Nem azt mondtam, hogy csak a kupák számítanak, de a vb-ét említetted és ezért írtam oda, hogy azért neki nem csak ez volt és a többi sorozatban is jól játszott. Ennek ellenére nem raktam be a sajátomba, de szvsz logikusan ott lehet a helye. Nem beszélve arról, hogy a csapat eredményeitől nehéz elvonatkoztatni az egyéni erényeket. Ronaldo helye pl. azért is kérdéses _( még akkor is, ha beletettem), mert a reálban ugyan húzóemberként küzdött, de a portugáloknak inkább nehezék volt. Lehet valaki hihetetlen jó játékos és szórhatja a gólokat is, ha ezt nem szenteli a csapat sikereinek oltárán fel, akkor sokkal kevésbé ér valamit. Nem csak a csapat, de az egyénisége szempontjából is. Sőt, ki merem jelenteni, hogy lehet valaki úgy is rossz focista, ha mondjuk 30-35 gólt lő a bajnokságban. ( itt most példa nélkül, Ronaldo a reálnak nem hátrány, sőt, szóval nem céloztam rá

) Ezt aki akarja érti, aki nem az pedig nem is fogja. És ezt, illetve a kupákat nagyon is figyelembe veszik, azok, akik a legjobb 11-et szavazzák majd meg. Részben jogosan, részben kevésbé ( pl mikor minden bl legjobbja interes lett az kevésbé volt 100%-osan jogos)