előrébb Bojan. Te sem gondolod komolyan, hogy ez elég játékidő ahhoz.
Hát szerintem még a 25 perccel is előrébb lenne, mint a 2 perces alibicserével... Persze hogy nem ér annyit, mintha meccseket játszana végig, de ha minden meccsen játszhatna ennyit, azért szerintem érezhető lenne egy idő után javulás. Amúgy értem mit akarsz mondani ezzel, de legalább ezeket a 25 perceket tényleg megkaphatná huzamosabb ideig szerintem.

És a végére az én saját összeesküvés elméletem: Pep szimplán nem szereti Bojant, és csak gesztusokat tesz a média felé, hogy ez nem így van, de amúgy igazából nem csípi - Eto'oval se volt baja, Ibrával szintén nem volt a média szerint... Pl tavaly a Tenerife ellen 3 gólpasszt adott Messinek, és elég jól játszott... Utána megint kihagyott pár fordulót, pedig simán játszhatott volna. Bezzeg amikor Pedro év elején rúgott egy gólt, de nem játszott jól, ő rögtön kezdő lett a következő meccsen... Szóval nem érzem az egyenlő mércét, egyedül tavaly év végén játszatta Pep, de akkor is csak az "imádott" Ibra helyén...(szerintem Pedro kárára nem játszott volna ennyit) De erre a részre nem is kell igazából reagálni, ez az én beteges elmém kreálmánya csak... :D
Szerintem meg az a baja,hogy Rijkard fedezte fel es inkabb Pedrobol szeretne nagy jatekost csinalni,hogy ugy beszeljenek rola h o fedezte fel.Szerintem ez volt a baja Toureval is,hogy inkabb az o altal talalt Keita jatszon tobbet....
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.11.12. 14:52:18

Kalap1988 írta: A cserélés más, de a 20-25-30 percekkel nem lenne előrébb Bojan. Te sem gondolod komolyan, hogy ez elég játékidő ahhoz.
Hát szerintem még a 25 perccel is előrébb lenne, mint a 2 perces alibicserével... Persze hogy nem ér annyit, mintha meccseket játszana végig, de ha minden meccsen játszhatna ennyit, azért szerintem érezhető lenne egy idő után javulás. Amúgy értem mit akarsz mondani ezzel, de legalább ezeket a 25 perceket tényleg megkaphatná huzamosabb ideig szerintem.

És a végére az én saját összeesküvés elméletem: Pep szimplán nem szereti Bojant, és csak gesztusokat tesz a média felé, hogy ez nem így van, de amúgy igazából nem csípi - Eto'oval se volt baja, Ibrával szintén nem volt a média szerint... Pl tavaly a Tenerife ellen 3 gólpasszt adott Messinek, és elég jól játszott... Utána megint kihagyott pár fordulót, pedig simán játszhatott volna. Bezzeg amikor Pedro év elején rúgott egy gólt, de nem játszott jól, ő rögtön kezdő lett a következő meccsen... Szóval nem érzem az egyenlő mércét, egyedül tavaly év végén játszatta Pep, de akkor is csak az "imádott" Ibra helyén...(szerintem Pedro kárára nem játszott volna ennyit) De erre a részre nem is kell igazából reagálni, ez az én beteges elmém kreálmánya csak... :D
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.11.12. 14:51:34

Azért ne állítsuk már be úgy, mintha Iniesta, Xavi és a többiek fiatal korukat végig bénázták volna. Puyolnak voltak hibái sokáig, viszont ő jobbhátvéd volt, és kifejlődött. Xavi Guardiola mellett kezdő tudott lenni anno, Iniesta pedig hihetetlen jó volt csereként is, nem robbantak be mint Messi, de hogy bénáztak, erős túlzás.

