2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
És nekemmessideco írta:Most látom, hogy a Barca születésnapján lesz a meccs. Jó lenne egy győzelem, mint ajándék a klubnak...
Igen, 19:30-tól kezdődik a közvetítés, másfél órás felvezetés lesz, szóval 21:00-kor kezdődik a meccs maga.Alberto10 írta:Most akkor hánykor lesz hétfőn a Klasszikus?
mert itt az Eurobarcán 21 óra van írva ugyanakkor a Sport1-en 19:30-kor kezdődik a közvetítés, ami 20 órai kezdésre utal. vagy másfél órát pofáznak a stúdióban??? hihetetlennek tűnik...
akkor most??
Tavaly is amúgy pont a születésnapon voltmessideco írta:Most látom, hogy a Barca születésnapján lesz a meccs. Jó lenne egy győzelem, mint ajándék a klubnak...
Az én tippem ez:messideco írta:Én is írtam már egy ilyet, hogy Guardiola ezt a kezdőt fogja játszatni a Clasicon. Hétfőn kiderül...Ticsi 23 írta:Szerintem így kezdünk majd:
----------Valdés----------
-----Piqué-----Puyol-----
Alves--------------Abidal
------Masch---Busq-----
------------Xavi----------
-----Villa---------Ini-----
-----------Messi----------
Ebben igazából az lenne a jó, hogy Pedro révén lenne olyan ember a kispadon, aki át tudja írni a meccs forgatókönyvét csereként beszállva...messideco írta:Én is írtam már egy ilyet, hogy Guardiola ezt a kezdőt fogja játszatni a Clasicon. Hétfőn kiderül...Ticsi 23 írta:Szerintem így kezdünk majd:
------Masch---Busq-----
Én is írtam már egy ilyet, hogy Guardiola ezt a kezdőt fogja játszatni a Clasicon. Hétfőn kiderül...Ticsi 23 írta:Szerintem így kezdünk majd:
------Masch---Busq-----
Erősen kétlem...korábban is írtam, hogy sztem Mou szeretné úgy is megverni a Barcát, hogy hogy nem tipikusan egy ellenük kialakított taktikával, hanem a saját alapcsapatával győz. Ez lehet, hogy hülyeség, de én így gondolom. Emellett pedig Ha Lasst be akarná tenni, akkor talán Di Maria helyett lehetne, Higu tuti, hogy kezd.SuperMessi írta:Állítólag JM gondolkodik azon h levegye higanyt és Lasst játszassa helyette. Én nem hinném, bár tény h lenne ráció abban a szemszögükből hogy ha 3 védekező típusú játékossal állnának fel a középpályán és így + Ronaldo sebességével lehet esélyük megakasztani a támadásainkat ill. lekontrázni minket. Vélemények?
MessiFan írta:100%-ig biztos vagyok abban hogy Pep őket fogja a pályára küldeni:
Valdés,Alves,Piqué,Puyol,Abidal,Busquets,Xavi,Iniesta,Pedro,Messi,Villa
A Real kezdő szerintem: Casillas,Ramos,Pepe,Carvalho,Marcelo,Xabi Alonso,Khedira,Di Mária,Özil,Ronaldo,Higuain
Tippem továbbra is 2-1.
Úgy legyen!MessiFan írta:100%-ig biztos vagyok abban hogy Pep őket fogja a pályára küldeni:
A Real kezdő szerintem: Casillas,Ramos,Pepe,Carvalho,Marcelo,Xabi Alonso,Khedira,Di Mária,Özil,Ronaldo,Higuain
Tippem továbbra is 2-1.
MessiFan írta:100%-ig biztos vagyok abban hogy Pep őket fogja a pályára küldeni:
Tippem továbbra is 2-1.
Lionel85 írta:biztos sokáig fogok erre emlékezni.
A Barca pedig nem egyenlő a Bilbaóval. Amennyiben nézted a Real mérkőzését, akkor láthattad, hogy főleg az 1. félidőben a Bilbaó nagyon sokszor könnyedén jutott el a Madrid kapujához. A Realnak nem volt jó a középpályája. Xabi és Khedira gyenge volt, Özil ugyan adott egy szép gólpasszt, de egyébként teljesen eltünt a mezőnyben. Egyedül Di Maria játszott elfogadhatóan. Természetesen minden meccs más és más, de a tegnapi produkciók alapján és látva a Barca elmúlt időszakban mutatott játékát, inkább a Reálnak van félni valója.Messithebest írta:Az Almería elleni mérkőzést letudtuk,kész. Most jöhet a Pana a BLben utána jöhet a Real.
Ahogy előttem is leírták,a Real nem = az Almeríával. Nagyon nehéz meccsre számítok,hiszen a Madridiak nagyon gyorsak,könnyen áttudnak jutni a védelmünkön,ha nem figyelünk. Ja és igen jó lenne ha az első gólt mi rúgnánk.