barcafan0911 írta:Barca_10 írta:Bánnám,ha elmenne,de annyira mégsem.Sokszor szinészkedik,durván faultol,a beadásai pedig..Ha nem hosszabbít akkor ott van a jobbszélre Adriano.Szerintem ő is meg tudja oldani azokat a feladatokat amiket Alves.
Nem értem miért mondanának le egyesek csak úgy Alvesről. Akkor adjuk el Ini-t is, mert a holland gyerek majd pótolja.

Meglesz az a szerződés és kész. Nehogy már Toure után ő is a cserépedény city-be menjen. A posztján az egyik legjobb, a játéka tökéletesen klappol a Barcával.
Nem igazán látom ilyen rózsásan Dani helyzetét mint te.
Ha azt nézzük, hogy ideje lenne már példát statuálni, hogy nem úgy mennek a dolgok, hogy mindenki annyit kap amennyit akar, mert véges a keretünk pénzügyileg. Viszont ha valakit választani kéne, akkor én pl simán a kezdők közül Danit áldoznám be. Egyrészt nem egy angyal természetű, ha valaki, esetleg ő verheti ki a balhét először, másrészt nem vagyok elájulva a teljesítményétől sem ami a játékát illeti. Futkározik fel s alá, de közben sem hátul, sem elől nem villog nagyon. A beadásai egyenesen katasztrofálisak. Nem mondom, valóban nagyszerű játékos, de most ráadásul formán kívül is van. Egyáltalán nem vagyok most biztos benne, hogy megéri nekünk neki is emelni a lét.
Egyébként csak érteném meg, mi a fenének neki annyi? Vagy bárkinek is?
Azt se tudja hova költse amit eddig keresett, nem elég neki továbbra is? Jó tudom, minél több van, annál több kell...
(jó hogy nekik ez a legnagyobb gondjuk, hogy ezért nem játszanak valahol, mert nem adják meg az iksz millió ojrót...én meg spórolhatok egy évig, hogy megcsinálhassam a motoros jogsimat...motorom azt se tudom miből lesz hozzá...persze hozzá jön ehhez, hogy több millióan meg azt sem tudják mit esznek holnap...persze ez nem Dani hibája vagy ilyesmi, csak úgy megjegyzés.)