Bojan viszont bénázik, hátráltatja jelenleg a csapatot. Az élete 2. felnőtt meccsét játszó Nolito sokkal jobb volt, pedig tehetsége sokkal kevesebb van. Pedro is olyan kis szerencsétlen volt az elején, de hajtott és hasznos volt, mostanra pedig lassan sztár. Bojanon nem is látni az akarást igazán, inkább a szenvedést. Nem vagyok a híve annak, hogy kapjon 20 millió meccset, amíg a lelkivilága helyére kerül. Először teljesítsen, vmit mutasson, mert így nyáron nagyon könnyen elmehet innen. Hatalamas tehetség, aki 17 évesen futotta élete messze legjobb szezonját. Lehet Pep-et szidni, de azért eléggé jól bánik a fiatalokkal, Busit, Pedrot a semmiből építette a keretbe, Bojan meg ismerten se tud a kezdő közelébe férkőzni....
Sanama
Llegenda del Barça

2010.11.12. 14:42:33

Ede72 írta:
Sanama írta:Mégis kit kell előhúzni,hogy Bojan azokon a meccseken sem kap lehetőséget,ami már a 60.percben le van futva. És még akkor is a padon marad végig,vagy 88.percben beáll.
Na ezzel kihez kell fordulni?

Honnan gondoljátok,hogy Pep osztja a mezszámokat?Ez marketing.Kié lett volna a 9es? Jeffren?
Szerintetek,hogy adnak el többet a világon? Ha Bojan van ráírva,vagy ha Xy noname ifis srác?Vagy esetleg nincs is 9es?
Figyu.
De az ideit nézd ,Ne a tavalyit.
Idén 3 opció van a 9esre:
1-bojan
2-valaki más(jeffren????)
3-senki

legnagyobb bevétel?-->opció 1
Ha idén vennék mezt,biztos,hogy megvenném a 9es Bojan mezt.ÉS ezzel szerintem páran kint is voltak így nyáron.Jó lehet nem annyian mint tavaly Ibrával,meg már volt Bojanos 11es mezük,de jelenlegi helyzetben markenting szempontból Bojan 9es száma a legjövedelmezőbb.
Ede72
Jugador d'estrella

2010.11.12. 14:36:59

Sanama írta:Mégis kit kell előhúzni,hogy Bojan azokon a meccseken sem kap lehetőséget,ami már a 60.percben le van futva. És még akkor is a padon marad végig,vagy 88.percben beáll.

Honnan gondoljátok,hogy Pep osztja a mezszámokat?Ez marketing.Kié lett volna a 9es? Jeffren?
Szerintetek,hogy adnak el többet a világon? Ha Bojan van ráírva,vagy ha Xy noname ifis srác?Vagy esetleg nincs is 9es?
Figyu.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.12. 14:36:18

A cserélés más, de a 20-25-30 percekkel nem lenne előrébb Bojan. Te sem gondolod komolyan, hogy ez elég játékidő ahhoz.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.11.12. 14:33:28

Mégis kit kell előhúzni,hogy Bojan azokon a meccseken sem kap lehetőséget,ami már a 60.percben le van futva. És még akkor is a padon marad végig,vagy 88.percben beáll.

Ede72
Jugador d'estrella

2010.11.12. 14:27:25

Mikaos írta:Ne feledjük, hogy Messi-t kivéve a csapatban lévő ős-Barcások közül nem sokan mutatták meg valódi tudásukat 18-23 éves korukban.
Emlékezzünk csak, milyen szürke volt anno Xavi, vagy milyen ügyetlen volt Iniesta, hogy csak a legjobbakat emeljem ki.

Már csak emiatt is azt mondanám, hogy Bojan kapja meg a lehetőségeket, s az esélyeket... (persze, nekem sem tetszik a szituáció, hogy ennyire elbénázza a dolgokat).

