Ki nem állhatom a Chelseat, de amit írsz butaság. Egyrészről a sok agyonfizetett nyomorék évről évre európai élklub és mindig 3 kupára esélyesek, simán lehet náluk is sikeres Alves. Másrészt a Sunderlend elleni meccs csak 1 a sok közül amit kiragadtál. Erre csak a hazai Hercules elleni meccset tudom mondani. Ennyi erővel nálunk sincs helye.messiisten írta:Úgyse megy el! A chelse az nem neki való. Sok agyonfizetett nyomorékkel. És ezt a pénzt megkapták azért, hogy a sunderland iskolajátékkal verje 3-0-ra őket. Alvesnek ha ennyit ér a Barca mez akk menjen. De remélem azért eszébejut majd, hogy a Chelsea-nél mennyi sikere lessz.
Daniel Alvés
- detabarca
- Capitá del Barça
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
- Fernando
- Llegenda del Barça
A cikk szerint kevesebbet keres, mint Villa. Akkor az már bőven nem 9-10, inkább 4-5. Jogos Alves elvárása, 7-8-at biztosan érdemel. Egyébként Xavi meg Puyol se keres 10 milliót...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- zsírosdeszka
- A Madridista
Én ezzel értek egyet. A pénz fontosabb az egójának és ennyi. Ő nem olyan mint Puyol, aki több mint 10 éve ott volt nehéz valamint szép időszakokban egyaránt. Alves a csúcsra ért, még is több és több kell neki. Puyol, Xavi, Raul stb. játékosoktól ilyen nyilatkozatokat nem lehetett hallani, nem teregették a szennyest, még ha a háttérben folytak is a tárgyalások...Na olvasom Alves nem fogadta el ezt az utolsó ajánlatot sem. Remélem megállapodásra jutnak a felek, de sajnos azt is be kell látni, hogy fenntarthatatlan hogy a klub minden játékosnak aki azt akarja közel 10 millás fizetést adjanak. Mert akkor csak a kezdő 11 játékos fizetése elvinné a klub bevételének negyedét ami az öngyilkossággal érne fel. és ugye mind emlékszünk mi történt legutóbb amikor a klub pontosan ugyan ebbe a hibába eset nem is olyan régen és szórta a nagyobbnál nagyobb fizetéseket Question Exclamation Nehéz volt onnan felállni.
Lehet azt mondani, hogy csak 1,5 milla(a különbség ami a cikkből derül ki) és ebbe nem hal bele a klub, de van rajta kívül még húszon valahány játékos aki pont ugyan ezt a taktikát játssza és minden évben meg kell hosszabbítani 2-3-4 szerződést.
Szóval remélem megállapodnak a felek de sajna nem feneketlen a kassza.
"A XX. század legjobb csapata"
De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

De las glorias deportivas, que campean por Espańa
va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ez csak egy fölösleges huzavona szerintem. Alves is pontosan tudja hogy hosszabbítani fog. A legjobb helyen van nálunk. Biztos vagyok benne hogy hosszabbít! 

