Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól ment neki!ElBartimaeus írta:Bojan is.![]()
Már hivatalos is ez a kezdő! A körülményekhez képest a legerősebb. Hajrá!Fecooo írta:a Sporton már megjelent egy esélyes kezdő...(nagyon nem bánnám, ha ez lenne...)
ha Abidal képes hozni a szélen megszokott stabilitását, akkor nem lesz gond, elől meg majd jószokás szerint Leo lerendezi a dolgokat(egyébként kétlem, h jobbszélső lesz
)
Nem hinném, hogy ennyire támadó felállásunk lenne, főleg mert nincs meg a fix középhátvéd párosunk. Pedro helyett valamelyik védekezőbb felfogású játékos fog játszani, valszeg Keita. Az is lehet, hogy nem Abidal lesz középen, hanem valamelyik vkp, ebben az esetben szerintem mind a hárman a pályán lesznek. Pep a legtöbbször védekezőbben áll fel a veszélyesebben támadókkal szemben, nem rohan fejjel a falnak.LM10 írta:V.V.-Alves-Puyol-Abidal-Maxwell-Busquets-Xavi-Iniesta-Messi-Villa-Pedro.
Nem lesz könnyű meccs, de nyerünk!
Ez sem elképzelhetetlen egyébként. És elsőre nem is hangzik rosszul!messideco írta:Egy olyat is láttam valamelyik oldalon, hogy esetleg Busquets megy középhátvédnek, Abidalé a baloldal. Mascherano lenne ez esetben a szűrő. A többi ugyanaz.
Vagy:S.Agüero írta:Holnapi kezdő talán:
------------------------------VV------------------------------
---Alves-----------Puyol---------Abidal----------Maxwell--
--------------------------Mascherano------------------------
-------------------Xavi----------Busquets-------------------
----------------------------Messi----------------------------
-----------------Villa-------------------Iniesta--------------
Tipp:
3-1. Gólok: Messi2, Villa, Altidore.
Való igaz, ez egy szűkös periódus lesz a csapatnál. De láthattuk pont a Madridnál, hogy a bő keret ellenére volt olyan, hogy éppen csak ki tudott állni valamilyen szedett-vedett védősor. Pech, hogy Piqué pont most lett eltiltva, s még nagyobb pech Milito sérülése...ami ráadásul hosszútávúnak mondható.barca2010 írta:A félelmem majdnem minden csapatrészre igaz! talán még a csatársorral van a legkevesebb baj, mert ott talán mindenki ép. A védelemben már vannak problémák, Piqué sárga veszély, Milito kidölt. Ki lesz a védelem?
Középpályán egy aggályom van, nem tudom, hogy milyen Xavi sérülése, gyanakszom, hogy nincs minden rendben, mert nem szokta ennyit lecserélni Pep. Nagyon bízom benne, hogy nyerünk a klasszikuson, mert nem vitás, hogy melyik a jobb csapat!
Én sem értettem. Inkább az ért sárgát amiért reklamált. Már nem tudom kit és hogy ki de elég szépen felrúgta.nagyjudit89 írta:Köszi, én már azt hittem, hogy egyszerűen elment a bíró esze....
Pedig tanulhatna Puyoltól! Ő sokszor teszi hátra a kezét, ha olyan eset jöhet, ahol a kéz felé pattanhat a labda. Piqué-nek is hasonlót kéne elsajátítania.Subinho írta:valahogy nekem olyan fura, hogy Piqué a világ egyik legjobb védője, de a keze valahogy mindíg ott kalimpál amikor nem kéne... 2 éve a Chelsea ellen is borotvaélen táncolt vagy 2 11-es szitu...