Egyesek megint Pep-et húzzák elő a kis varázskalapjukból (csak már nagyon nincs meglepő ereje :) )... de azért az nem semmi, hogy Pep odaadja Krkic-nek a 9-es mezt "csak úgy", a csk karszalagot is "csak úgy".
Pedro sem kapott sok lehetőséget anno, de amikor kapott, nagyon is élt vele - míg Bojannak ez nem sikerült. Ezért is kell most türelmesnek lenni vele.
már bocs, hogy beleszólok, de pont a csatár poszt a Barcában, az a hely, ahol sok idő nincs csendben, türelmesen kivárni, hogy Bojan végre mikor találja meg a gollővő cipőjét (ha egyáltalán valaha megtalálja)
"Nagyszerű" játékospolitikánknak hála, 1db!! épkézláb csatárunk van (Villa) és azért ő sem az igazi még, Messi meg nem Isten (csak fél...) neki is lehet rossz napja, vagy sérülés és akkor nekünk kampec, mert Bojan minden csak nem megfelelő erre a helyzetre...
Én már régóta mondom, ügyes kis játékos, de semmi több..egyszerűen nem az aszint ami a Barcába egy 9-es játékosnak lenni kell..Csakhogy közelmúltat emlegessem: Eto'o, Kluivert, Ronaldo....na ezek befejező csatárok.
Most Bojan kb 54 fényévre van tőlük, és azt a szintet (gondolod fogadhatunk is) Bojan sohasem fogja megütni
Az hogy valaki tarcsiban, meg serdülőben 100 gólt rúgott az [auto_cenzúra] sem ér.
lehet, hogy magasabb vagy gyorsabb volt a többi fiatalná (inkább gyorsabb :D ) de felnőtt csapatban ez semmit sem jelent.
Persze elismerem, nincs önbizalma stb., de ha megjön(esetleg) az önbizalma, attól a képességei sokat nem fognak javulni, ami az előző 3 játékost felsorolva, nem nagyon predesztinálja arra, hogy ő legyen a Barca 9-es játékosa, vagyis legfőbb góllövője..szerintem :wink:
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.12. 11:23:20

Mikaos írta:Ne feledjük, hogy Messi-t kivéve a csapatban lévő ős-Barcások közül nem sokan mutatták meg valódi tudásukat 18-23 éves korukban.
Emlékezzünk csak, milyen szürke volt anno Xavi, vagy milyen ügyetlen volt Iniesta, hogy csak a legjobbakat emeljem ki.

Már csak emiatt is azt mondanám, hogy Bojan kapja meg a lehetőségeket, s az esélyeket... (persze, nekem sem tetszik a szituáció, hogy ennyire elbénázza a dolgokat).

Egyesek megint Pep-et húzzák elő a kis varázskalapjukból (csak már nagyon nincs meglepő ereje :) )... de azért az nem semmi, hogy Pep odaadja Krkic-nek a 9-es mezt "csak úgy", a csk karszalagot is "csak úgy".
Pedro sem kapott sok lehetőséget anno, de amikor kapott, nagyon is élt vele - míg Bojannak ez nem sikerült. Ezért is kell most türelmesnek lenni vele.
Igen. Ráadásul, akik Pep-et húzzák elő, azokról nagyon is jól tudom, hogy, ha ne adj Isten kezdő Bojan és kikapunk vagy x-elünk az ő gyenge játéka miatt is, akkor mit mondanának... Hogy miért a gyenge Bojant játszatja és a többi. Sajnos egy Barcelona nem teheti meg az eredménykényszer okán, hogy egy gyenge formában lévő játékos állandóan játsszon. Az edzéseken kell beverekednie magát a csapatba, illetve a kevés lehetőséggel élni. Pl, ha a Ceuta elleni 7 gólból mondjuk 3-at,4-et ő lő és nagyon jól játszik mindkét meccsen,akkor valszeg több lehetőséget kapna. De kit hagyjon ki Pep? Az utóbbi meccseken szárnyaló Villa-Messi kettőst? Vagy a sokkal magabiztosabb és a góllövőcipőjét remélhetőleg épp most megtaláló Pedrot? Ez nonszensz és ezt a Pep kritikusok is tudják ez esetben.
Mikaos
Director del Fútbol

2010.11.12. 11:09:51

Ne feledjük, hogy Messi-t kivéve a csapatban lévő ős-Barcások közül nem sokan mutatták meg valódi tudásukat 18-23 éves korukban.

barcafan1988
Barça B

2010.11.12. 10:59:44

Lionel85 írta:Így van, nem akarok én vitázni, én is Bojan mellett vagyok és támogatom. Azt viszont még én is elfogadnám, hogy kölcsön kéne adni, mert itt nem tud erőt meríteni. Máshol viszont akár egy fél év alatt is összekaphatja magát.
Én is Bojan mellett vok és lehet h féél év alatt jó formába kerülne máshol, de nem akarom h kitegye a lábát Barcelonából. Még fiatal és ezt a szezont mindenképp megvárnám, hátha összekapja magát. Sztem belőle is olyan ikont akarnak csinálni idővel mint Xavi, Ini, Puyol ésa többiek, elvégre katalán, és szebben mutatna papíron h egész életében 1 klubban játszott, ez pedig a Barca! Főleg ha úgy tudná tolni mint a korosztályos csapatokban, ha jól tudom azokban több mint 1000 gólt lőtt összesen.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.12. 10:26:31

