csúnya-csúnya dolog volt, na.
álmaim netovábbja, hogy Mourinhoék megszívják ezt valahogy, de kétlem h szankcionálható ez. Viszont remélem arra jó, hogy valami megoldást keressen rá az uefa, mert ilyet többé nem akarok pályán látni.
mert ide főleg az ugrálómakik jönnek, akik nem gondolkoznak csk mennek előre mint az ökör. Odaát is ugyanez a helyzet, több az idióta Barcas aránya mint itt. De ez alapján nem kellene úgy beállítsd, mintha a Real szurkoló egy alacsonyabbrendű állat lennenálatok 1-2 kivételtől(elsősorban daffy!!!) eltekintve mindenki védi a "sajátjait" még olyankor is, amikor normális gyomrú ember már hányni tudna...
Egyrészt más volt, mert az ő egyéni döntésük volt.Raul#7 írta:De Fecooo, miért volt más? Eltiltatták magukat szándékosan, a színjátékról meg annyit, hogy egy újabb ok lesz nektek, h. osszátok José-tde az egész más voltŐ már nem fog megváltozni, van aki elfogadja így van aki nem.
Azért más, mert az Samu és Deco magánhúzása volt és itt mindnyájan elítéltük. Ez pedig a csapattaktika és véditek őket, na meg másra mutogattok, ahelyett, hogy beismernétek.Raul#7 írta:De Fecooo, miért volt más? Eltiltatták magukat szándékosan, a színjátékról meg annyit, hogy egy újabb ok lesz nektek, h. osszátok José-tde az egész más voltŐ már nem fog megváltozni, van aki elfogadja így van aki nem.
na erről beszéltem. Rájátszani, eladni a cuccot, színészkedni, az miért menőbb?Egy visszahúzás után is egyértelmű lett volna mindenkinek, hogy miért csinálja, de akkor legalább nem süllyedt volna ilyen primitív erkölcsi szintre a Real Madrid.
Szerintem meg úgy van, hogy a piros lap két "sárga lapját" törlik, mégpedig azért, mert ennek az eltiltását letöltik a köv. meccsen. Nem lenne sportszerű azokkal a játékosokkal szemben, akik két sárga miatt kapnak piros lapot,ha mind a pirosat, mind külön a két sárgát számítanák. Ez azért túlzás lenne, logikusabb, ha ekkor a két sárgát a pirossal együtt törlik. És szerintem így is van a szabály.Bányász írta:Ezen gondolkozom én is.Mihu írta:És így miért törlődik a két sárgájuk? Ha valaki kap egy pirosat akkor eltörlik az összes, a csoportkörben szerzett sárgáját?
Most végeredményben a piros lap miatt kihagyják az utolsó csoport meccset.És mivel a csoportkör után nem törlődnek a lapok így könnyen lehet,h a nyolcaddöntő visszavágóját is kihagyják.Legalábbis szerintem ennek így kellene történnie ha minden szabályt jól ismerek.
De Fecooo, miért volt más? Eltiltatták magukat szándékosan, a színjátékról meg annyit, hogy egy újabb ok lesz nektek, h. osszátok José-tde az egész más volt
Ott volt (van) többségeteknél a Real, Mourinho na meg CR is, szóval ez csak egy újabb hivatkozási alap lesz. Ettől nem lesz gerinctelenebb se Jose se a Real.de akkor legalább nem süllyedt volna ilyen primitív erkölcsi szintre a Real Madrid.
Csupán azon egyszerű okból, hogy nem ennyire gusztustalan húzás után kell pihenni ennek a két játékosnak. Ez nem elegáns volt, hanem gyomorforgató. Egy visszahúzás után is egyértelmű lett volna mindenkinek, hogy miért csinálja, de akkor legalább nem süllyedt volna ilyen primitív erkölcsi szintre a Real Madrid.Buitre írta:mert miért is jobb? hogy nem annak látszik, mint ami?
