Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát én nem tudom, de nálam az nemmérvadó,hogy valaki azért jó játékos,mert 10-14 éves tini lányok felveszik a mezét...attól hogy helyes fiúcska, attól még a futball tudása nem fog fejlődniEl fanático írta:Az idegenbeli meccsek előtt, a csapat megérkezésekor készült fotókon és a meccsek közben készült képeken is elég sok kis tini lánykán látni Bojan feliratú mezt, a mez hátával előre felvéve... Ezek a rajongó tinik mind fognak is kapni karácsonyra/szülinapra az új mezből - sőt, meg merem kockáztatni azt a kijelentést is, hogy összességében Bojan feliratú mezből többet adtak már el, mint Ibrásat és még az is lehet, hogy már az idei 9-es számmal nyomottból is többet. Ne hidd azt, hogy Katalóniában annyira oda voltak Ibráért, sőt mikor bejelentették a távozását, jóval többen ünnepelték a távozása tényét, mintsem szomorkodtak miatta.Ede72 írta:Figyu.
Most megyek Barcelonába, BL meccsre...biztosíthatlak ha Ibrahimovich 9 efelirat lenne a mezen simán megvenném...most hogy Bojan 9...
Ha Ibrás mezt akarsz,a azt itthon is kapsz, mostmár 5ezerrel olcsóbban![]()
...de hogy ne legyen off:
Bojjannál én is úgy vélem, hogy a rá nehezedő rendkívüli teljesítmény kényszer hatása alatt nem bír teljesíteni vagyis a nagy akarásnak nyögés a vége. Villa-nál is ez volt a helyzet, de ő kilábalni látszik.
A társak is érzik, hogy Bojan talán kevesebbnek érzi magát / a katalán mag mind kint volt a VB-n és nyertek, ő ugye a korosztályos válogatottban szerepel, de az mégsem ugyanaz / emiatt kicsit kívülállónak érezhette magát, ezért megtámogatták a lelkivilágát a 9 mezzel - fentebb említetttem, hogy marketing szempontból is jó, úgyhogy a kecske és a káposzta esete is fennáll - és az eddigi két kupameccsen megkapta a kapitányi karszalagot is. A 11est elszúrta, de Leo csak összeügyeskedett neki egy olyan ordítóan nagy helyzetet, amit már nem hagyott ki.
Ez helyrehozza-e?
Nem hiszem. Ha a babusgatás nem jön be, akkor jöhet a "elpasszolunk kölcsönbe" - embere válogatja, de sokan nem akkor tudnak csúcson teljesíteni, ha agyon vannak dédelgetve, hanem olyan esetben, ha tétre megy a dolog - amíg biztonságban érzi magát, addig görcsölni fog meg a komplexusaival foglalkozni - de ha már arról lesz szó, hogy kikerülhet a csapatból, mert ennyit vagy többet egy B-csapattól felhozott fiatal is tud, ő meg menjen kölcsönbe...
Nah, majd akkor - ha meg akkor sem?! Úgyis csak kis százalékban maradnak nálunk a saját neveléseink - azért lényegesen több játékost termel ki a La masia, mint amennyit alkalmaz a csapat, ezt mindenki tudja - nem az első és nem az utolsó saját nevelés lenne Bojan, akit elengednénk, ha először csak kölcsönbe is.
A döntést úgyis a szakmai stáb fogja meghozni,de ha marad Bojan és egész karrierje során egy statiszta lesz a Barcánál, aki beáll 5-10 prcekre, max. egy félidőre és játszik a kupában a B-csapattal, egyúttal sosem lesz felnőtt spanyol válogatott, mert a teljesítménye és a játékpercei alapján sosem hívják be... - ha ezt ő elfogadja, akkor ámen.
Alighanem elég kevesen szánnák ezt a fajta karriert Bojannak és elég kevés drukker szeretné ezt látni. Senkinek sem lenne jó.
Inkább menjen - és ha felvértezte magát megfelelő tapasztalattal, akkor megkapja a lehetőséget a visszatérésre.
Persze, most többen a Fabregas-ügy miatt félnek, hogy akit elengedünk és karriert tud építeni más csapatnál, az nem jön többé vissza vagy csak irtózatos anyagi áldozat árán.