Így van, nem akarok én vitázni, én is Bojan mellett vagyok és támogatom. Azt viszont még én is elfogadnám, hogy kölcsön kéne adni, mert itt nem tud erőt meríteni. Máshol viszont akár egy fél év alatt is összekaphatja magát.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.11.12. 10:18:33

Lionel85 írta:
Kalap1988 írta:Én is ezt írtam. Felvetettem mint lehetőség, mert látunk olyan játékosokat, akik nem veszik komolyan, de melléírtam, hogy én ezt kétlem.
Én meg a feltételezésedre írtam. Hogy egyáltalán elhangzott ez a szó. :D
Jól van, de akkor nem velem vitázol :D Sajnos vannak, akik úgy gondolják, hogy komolytalanul veszi. Bár ők ált. nem barcások.
Vito
Llegenda del Barça

2010.11.12. 10:14:21

Sanama írta:
Bár ha belegondolok, h az olyan játékosok, mint pl. Puyol, Valdes, Pique, Busquets, egyik sem kezdett túl fényesen a nagy csapatnál, és mégis újra és újra megkapták a bizalmat. Ez az a bizalom, amit Bojan sosem kapott meg Peptől.
Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Pep még 1. lehetőséget sem adott Bojannak,nem hogy másodikat.

Ha már megemlítetted Pique helyzetét,mekkora bamba volt az elején,és mégis játszatta,és most ott tartunk,hogy a világ top5 belső védőjének egyike.
mennyi és milyen lehetőséget akartok még neki? Piqué 2 hónap alatt belerázódott, Busquets is aránylag gyorsan belejött, de náluk már előtte is volt valami bíztató a játékban, tele voltak hibákkal, de látszott rajtuk, hogyha ezt levetkőzik, akkor kiváló játékos lesz belőlük.
Bojanban mit láttok? a 800/900-as gyerekkora óta semmit sem mutatott..
3 éve a nagycsapat tagja, és hétről-hétre azon megy a vita, hogy miért ilyen rossz.
szerintem teljesen lényegtelen, hogy miért, -rossz és kész és szerintem hiába várják a csodát a szurkolói..
nem ő az első focista, akit az előélete sokkal többre predesztinált, aztán mégsem lett belőle semmi. én maximálisan amellett vagyok, hogy menjen.

sőt, nekem személy szerint nagyon nem szimpatikus, olyan a viselkedése, mint egy sztárnak, akinek az allűrjei megvannak, de mögötte nincs teljesítmény.
a mostani hisztije is gáz volt, amikor megpaskolta a fejét a ceutai nemtudomki
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.12. 09:39:58

Kalap1988 írta:Én is ezt írtam. Felvetettem mint lehetőség, mert látunk olyan játékosokat, akik nem veszik komolyan, de melléírtam, hogy én ezt kétlem.
Én meg a feltételezésedre írtam. Hogy egyáltalán elhangzott ez a szó. :D
Kép
Kép
Kép
Gauchomester
Entrenador del Barça

2010.11.12. 08:36:48

Zibra16 írta:jó reggelt kívánok

Bojan Krkicet szerintem el kellene adni a klubnak és visszahozni ibrát vagy keirisont a télen
valamint megkell venni gareth balet a balszélre
Bocs, de erre nem lehet már mit írni.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Zibra16
Jugador del Barça

2010.11.12. 07:49:14

jó reggelt kívánok

Bojan Krkicet szerintem el kellene adni a klubnak és visszahozni ibrát vagy keirisont a télen
valamint megkell venni gareth balet a balszélre
menczel
Entrenador del Barça

2010.11.12. 00:52:40

Végtelenül szimpatikus a gyerek, de nincs helye a Barcelonában. Illetve ilyen 'kupákban játszogatok', 'bajnokság végén a fáradtakat rotálom' szerepre jó, de semmi másra (csak ehhez meg nem való a 9-es mez). Szó szerint 1méterre kellett neki kapni a labdát a gólvonaltól a gólhoz(11se volt neki elég).
Egyébként főleg az a legelkeserítőbb, hogy cseppet sem látszik a fejlődés rajta, mondhatni 4 éve mikor bemutatkozott még jobb játékos is volt a maga pimaszságával, merészségével.
Lezárt