Andris írta:Ráadásul nyilván Neked sincs túl sok fogalmad az egész történelemről. ...
Mi az hogy hithű Barca drukker? Miért néznének ránk csúnyán?
És legfőképp a lelkiismeret hogy keveredik ide? El vagy te tájolva nagyon.
Az első idézett mondatra csak annyit, hogy, ha nem lennék elég kulturált, biztos, hogy örökélet bannt kapnék... Kikérem magamnak.
A Boixos megalakulására gondolsz?
Meg az a lista is érdekelne.
Hithű Barca drukker? Nem olyan, mint itt jelenleg a többség, aki pattog, hogy ,,mi lenne, ha Iniestát el kellene adni". Azért hagyjuk már. Melyik esetben lenne reális, hogy eladjuk Iniestát?
Még azt se állítom (ahogy nem is állítottam), hogy az hithű, aki ellenzi a mezszponzort. De ne hagyjuk már magunkat átejteni! Feltettem már egypár kérdést, amire cse..tek válaszolni, pedig lényegi kérdések. Akkor legyen vége ennek a hagyománynak, ha muszáj. De bemondásra itt mindenki telecsinálja a bugyiját, hogy jajj istenem, csődbe megyünk.
Lelkiismeret? Ne mondd, hogy nem éreznéd magad rosszul, ha 20 év múlva kiderülne, hogy Rosell azért árusította ki a mezt, mert így nem csak 13, hanem 18 lyukas golfpályát építtethetett magának, vagy pusztán annyitól, hogy kiderülne, hogy nem volt indokolt. Vagy nem?
Hallok én visszhangokat Barcelonából.
Az eltévedéssel kapcsolatban meg hát. Jajj igen, el vagyok tévedve. Köszönöm, hogy felvilágosítottál...

Nem vagyok benne biztos, hogy nem tudnék jól kijönni veled, de ezekkel felpumpálsz a plafonig...