A csapat viszont nem spajz, hogy felteszünk bizonyos játékosokat a polcra, hogy jó lesz majd egyszer - Bojannál ez az év ígérkezik vízválasztónak.
Szerintem is ez volt a legszebb gólja.palesz77 írta:Jólvan na, mondtam, hogy arra nem kell reagálni, gondolom hogy totál hülyeség, csak már ki kellett adni magamból...Fecooo írta:Palesz, csak óvatosan ezzel...![]()
Amúgy kíváncsi lennék hogy Bojan hogy szerepelne ha most a gólja után játszhatna... Amúgy az első hivatalos gólját(elég gyér minőségben látható) a Villarrealnak rúgta a nagycsapat színeiben, és a legszebbet is szerintem.
Az idegenbeli meccsek előtt, a csapat megérkezésekor készült fotókon és a meccsek közben készült képeken is elég sok kis tini lánykán látni Bojan feliratú mezt, a mez hátával előre felvéve... Ezek a rajongó tinik mind fognak is kapni karácsonyra/szülinapra az új mezből - sőt, meg merem kockáztatni azt a kijelentést is, hogy összességében Bojan feliratú mezből többet adtak már el, mint Ibrásat és még az is lehet, hogy már az idei 9-es számmal nyomottból is többet. Ne hidd azt, hogy Katalóniában annyira oda voltak Ibráért, sőt mikor bejelentették a távozását, jóval többen ünnepelték a távozása tényét, mintsem szomorkodtak miatta.Ede72 írta:Figyu.
Most megyek Barcelonába, BL meccsre...biztosíthatlak ha Ibrahimovich 9 efelirat lenne a mezen simán megvenném...most hogy Bojan 9...
Jólvan na, mondtam, hogy arra nem kell reagálni, gondolom hogy totál hülyeség, csak már ki kellett adni magamból...Fecooo írta:Palesz, csak óvatosan ezzel...
Tehát akkor véletlenül se játszhat közre az, hogy Pedro jól teljesít, Bojan meg nem? HmmLeomessi14 írta:Szerintem meg az a baja,hogy Rijkard fedezte fel es inkabb Pedrobol szeretne nagy jatekost csinalni,hogy ugy beszeljenek rola h o fedezte fel.Szerintem ez volt a baja Toureval is,hogy inkabb az o altal talalt Keita jatszon tobbet....
Gratulálok ehhez az elmélethez! Ilyen alapon Messi-t is pihentetnie kéne, mert Rijkaard hozta fel az első csapathoz!Leomessi14 írta:Szerintem meg az a baja,hogy Rijkard fedezte fel es inkabb Pedrobol szeretne nagy jatekost csinalni,hogy ugy beszeljenek rola h o fedezte fel.Szerintem ez volt a baja Toureval is,hogy inkabb az o altal talalt Keita jatszon tobbet....
Szerintem meg az a baja,hogy Rijkard fedezte fel es inkabb Pedrobol szeretne nagy jatekost csinalni,hogy ugy beszeljenek rola h o fedezte fel.Szerintem ez volt a baja Toureval is,hogy inkabb az o altal talalt Keita jatszon tobbet....palesz77 írta:Hát szerintem még a 25 perccel is előrébb lenne, mint a 2 perces alibicserével... Persze hogy nem ér annyit, mintha meccseket játszana végig, de ha minden meccsen játszhatna ennyit, azért szerintem érezhető lenne egy idő után javulás. Amúgy értem mit akarsz mondani ezzel, de legalább ezeket a 25 perceket tényleg megkaphatná huzamosabb ideig szerintem.Kalap1988 írta: A cserélés más, de a 20-25-30 percekkel nem lenne előrébb Bojan. Te sem gondolod komolyan, hogy ez elég játékidő ahhoz.
És a végére az én saját összeesküvés elméletem: Pep szimplán nem szereti Bojant, és csak gesztusokat tesz a média felé, hogy ez nem így van, de amúgy igazából nem csípi - Eto'oval se volt baja, Ibrával szintén nem volt a média szerint... Pl tavaly a Tenerife ellen 3 gólpasszt adott Messinek, és elég jól játszott... Utána megint kihagyott pár fordulót, pedig simán játszhatott volna. Bezzeg amikor Pedro év elején rúgott egy gólt, de nem játszott jól, ő rögtön kezdő lett a következő meccsen... Szóval nem érzem az egyenlő mércét, egyedül tavaly év végén játszatta Pep, de akkor is csak az "imádott" Ibra helyén...(szerintem Pedro kárára nem játszott volna ennyit) De erre a részre nem is kell igazából reagálni, ez az én beteges elmém kreálmánya csak...
