Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
sjay
Entrenador del Barça

2010.11.18. 19:47:55

Junior Gong írta: És mi volna az?
Pl ezek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjay 2010.11.18. 19:49:24-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.18. 19:46:16

Junior Gong írta:
ozsimiki írta:Végeztem a Maffiózókkal :D :(

Jellemző,h mennyire tetszett, hiszen a 6évadot (86rész) letoltam két hét alatt.

És ugye átlagban 50perces részekről van szó :D

így is hiányozni fognak, a végén örültem,h nem halt meg Tony,bár nem kicsit aggódtam ahogy mutogatták a palikat az étteremben...bár lehet hogy teljesen a nézőkre bízták az egészet.

Syl-t nagyon sajnáltam,de akár Ő is felépülhet, Paulie megúszta teljesen, bár nagyon rezgett többször is a léc, amikor köpött pl John-éknak.

Chrisen is néztem nagyot, ezért is bírtam a sorozatot, bármit meghúztak a rendezők..

A színészek pedig egytől egyig zseniálisak voltak, amikor kellett imádtam egyiket másikat,de volt pár rész amikor ugyanazok nagyon unszimpatikusak is voltak, szóval nagyon jól játszották a szerepet.

szóval...

=D> The Sopranos =D>
Én is így éreztem amikor a végére értem a sorozatnak,hiányérzetem volt nagyon ,de aztán jött a kemény zsaruk és bár kicsit már de ugyan olyan jó aztán annak is vége :D
Én Tonyban csalodtam akkor amikor megölte Christ hisz hát hányszor mondta neki hogy ő lesz az utodja meg hogy mekkora jövő vár rá.erre meg kinyírja mert lek.rta azt a nőt aki neki is bejött.kicsit agyára ment a hatalom amit ő nem kaphat meg azt más sem.
Az viszont nagy volt amikor szétverete azt a csávót aki beszólt Medónak.(egyik kedvenc jelenetem :D )
Tony szntem azért nyírta ki Christ,mert rájött,h megint drogozik (ő maga mondta, a baleset után...)és egy drogos mindent elpofázhat, már az első alkalommal is majdnem kinyírták,de akkor ment az elvonóra...

nekem maradt az erdős rész a kedvenc részem,de jelenetek terén szinte minden részben volt kedvenc :D

amiket nagyon sajnálok így utólag :

-Melfit megerőszakoló tag nem nyerte el méltó büntetését,és nem tudta meg Tony

-Furio nem szerepelt többet,és nem izélte meg legalább egyszer Carmot :D

-Phil nem szenvedett :twisted:

-Paulie aranyköpések nélkül maradunk :cry: :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Junior Gong
Barça B

2010.11.18. 19:45:37

sjay írta:
soadroli írta:
Junior Gong írta:hát a Mártírok nagyobb hatást fog rád gyakorolni mint a Kísérlet.
A Brutalitását a Motelé-hoz tudnám hasonlítani.
Hát amíg nem láttam ezt, én is azt hittem a motel a legdurvább!
Na akkor én is meglesem a Kísérletet. Az újat, mert az van meg. :lol:
Kíváncsi leszek mit szóltok a mártírokhoz. :D
Van annál durvább film is.
És mi volna az?
IMÁDOM A BARCÁT már 11éve
sjay
Entrenador del Barça

2010.11.18. 19:40:32

soadroli írta:
Junior Gong írta:hát a Mártírok nagyobb hatást fog rád gyakorolni mint a Kísérlet.
Van annál durvább film is.
Junior Gong
Barça B

2010.11.18. 19:25:52

ozsimiki írta:Végeztem a Maffiózókkal :D :(

így is hiányozni fognak, a végén örültem,h nem halt meg Tony,bár nem kicsit aggódtam ahogy mutogatták a palikat az étteremben...bár lehet hogy teljesen a nézőkre bízták az egészet.

Syl-t nagyon sajnáltam,de akár Ő is felépülhet, Paulie megúszta teljesen, bár nagyon rezgett többször is a léc, amikor köpött pl John-éknak.

Chrisen is néztem nagyot, ezért is bírtam a sorozatot, bármit meghúztak a rendezők..

A színészek pedig egytől egyig zseniálisak voltak, amikor kellett imádtam egyiket másikat,de volt pár rész amikor ugyanazok nagyon unszimpatikusak is voltak, szóval nagyon jól játszották a szerepet.

szóval...

