Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ha jó torna lesz akkor miért baj hogy ott rendezik?messideco írta:Én is ilyesmit látok. Tiszta politikai döntés. Akkorra Oroszország és az arab világ erős nemzetközi hatalmak lesznek, plusz ugye nem árt egy kicsi kőolaj és földgáz sem
Igen, de ha jó a torna, akkor ez önmagában miért baj? Akkor lenne baj az én szememben, ha olyan országokban rendeznék, ahol már 15-ször volt. Legyen csak változatosabb...messideco írta:Én is ilyesmit látok. Tiszta politikai döntés. Akkorra Oroszország és az arab világ erős nemzetközi hatalmak lesznek, plusz ugye nem árt egy kicsi kőolaj és földgáz sem
Ez butaság, miért lenne vesztes a sport? Azért, mert ott nem olyan jó a foci (itt Katarra gondolok)? Na és? Egy csapat csak a tornáról, attól még lehet jó az egész. Ha megrendezik jól, akkor a kutyát sem érdekli, hogy hol van. Legalább változatos. Egyébiránt pedig olyan távlatokról beszélünk, amikor már nem biztos, sőt valószínű, hogy nem, hogy a fejlettnek mondott nyugat lesz a világ közepe képletesen szólva.messideco írta:Így igaz, ahogy van:
: „Oroszország politikai, Katar gazdasági választás. A sport pedig a vesztes, mindkét esetben” – fogalmazott a kommentátorként dolgozó volt belga válogatott klasszis, Marc Wilmots.
Annyi emberrel és pénzzel csak sikeredik valahogy.VictorValdes19 írta:A holland-belga pályázatnak szorítottam, de így is elégedett vagyok, hogy az oroszok kapták. Nagyon jó stadionjaik lesznek, ha sikerül időben elkészíteniük. De ha a Dél-Afrikaiaknak sikerült, nekik is fog szerintem.
De miért is vesztes a sport? Szerintem inkább a szőlő keserű Vilmots-nak.messideco írta:Így igaz, ahogy van:
: „Oroszország politikai, Katar gazdasági választás. A sport pedig a vesztes, mindkét esetben” – fogalmazott a kommentátorként dolgozó volt belga válogatott klasszis, Marc Wilmots.
Na azt akartam mondani.sjd írta:Bocs, de ez így elég meredek, Pepnek nincs szavazati joga, ő csak kampányolt, a katariaknál meg megvan az a pénz, hogy még Sepp Blatter is nekik kampányoljonLionel85 írta:Ha jól emlékszem, még Pep is rájuk voksolt, hogy egy kis hazait is mondjak.
Bocs, de ez így elég meredek, Pepnek nincs szavazati joga, ő csak kampányolt, a katariaknál meg megvan az a pénz, hogy még Sepp Blatter is nekik kampányoljonLionel85 írta:Ha jól emlékszem, még Pep is rájuk voksolt, hogy egy kis hazait is mondjak.
Én is így gondolom. Annyiból pedig jó, h pénzes ország rendezi, h nem kell izgulni, h meg lesznek-e a stadionok, ill. milyen állapotban lesznek, vagy, h milyen lesz a biztonság. Én örünlek RUS-nak és Quatarnak. Meg persze a brazilokban is bízom, h egy kiváló hangulatú tornát csinálnak. Persze ezek még nagyon messze vannak, még legközelebbi is majdnem 4 év, ki tudja, h mi lesz akkor...kanty írta:Nekem sem meglepetés az eredmény. A pénz a döntő tényező, ilyen egyszerű az egész. Mondjuk nekem mind1, h hol lesz a VB, a lényeg, h a szervezés és a torna is jó legyen.Capon írta:Na nyert az ingyen gáz és az ingyen olaj.
Nem okozott meglepetést számomra hogy ez a két ország nyert. Számunkra felfoghatatlan pénzekről döntöttek ma a FIFA-nál.
Hol van még 2022? Addig még megszűnnek az időzónák is...messideco írta:Puff neki, most látom...
Ennyi erővel az összes arab olajhatalom is versenybe szállhat. Speciel szívesen elnéztem volna Ausztráliában is egy vb-t, vagy Hollandiahm...
De nézzük a pozitív oldalát, nem lesz nagy az időeltolódás
Nekem sem meglepetés az eredmény. A pénz a döntő tényező, ilyen egyszerű az egész. Mondjuk nekem mind1, h hol lesz a VB, a lényeg, h a szervezés és a torna is jó legyen.Capon írta:Na nyert az ingyen gáz és az ingyen olaj.
Nem okozott meglepetést számomra hogy ez a két ország nyert. Számunkra felfoghatatlan pénzekről döntöttek ma a FIFA-nál.
Helyesbítelek: Szocsi olimpia és Forma-1es orosz futam......Fecooo írta:idegesítő a pénz erejének lobbija...
nem volt elég az oroszoknak a Szocsi olimpia...
bár miért lepődtem meg? a brazilok is két eseményt kaptak meg egymás után...
szerk: Katar nyert! igazi focinagyhatalom!
jéééé csak nem a pénz döntött már megint??? nagyon meglepődtem...
Fecooo írta:idegesítő a pénz erejének lobbija...
nem volt elég az oroszoknak a Szocsi olimpia...
bár miért lepődtem meg? a brazilok is két eseményt kaptak meg egymás után...
szerk: Katar nyert! igazi focinagyhatalom!
jéééé csak nem a pénz döntött már megint??? nagyon meglepődtem...
Pep is Katar mellett kampányolt, ahogy Ronald de Boer és még sokan mások. Én örülök neki. Kérdésedre válaszolva: nem kell félni Katartól, hogy nem fognak időben elkészülni, vagy nem lesz pénz a munkálatokra.danko94 írta:2022: Katar![]()
Minek oda VB ????