Hát szerintem még a 25 perccel is előrébb lenne, mint a 2 perces alibicserével... Persze hogy nem ér annyit, mintha meccseket játszana végig, de ha minden meccsen játszhatna ennyit, azért szerintem érezhető lenne egy idő után javulás. Amúgy értem mit akarsz mondani ezzel, de legalább ezeket a 25 perceket tényleg megkaphatná huzamosabb ideig szerintem.Kalap1988 írta: A cserélés más, de a 20-25-30 percekkel nem lenne előrébb Bojan. Te sem gondolod komolyan, hogy ez elég játékidő ahhoz.
De az ideit nézd ,Ne a tavalyit.Ede72 írta:Figyu.Sanama írta:Mégis kit kell előhúzni,hogy Bojan azokon a meccseken sem kap lehetőséget,ami már a 60.percben le van futva. És még akkor is a padon marad végig,vagy 88.percben beáll.
Na ezzel kihez kell fordulni?
Honnan gondoljátok,hogy Pep osztja a mezszámokat?Ez marketing.Kié lett volna a 9es? Jeffren?
Szerintetek,hogy adnak el többet a világon? Ha Bojan van ráírva,vagy ha Xy noname ifis srác?Vagy esetleg nincs is 9es?
Figyu.Sanama írta:Mégis kit kell előhúzni,hogy Bojan azokon a meccseken sem kap lehetőséget,ami már a 60.percben le van futva. És még akkor is a padon marad végig,vagy 88.percben beáll.
Honnan gondoljátok,hogy Pep osztja a mezszámokat?Ez marketing.Kié lett volna a 9es? Jeffren?
Szerintetek,hogy adnak el többet a világon? Ha Bojan van ráírva,vagy ha Xy noname ifis srác?Vagy esetleg nincs is 9es?
A cserélés más, de a 20-25-30 percekkel nem lenne előrébb Bojan. Te sem gondolod komolyan, hogy ez elég játékidő ahhoz.Sanama írta:Mégis kit kell előhúzni,hogy Bojan azokon a meccseken sem kap lehetőséget,ami már a 60.percben le van futva. És még akkor is a padon marad végig,vagy 88.percben beáll.
már bocs, hogy beleszólok, de pont a csatár poszt a Barcában, az a hely, ahol sok idő nincs csendben, türelmesen kivárni, hogy Bojan végre mikor találja meg a gollővő cipőjét (ha egyáltalán valaha megtalálja)Mikaos írta:Ne feledjük, hogy Messi-t kivéve a csapatban lévő ős-Barcások közül nem sokan mutatták meg valódi tudásukat 18-23 éves korukban.
Emlékezzünk csak, milyen szürke volt anno Xavi, vagy milyen ügyetlen volt Iniesta, hogy csak a legjobbakat emeljem ki.
Már csak emiatt is azt mondanám, hogy Bojan kapja meg a lehetőségeket, s az esélyeket... (persze, nekem sem tetszik a szituáció, hogy ennyire elbénázza a dolgokat).
Egyesek megint Pep-et húzzák elő a kis varázskalapjukból (csak már nagyon nincs meglepő ereje)... de azért az nem semmi, hogy Pep odaadja Krkic-nek a 9-es mezt "csak úgy", a csk karszalagot is "csak úgy".
Pedro sem kapott sok lehetőséget anno, de amikor kapott, nagyon is élt vele - míg Bojannak ez nem sikerült. Ezért is kell most türelmesnek lenni vele.
