Én meg azt nem értem hogy mit nem értesz ezen...Arra válaszolj már nekem hogy miért nem lehetett ezt úgy megoldani, hogy nem játszanak az utolsó meccsen? Szépen leülnek a padra, végigülnek 90 percet és kész. Ez sokkal sportszerűbb lett volna nem gondolod?
Mit nem értesz azon,hogy attól h. nem játszanak az Auxerre ellen attól megmarad a két sárgájuk. Nem értem a felháborodást, ennyi. Nem értem mit vártok Mourinhotól, miközben legtöbbetek ismeri (éppen ezért utálja is), meglepődik egy kis színészkedésen. A szemét gazember, tiltsuk el 1500 meccsre pfff...
Ti nem értitek,hogy mi a baja itt mindenkinek? Plusz a ti oldalatokon is vannak,akiknek nem nyerte el a tetszését a szitu.
Majd ha eltiltják a játékosaitokat,ami megeshet,akkor nem lesztek ilyen nyugodtak.
Leírhatom 100szor is, hogy nem volt szimpatikus húzás, de a csapat jobban járt ezzel ennyi.
Nem szabad nagy arccal lenni a Clásico előtt,ne legyünk már olyanok mint a madrid szurkolói,akik egy Barca játékost sem tartanak emberszámba(tisztelet a kivételnek), és hogy ígymeg úgy meggyepálnak minket.
Szerintem sem, mivel ti vagytok az esélyesei a hétfői meccsnek, de azért jó nagy ferdítést írtál a real szurkolókról és azok hozzáállásáról (általánosságban)...