=D> The Sopranos =D>
Én is így éreztem amikor a végére értem a sorozatnak,hiányérzetem volt nagyon ,de aztán jött a kemény zsaruk és bár kicsit már de ugyan olyan jó aztán annak is vége :D
Én Tonyban csalodtam akkor amikor megölte Christ hisz hát hányszor mondta neki hogy ő lesz az utodja meg hogy mekkora jövő vár rá.erre meg kinyírja mert lek.rta azt a nőt aki neki is bejött.kicsit agyára ment a hatalom amit ő nem kaphat meg azt más sem.
Az viszont nagy volt amikor szétverete azt a csávót aki beszólt Medónak.(egyik kedvenc jelenetem :D )
soadroli
Llegenda del Barça

2010.11.18. 19:25:26

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2010.11.18. 19:26:21-kor.
Kép
miihii
KHAL

2010.11.18. 19:21:33

Horrorsorozatban tényleg ajánlós a The Walking Dead. 3 rész ment le eddig és nekem bejön.Bár abban egyetértek,h a felvezető után kicsit lecsillapodott a dolog,de ettől még naon ott van.

Aztán.
Ez a Mártírok dolog nekem is felkeltette az éreklődésemet,uh benevezek majd rá én is.Mint ahogy a Sons of Anarchy-ra is.

És végül:
Sopranos RULZ! 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
messideco
Presidente del Barça

2010.11.18. 19:11:40

Fúúúj!
A Kisérlet, a 2010-es, a német változat remakeje. Úgy le van másolva, ahogyan kell. Szerintem a német változatot nézzétek meg.

A kísérlet
(The Experiment, 2010)

26 férfit kiválasztanak egy pszichológiai kísérlethez, mellyel 14 000 dollárt kereshetnek fejenként. Börtönőrökön és foglyokon tanulmányozzák az agresszív viselkedési formát egy mesterséges börtöni környezetben. Hamarosan megjelennek az agresszió és az erőszak jelei, majd elszabadulnak az indulatok. A kísérlet résztvevőit hagyják harcolni a legvégsőkig.

A kísérlet
(Das Experiment, 2001)

Az ember valójában állat. Úgy működik, mint egy automata. Kívülről társadalmi lénynek látszik, ám az erkölcs és civilizáció vékony máza alatt ősi ösztönök és örökölt viselkedésformák lakoznak, amelyeknek csak egyetlen céljuk van: a túlélés. Aki nem öl, azt megölik. Ez a radikálisan darwinista gondolkozás jellemzi Thont, a pszichológusprofesszort, aki kísérletet szervez az erőszak és engedelmesség dinamikájának vizsgálatára. Húsz önkéntest két hétre egy föld alatti bunkerbe zárnak. Teljesen elszigetelik őket a külvilágtól, a videokamerák minden lépésüket figyelik. A véletlen dönti el, hogy kiből lesz fogoly, és kiből lesz őr. A szabályok szigorúak, és be kell tartani őket!

A különbség magáért beszél...
Kép
"And my heart will leave you never."
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.18. 19:03:37

Végeztem a Maffiózókkal :D :(

szóval...

=D> The Sopranos =D>
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Junior Gong
Barça B

2010.11.18. 19:01:37

detabarca írta:
kennyke04 írta:
soadroli írta:Mártírok
Lesokkolt. :shock:
Csak így röviden.
Torrent belőve, este nézem. Úgyis kicsit még a 2 napja nézett Kísérlet c. film hatása alatt vok. Azis sokkolt picit, szal ezt megnézem aztán egy ideig leállósávra küldöm a hasonló filmeket. :)
hát a Mártírok nagyobb hatást fog rád gyakorolni mint a Kísérlet.
messideco
Presidente del Barça

2010.11.18. 18:59:23

Attól függ, melyik Kísérletre gondolsz, ha a német (Das Experiment), akkor azt én is láttam, és óriási film, azt kell mondanom.
Ha pedig erre a 2010-esre, azt nem láttam.
Én is "megrendeltem" a Mártírokat :D
Kép
"And my heart will leave you never."
detabarca
Capitá del Barça

2010.11.18. 18:52:43

kennyke04 írta:
Csak így röviden.
Torrent belőve, este nézem. Úgyis kicsit még a 2 napja nézett Kísérlet c. film hatása alatt vok. Azis sokkolt picit, szal ezt megnézem aztán egy ideig leállósávra küldöm a hasonló filmeket. :)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
Charlie
Öreg Harcos

2010.11.18. 18:52:28

Véres sarabolást akarsz látni, akkor nem a Dex való Neked. Viszont, ha egy remek fordulatos sorozatra vágysz, akkor a Dexter a legjobb választás.

Nem rémlik, hogy mutatnák, ahogy széthentel bárkit is, általában késdöfés és sok vér majd a következő kép, hogy csomagol.