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Alves hasznos tagja a csapatnak, de hullámzó a teljesítménye, időnként rettenetesen nagy bakikat követ el úgy támadásban, mint védekezésben. Ezzel együtt szeretném, ha maradna, de teljesítményét összevetve a gazdasági válsággal, amelyben a világ és a klub is van, szerintem szó sem lehet fizetésemelésről. Ha a nagyobb gázsiért távozik, hadd menjen, majd lesz, aki pótolja. Ma már Tourét sem hiányoljuk, pedig szerettük és szeretni is fogjuk a játékát. Amúgy is szerintem a legtöbb sportoló túl sokat keres (nem az irigység mondatja ezt velem), és jó volna ha a sport a sportról szólna elsősorban és csak másodsorban a pénzről. De nincsenek illúzióim.
- messiisten
- Barça B
Úgyse megy el! A chelse az nem neki való. Sok agyonfizetett nyomorékkel. És ezt a pénzt megkapták azért, hogy a sunderland iskolajátékkal verje 3-0-ra őket. Alvesnek ha ennyit ér a Barca mez akk menjen. De remélem azért eszébejut majd, hogy a Chelsea-nél mennyi sikere lessz.
- lui1698
- Llegenda del Barça
Szerintem ez már elvi kérdés. Úgy gondolhatja, hogy ha Xavi meg Iniesta megkeresik azt a pénzt akkor ő miért ne?Eazzy írta:Egyébként csak érteném meg, mi a fenének neki annyi? Vagy bárkinek is?
Azt se tudja hova költse amit eddig keresett, nem elég neki továbbra is?
Nem hinném, hogy 20 havi törlesztőre veszi a zsömlét a boltban, de neki tök másért fontos a lé.
Amúgy én nem tennék sok pénzt arra, hogy távozik.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Nem igazán látom ilyen rózsásan Dani helyzetét mint te.barcafan0911 írta:Nem értem miért mondanának le egyesek csak úgy Alvesről. Akkor adjuk el Ini-t is, mert a holland gyerek majd pótolja.Barca_10 írta:Bánnám,ha elmenne,de annyira mégsem.Sokszor szinészkedik,durván faultol,a beadásai pedig..Ha nem hosszabbít akkor ott van a jobbszélre Adriano.Szerintem ő is meg tudja oldani azokat a feladatokat amiket Alves.Meglesz az a szerződés és kész. Nehogy már Toure után ő is a cserépedény city-be menjen. A posztján az egyik legjobb, a játéka tökéletesen klappol a Barcával.
Ha azt nézzük, hogy ideje lenne már példát statuálni, hogy nem úgy mennek a dolgok, hogy mindenki annyit kap amennyit akar, mert véges a keretünk pénzügyileg. Viszont ha valakit választani kéne, akkor én pl simán a kezdők közül Danit áldoznám be. Egyrészt nem egy angyal természetű, ha valaki, esetleg ő verheti ki a balhét először, másrészt nem vagyok elájulva a teljesítményétől sem ami a játékát illeti. Futkározik fel s alá, de közben sem hátul, sem elől nem villog nagyon. A beadásai egyenesen katasztrofálisak. Nem mondom, valóban nagyszerű játékos, de most ráadásul formán kívül is van. Egyáltalán nem vagyok most biztos benne, hogy megéri nekünk neki is emelni a lét.
Egyébként csak érteném meg, mi a fenének neki annyi? Vagy bárkinek is?
Azt se tudja hova költse amit eddig keresett, nem elég neki továbbra is? Jó tudom, minél több van, annál több kell...
(jó hogy nekik ez a legnagyobb gondjuk, hogy ezért nem játszanak valahol, mert nem adják meg az iksz millió ojrót...én meg spórolhatok egy évig, hogy megcsinálhassam a motoros jogsimat...motorom azt se tudom miből lesz hozzá...persze hozzá jön ehhez, hogy több millióan meg azt sem tudják mit esznek holnap...persze ez nem Dani hibája vagy ilyesmi, csak úgy megjegyzés.)
- Capon
- Llegenda del Barça
Na olvasom Alves nem fogadta el ezt az utolsó ajánlatot sem. Remélem megállapodásra jutnak a felek, de sajnos azt is be kell látni, hogy fenntarthatatlan hogy a klub minden játékosnak aki azt akarja közel 10 millás fizetést adjanak. Mert akkor csak a kezdő 11 játékos fizetése elvinné a klub bevételének negyedét ami az öngyilkossággal érne fel. és ugye mind emlékszünk mi történt legutóbb amikor a klub pontosan ugyan ebbe a hibába eset nem is olyan régen és szórta a nagyobbnál nagyobb fizetéseket
Nehéz volt onnan felállni.
Lehet azt mondani, hogy csak 1,5 milla(a különbség ami a cikkből derül ki) és ebbe nem hal bele a klub, de van rajta kívül még húszon valahány játékos aki pont ugyan ezt a taktikát játssza és minden évben meg kell hosszabbítani 2-3-4 szerződést.

Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- barcafan0911
- Entrenador del Barça
Nem értem miért mondanának le egyesek csak úgy Alvesről. Akkor adjuk el Ini-t is, mert a holland gyerek majd pótolja.Barca_10 írta:Bánnám,ha elmenne,de annyira mégsem.Sokszor szinészkedik,durván faultol,a beadásai pedig..Ha nem hosszabbít akkor ott van a jobbszélre Adriano.Szerintem ő is meg tudja oldani azokat a feladatokat amiket Alves.

A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. 

Bánnám,ha elmenne,de annyira mégsem.Sokszor szinészkedik,durván faultol,a beadásai pedig..Ha nem hosszabbít akkor ott van a jobbszélre Adriano.Szerintem ő is meg tudja oldani azokat a feladatokat amiket Alves.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
Na igen!
Alvesnek van az a rossz szokása, hogy csatárnak képzeli magát sokszor. Egy védőtől nem rossz... 
Mondjuk nekem tényleg csak az a bajom, hogy nem teljesíti a védői feladait és beível, tök feleslegesen. Ezen kívűl jó játékos és nagy showman. Csak a játékbeli teljesítményének jó 65-70%-a rámegy a baromságra...

Mondjuk nekem tényleg csak az a bajom, hogy nem teljesíti a védői feladait és beível, tök feleslegesen. Ezen kívűl jó játékos és nagy showman. Csak a játékbeli teljesítményének jó 65-70%-a rámegy a baromságra...

Football, bloody hell. /SAF/
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Bónusznak a rossz beadási pont is mehetne bele és ha nem, akkor az év végi prémiumokról mondhatna le.Rinku írta:Aztán, ha el is megy, hadd menjen. Jó 2 és fél év alatt többet tett itt, mint egyesek évek alatt. Sajnáljuk majd, de megszokjuk, ahogy már Touré hiányát is. A csapat nem fog összeomlani, a Barca szíve továbbra is fogja verni a taktust. Bár tuti meg fognak egyezni, nem hiszem, hogy távozni fog. Remélem nem, mert nagyon bírom. Bár a szerződésébe beleraknám, hogyha nem jön vissza védekezni és főleg a támadásokra koncentrál, ahogy most is, elagyabugyálási záradék lép érvénybe...

Aztán, ha el is megy, hadd menjen. Jó 2 és fél év alatt többet tett itt, mint egyesek évek alatt. Sajnáljuk majd, de megszokjuk, ahogy már Touré hiányát is. A csapat nem fog összeomlani, a Barca szíve továbbra is fogja verni a taktust. Bár tuti meg fognak egyezni, nem hiszem, hogy távozni fog. Remélem nem, mert nagyon bírom. Bár a szerződésébe beleraknám, hogyha nem jön vissza védekezni és főleg a támadásokra koncentrál, ahogy most is, elagyabugyálási záradék lép érvénybe... 

Football, bloody hell. /SAF/
- Capon
- Llegenda del Barça
Én sem hinném, hogy elmegy. Mindig nagyon boldognak látom vigyorog és hülyéskedik. Ennek ellenére sosem szimpatikus mikor túl sokáig húznak egy szerződés hosszabbítást.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Jugador del Barça
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... asz_-42496 na bomlik a a vilagvero barca lassan es biztosan!!!QA francba!!!
bingyo
-
- Director del Fútbol
Szerintem nem fogsz, mert a reálban Di Maria inkább a jobboldalon játszik, ott pedig Abidallal találkozik majd.csülök írta:Néztem tegnap a brazil-argentínt. Hát elég ijesztő volt, ahogy DiMaria elöl-hátul szívatta Alvest. Nem szeretnék ilyet látni a Classicón.
Néztem tegnap a brazil-argentínt. Hát elég ijesztő volt, ahogy DiMaria elöl-hátul szívatta Alvest. Nem szeretnék ilyet látni a Classicón.
Szerintem meg ez nem is Ő. 

-
- Llegenda del Barça
Nekem sokkal feketébbnek tűnik itt , mintha néger lennemessideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... lt-2053104
Itt van, nem kell lefordítani. Hatalmas alakítás, Oscart neki!:D

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... lt-2053104
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Hoppáré! Alvés szerepelt egy filmben? 
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Ki tudja lefordítani?

http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
Ki tudja lefordítani?