Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Idén nem maradnak el a szebbnél szebb gólok, a hétvégi már nem az első olyan volt, amikor egy "b+LG írta:Azért sztem nem az egyetlen Zidane, de talán nála a legfeltűnőbb valóban. Amúgy ha Iniesta gólerős lenne(mostanában az, de hosszútávra gondoltam), akkor joggal lehet Zidane-hoz hasonlítani, mert valóban zseniális játékos, elegánsan és könnyedén cselez, remek labdákat tud osztani(bár ebben azért Xavi az igazi mester, de Ini is jól csinálja), és a legfontosabb pillanatokban képes villantani. (Chelsea elleni elődöntő, VB döntő)Tocy írta:Iniesta utóbbi hetekben mutatott játéka engem Zidane-ra emlékeztet. Kerestem egy videót A Mesterről:
http://www.youtube.com/watch?v=4eqjjJdV ... re=related
Ő volt sztem kb az egyetlen olyan világklasszis zseni, aki soha sem a sebességéből, hanem a technikájából és az eszéből élt. Mostanság Ini is egyre több váratlan dolgot csinál a kp-n csak a labdakezelésére hagyatkozva, és nem a lendületére.
Azt, h mennyire meghatározó tagja a csapatnak, az misem bizonyítja jobban, mint a tavalyi szezon, mikor rengeteget volt sérült, vagy ha nem is volt az, általában támadót játszott. Hihetetlen, egyszerűen eltűnt a kreativitás a középpályánkról, el is maradtak a gálák. Úgy gondolom, h nélkülözhetetlen eleme Iniesta a Barca jelenlegi, gördülékeny játékának, nélküle sokkal nehezebb lenne. Látszik rajta, h még mindig fejlődik, egyre jobb lesz, és valóban, ha a góllövéssel sem fog hadilábon állni, akkor be fogja irni a nevét a legnagyobbak közé. Nekem Deco távozása óta ő a kedvencem a csapatból.
Azért sztem nem az egyetlen Zidane, de talán nála a legfeltűnőbb valóban. Amúgy ha Iniesta gólerős lenne(mostanában az, de hosszútávra gondoltam), akkor joggal lehet Zidane-hoz hasonlítani, mert valóban zseniális játékos, elegánsan és könnyedén cselez, remek labdákat tud osztani(bár ebben azért Xavi az igazi mester, de Ini is jól csinálja), és a legfontosabb pillanatokban képes villantani. (Chelsea elleni elődöntő, VB döntő)Tocy írta:Iniesta utóbbi hetekben mutatott játéka engem Zidane-ra emlékeztet. Kerestem egy videót A Mesterről:
http://www.youtube.com/watch?v=4eqjjJdV ... re=related
Ő volt sztem kb az egyetlen olyan világklasszis zseni, aki soha sem a sebességéből, hanem a technikájából és az eszéből élt. Mostanság Ini is egyre több váratlan dolgot csinál a kp-n csak a labdakezelésére hagyatkozva, és nem a lendületére.
Az ilyen felfogás, életszemlélet teszi azzá a Barcát ami. Nem egy mezszponzor...levproff írta:Hihetetlen jó ember, és örülök, hogy itt képzeli el a jövőjét is.![]()
http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/26 ... i_a_barcat
Kihagytál egy rendkívül fontos személyt,ez pedig nem más mint LIONEL MESSI. Kötve hinném hogy őt eladják valaha is.....zola8787 írta:Hozzászólok röviden ehhez az Iniesta távozáshoz:
Van a Barcelona keretében pár játékos, akiket SEMMI pénzért nem adnának el: Valdés, Piqué, Puyol, Xavi, Iniesta, Pedro, Busquets.
Messi?zola8787 írta:Hozzászólok röviden ehhez az Iniesta távozáshoz:
Van a Barcelona keretében pár játékos, akiket SEMMI pénzért nem adnának el: Valdés, Piqué, Puyol, Xavi, Iniesta, Pedro, Busquets.
Ezért is adták el Ibra-t olyan röhejes áron... -.-"noname írta:Ugyanmár! Pont az a lényeg h a jelenlegi vezetés nem a játékosok eladásából akarja lenullázni az adósságokat, hanem szponzorokkal és néhány kisebb megszorítással.messideco írta:Bennem is megfordult már, hogy nagy ajánlat esetén talán eladják. Remélem nem. De ettől a vezetőségtől minden kitelik
Ugyanmár! Pont az a lényeg h a jelenlegi vezetés nem a játékosok eladásából akarja lenullázni az adósságokat, hanem szponzorokkal és néhány kisebb megszorítással. Most a foci, kosár és kézilabdacsapat is igen erős Barcelonában. Hatalmas tempóban folyik be a pénz, a kereteken pedig nem kell javítani. Ostobaság lenne eladni játékosokat, hiszen ugyan a tartozás lemenne, de annyira visszaesne a kereset h bajok lennének. A jelenlegi sztem jó módszer. A kereset fantasztikus, elég némileg visszaszorítani a költekezést.messideco írta:Bennem is megfordult már, hogy nagy ajánlat esetén talán eladják. Remélem nem. De ettől a vezetőségtől minden kitelik
Ez így ilyen formában biztos kacsa. Ugyanis a legmagasabb összeg, amit kaphatunk érte, az a szerződésében lévő kivásárlási ár. Ha ennyit ajánlana vki, akkor a Barcának el KÉNE engednie, ha a Iniesta menni akarna. Az nem tudom, h az ő esetében mekkora ez az összeg, de ha jól emlékszem olyan 150 millió körül van, ami ugye nagyon sok, de akkor sem 400-500 millió.MichaaBee írta:Ebben már csak az a durva, hogy épp tegnap olvastam a yahoo.com-on, hogy állítólag a vezetőség nem mondana nemet, ha jönne egy akkora ajánlat, ami fedezné az állítólag 585 millió eurós tartozást...Sztilo írta:Gyerekek ez már durva amit a city kínál http://barcanoticias.blog.hu/2010/12/15 ... _a_citytol ezt olvassátok elszerintem még ennyiért se adná oda a Barca
![]()
1. 400millió tartozásról volt eddig szó mindenütt nem 600körülirőlMichaaBee írta: Ebben már csak az a durva, hogy épp tegnap olvastam a yahoo.com-on, hogy állítólag a vezetőség nem mondana nemet, ha jönne egy akkora ajánlat, ami fedezné az állítólag 585 millió eurós tartozást...![]()
A világ összes pénze is kevés lenne, hogy most elvigyék innen!MichaaBee írta: Ebben már csak az a durva, hogy épp tegnap olvastam a yahoo.com-on, hogy állítólag a vezetőség nem mondana nemet, ha jönne egy akkora ajánlat, ami fedezné az állítólag 585 millió eurós tartozást...![]()