Igen. Ráadásul, akik Pep-et húzzák elő, azokról nagyon is jól tudom, hogy, ha ne adj Isten kezdő Bojan és kikapunk vagy x-elünk az ő gyenge játéka miatt is, akkor mit mondanának... Hogy miért a gyenge Bojant játszatja és a többi. Sajnos egy Barcelona nem teheti meg az eredménykényszer okán, hogy egy gyenge formában lévő játékos állandóan játsszon. Az edzéseken kell beverekednie magát a csapatba, illetve a kevés lehetőséggel élni. Pl, ha a Ceuta elleni 7 gólból mondjuk 3-at,4-et ő lő és nagyon jól játszik mindkét meccsen,akkor valszeg több lehetőséget kapna. De kit hagyjon ki Pep? Az utóbbi meccseken szárnyaló Villa-Messi kettőst? Vagy a sokkal magabiztosabb és a góllövőcipőjét remélhetőleg épp most megtaláló Pedrot? Ez nonszensz és ezt a Pep kritikusok is tudják ez esetben.Mikaos írta:Ne feledjük, hogy Messi-t kivéve a csapatban lévő ős-Barcások közül nem sokan mutatták meg valódi tudásukat 18-23 éves korukban.
Emlékezzünk csak, milyen szürke volt anno Xavi, vagy milyen ügyetlen volt Iniesta, hogy csak a legjobbakat emeljem ki.
Már csak emiatt is azt mondanám, hogy Bojan kapja meg a lehetőségeket, s az esélyeket... (persze, nekem sem tetszik a szituáció, hogy ennyire elbénázza a dolgokat).
Egyesek megint Pep-et húzzák elő a kis varázskalapjukból (csak már nagyon nincs meglepő ereje)... de azért az nem semmi, hogy Pep odaadja Krkic-nek a 9-es mezt "csak úgy", a csk karszalagot is "csak úgy".
Pedro sem kapott sok lehetőséget anno, de amikor kapott, nagyon is élt vele - míg Bojannak ez nem sikerült. Ezért is kell most türelmesnek lenni vele.
Én is Bojan mellett vok és lehet h féél év alatt jó formába kerülne máshol, de nem akarom h kitegye a lábát Barcelonából. Még fiatal és ezt a szezont mindenképp megvárnám, hátha összekapja magát. Sztem belőle is olyan ikont akarnak csinálni idővel mint Xavi, Ini, Puyol ésa többiek, elvégre katalán, és szebben mutatna papíron h egész életében 1 klubban játszott, ez pedig a Barca! Főleg ha úgy tudná tolni mint a korosztályos csapatokban, ha jól tudom azokban több mint 1000 gólt lőtt összesen.Lionel85 írta:Így van, nem akarok én vitázni, én is Bojan mellett vagyok és támogatom. Azt viszont még én is elfogadnám, hogy kölcsön kéne adni, mert itt nem tud erőt meríteni. Máshol viszont akár egy fél év alatt is összekaphatja magát.
Jól van, de akkor nem velem vitázolLionel85 írta:Én meg a feltételezésedre írtam. Hogy egyáltalán elhangzott ez a szó.Kalap1988 írta:Én is ezt írtam. Felvetettem mint lehetőség, mert látunk olyan játékosokat, akik nem veszik komolyan, de melléírtam, hogy én ezt kétlem.
mennyi és milyen lehetőséget akartok még neki? Piqué 2 hónap alatt belerázódott, Busquets is aránylag gyorsan belejött, de náluk már előtte is volt valami bíztató a játékban, tele voltak hibákkal, de látszott rajtuk, hogyha ezt levetkőzik, akkor kiváló játékos lesz belőlük.Sanama írta:Ezzel teljesen egyet tudok érteni. Pep még 1. lehetőséget sem adott Bojannak,nem hogy másodikat.Bár ha belegondolok, h az olyan játékosok, mint pl. Puyol, Valdes, Pique, Busquets, egyik sem kezdett túl fényesen a nagy csapatnál, és mégis újra és újra megkapták a bizalmat. Ez az a bizalom, amit Bojan sosem kapott meg Peptől.
Ha már megemlítetted Pique helyzetét,mekkora bamba volt az elején,és mégis játszatta,és most ott tartunk,hogy a világ top5 belső védőjének egyike.
Én meg a feltételezésedre írtam. Hogy egyáltalán elhangzott ez a szó.Kalap1988 írta:Én is ezt írtam. Felvetettem mint lehetőség, mert látunk olyan játékosokat, akik nem veszik komolyan, de melléírtam, hogy én ezt kétlem.
Bocs, de erre nem lehet már mit írni.Zibra16 írta:jó reggelt kívánok
Bojan Krkicet szerintem el kellene adni a klubnak és visszahozni ibrát vagy keirisont a télen
valamint megkell venni gareth balet a balszélre