Arra gondolsz amikor 2008ban besárgította magát Eto'o meg Deco, hogy ne kelljen sorfalat állniuk a Madridnak? Az nem utasításra történt hanem mert így döntöttek így ez csak az ő felelősségük, amitől én speciel hánytam és hadd ne mondjam hova küldtem őket.szieszta: Gerinctelen. A saját csapatotokra is ezt mondtátok mikor tavaly (vagy tavaly előtt) ugyanezt csináltátok a classico előtt?
Én ilyesmire nem emlékszem, frissíts fel légy szíves egy videóval az emlékezetem. Mindenkitől gerinctelen, épp ezért tőletek elegánsabb lenne leírni, hogy igen az. Pont. És nem a másikra mutogatni állandóan, ez nem a Parlamentszieszta írta:Gerinctelen. A saját csapatotokra is ezt mondtátok mikor tavaly (vagy tavaly előtt) ugyanezt csináltátok a classico előtt?
Nem egyből kaptak pirosat, hanem második sárgával lettek leküldve. Lehet itt szégyenezni a Realt meg Mou-t, de fordulóról fordulóra megtörténik, hogy egy játékos eltiltatja magát, hogy letöltse a büntetését egy fontosabb meccs előtt. Megcsináltátok már ti is úgy rémlik, legalábbis Etoo 2008-ban...És így miért törlődik a két sárgájuk? Ha valaki kap egy pirosat akkor eltörlik az összes, a csoportkörben szerzett sárgáját?
Hányszor írjuk le, hogy nem volt szimpatikus a húzása, de például tavasszal Xabi [auto_cenzúra] hiányzott a Lyon ellen.Mourinho a zseni, ő meg mer lépni ilyen gerinctelenséget.
Erre nem emlékszem. Nagyon kérlek h keres meg nekem ezt a dolgot tényszerűen és pontosan, mert lehet hogy lyukas az agyam.szieszta írta:Gerinctelen. A saját csapatotokra is ezt mondtátok mikor tavaly (vagy tavaly előtt) ugyanezt csináltátok a classico előtt?
Szerintem az összes lapjuk nem törlődik, de a mai kettő (vagyis egy, hiszen a másodikat nem volt finoman szólva sem törvényszerű,hogy megkapják) igen, ami már önmagában is eredmény. A lényeget Andris írta meg: Ennek az a lényege, hogy szankcionáljon és nem az, hogy megkerüljék és játszanak vele. Szerintem érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy miként lehet ezt szabályozni jobban, mert az utólagos eltiltás nem jó ötlet szvsz, bele lehet magyarázni úgy olyan lapokba is a szándékosságot, amik talán nem is azok voltak. Persze ma egyértelmű, de eltiltás esetén szerintem így is kicsapná csúnyán a reál a balhét. Nem volt sportszerű tehát és nem a módjáért (persze az sem szép), hanem egyáltalán azért, mert meglépték.Mihu írta:És így miért törlődik a két sárgájuk? Ha valaki kap egy pirosat akkor eltörlik az összes, a csoportkörben szerzett sárgáját?Raul#7 írta:
Mit nem értesz azon,hogy attól h. nem játszanak az Auxerre ellen attól megmarad a két sárgájuk. Nem értem a felháborodást, ennyi. Nem értem mit vártok Mourinhotól, miközben legtöbbetek ismeri (éppen ezért utálja is), meglepődik egy kis színészkedésen. A szemét gazember, tiltsuk el 1500 meccsre pfff...
Andris írta:Srácok, szerintem azt nem látjátok pont, ami a lényeg: nem a megoldás a sportszerűtlen, hanem az, hogy egy ilyet megoldanak.
Ez a szabály azért van, hogy szankcionáljon, megelőzzön. Erre megkerülik. Ez a sportszerűtlen. De mocskosul.
Nem az a kérdés, hogy hogy sportszerűbb ezt megoldani.
De tudom, Mourinho a zseni, ő meg mer lépni ilyen gerinctelenséget.