Szerk.: Töltöm én is a Mártírokat. Egy kommentet olvastam róla, az meggyőzött, hogy leszedjem.
C.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2010.11.18. 18:58:23-kor.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.11.18. 18:44:39

Csak így röviden.
Legbetegebb film amit láttam. 10/10
Valaki nem tud ajánlani néhány Horror sorozatot? (Ha egyáltalán vannak ilyenek a Supernaturalon kívül)
Előre is köszönöm!
Walking Dead jónak néz ki mondjuk a színvonal tendenciája csökkent nálam a részek előre haladtával
Am Dexter abbahagyásának másik oka, azon kívül, hogy nem tetszett a 2. évad, hogy az elején még azt hittem, brutális lesz, mutatni fogják ahogy kicsit dolgozik, na szóval valami betegségre számítottam, de ha jól tudom, rájuk lett szólva, hogy nem kéne -mivel még a pilot elég komoly volt- de utána csak egy kedves, aranyos, nagy mamlasz sorozat gyilkos figura lett, nem az a beteeeeg... Ez amúgy változott 3.-4. évadban? Vagy szokásos, elkapom, kövi kép, hogy beszélget vele, majd már csak csomagol? Amikre emlékszem - 1,2 rész kivéve - még a 24is durvább volt :P sok Dex fan mindjárt legyilkol :D tényleg el akarom már kezdeni a folytatást, mert nagyon írjátok és nem bosszantani akarlak titeket, csak hátha megjönne hozzá a kedvem :)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Charlie
Öreg Harcos

2010.11.18. 18:22:32

Épp most töltöm a Das Boot-t, el is felejtettem, hogy mekkora film! Most találtam rá torrenten. Ajánlom annak aki még nem látta és szereti a háborúsakat.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
visca el barca
Presidente del Barça

2010.11.18. 16:49:15

sjay írta:
lui1698 írta:
sjay írta:Valaki nem tud ajánlani néhány Horror sorozatot? (Ha egyáltalán vannak ilyenek a Supernaturalon kívül)
Előre is köszönöm!
Most indult nemrég a The Walking Dead c. zombis sorozat.
Én még nem néztem bele, de mihiék jókat írtak róla.

http://www.imdb.com/title/tt1520211/
Elkezdtem leszedni az első részét, kíváncsi vagyok milyen :D
én ajánlom neked a masters of horrort. 2 évados, 13-13 résszel. Egy rész 60 perc és mindegyik egy teljes kis film, mindegyiket más rendezte és nincs összefüggés a részek között. az első évadhoz szinkron is van. szerintem eléggé vegyes, vagy kumma jó vagy nagyon gyenge
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2010.11.18. 16:41:24

Mártírok
Csak így röviden.
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2010.11.18. 16:15:20

lui1698 írta:
sjay írta:Valaki nem tud ajánlani néhány Horror sorozatot? (Ha egyáltalán vannak ilyenek a Supernaturalon kívül)
Előre is köszönöm!

Elkezdtem leszedni az első részét, kíváncsi vagyok milyen :D
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.18. 15:56:18

Előre is köszönöm!

Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
albicelesteX
A Vadász

2010.11.18. 15:54:20

Nem Gideon,hanem Hotch. :D Bár,ha jobban meggondolom nagy visszatérés lehetne Dzsészönnek. :D Utolsó előtti részben megjelennének a profilozók én asszem besírnék. :D
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2010.11.18. 15:54:06

Valaki nem tud ajánlani néhány Horror sorozatot? (Ha egyáltalán vannak ilyenek a Supernaturalon kívül)
Előre is köszönöm!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjay 2010.11.18. 15:54:37-kor.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.18. 15:52:10

albicelesteX írta:Most már az érdekel a legjobban bebukik e valaha Dex?
Persze, majd jön Gideon ügynök és lecsukja. :D
Mekkora is lenne.
Dexterre ráállítani a Criminal Minds-os csapatot. :twisted:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
albicelesteX
A Vadász

2010.11.18. 15:50:00

Értem!A négyet sztem ma vagy holnap befejezem.Most már az érdekel a legjobban bebukik e valaha Dex?
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.18. 15:48:32

albicelesteX írta:Üdv!Most nézem a Dexter negyedik évadot.Most ha jól tudom még van ötödik.Mennyi évad van belőle?Vagyis mennyit terveznek?
Az ötödik évadból 8 rész ment le eddig.
És asszem ötöt terveztek eredetileg, de szerintem lesz 6. is biztos.
fcbarca0827 írta:Khmm... Rescue me... :wink: Már mikor "megígérted". :mrgreen:
Igen, tudom. Szerintem folytatom is, mert ugye az első részt már megnéztem anno, de akkor nem mélyültem el benne. De majd most neki esek, úgy is itt van még a dvd. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2010.11.18. 15:50:34-kor.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2010.11.18. 15:36:28

Üdv!Most nézem a Dexter negyedik évadot.Most ha jól tudom még van ötödik.Mennyi évad van belőle?Vagyis mennyit terveznek?
Kép
Válasz küldése