palesz77 írta:18Barca99 írta:Szerintem ez az igazolás már Xavi-ra nézve is kötelező volt. Thiagonak még van ideje, és nyugodtabb vagyok egy kicsivel ha egy erős Valencia Sevilla stb.. meccsen Ibi kezd és nem Thiago. Ezzel nem akarom azt mondani, hogy Thiago nem elég jó a Barcába, de még tényleg van ideje. Egyébként így most akkor nyáron mi lesz Fabregassal? Én a tavalyi herce-hurca ellenére is elnézném. Szerintetek?
Szerintem is sokkal inkább Pedro stílusú játékos, olyan nagy zsugákat nem láttam tőle egy meccsen se, amiket egy irányító oszt nálunk - bár Keitánál jobban osztogat ez tény(Keita nálunk sajnos irányítót játszik...) És Afellaynak amúgy is a gyorsasága, a lövőtechnikája és a cselezési képessége ami különlegessé teszi/teheti majd. És ezek inkább egy szélső erényei szerintem. Szóval én nem csodálkoznék, ha nálunk inkább a szűkös támadószekciót erősítené a meccsek nagy részében amikor játszik, és csak elvétve lenne irányító. Ez Thiagora nézve is jó lenne - aminek én különösen örülnék - és a Cesc ügy miatt is, hiszen úgy a több éves hercehurca folytatódhatna nyáron. Lássuk be, ez nélkül nem nyár a nyár...
u.i.: Én amúgy örülnék ha jönne, de ez már másik téma...
Keita posztját inkább hagyjuk.
Szerintem Afellay a középpályára érkezett, egyrészt az is a posztja, másrészt oda jobban illik. Szükség esetén játszhat eggyel feljebb, akárcsak Ini, de kell a csapatnak az, hogy az elöl lévő hármas be is tudjon fejezni egy akciót..
Maradni fog a jól megszokott posztján, persze ez variálódhat meccs közben, Messi bejön középre, ő kihúzódik, eleve hülyeség szerintem a mai fociban, PLÁNE nálunk posztokról beszélni ( amúgy kíváncsi is lennék egy statra mikor tett meg több km-t nálunk az ellen) ennyi mozgással.
Simán passzol a labdajáratós, rövid átadásokkal tűzdelt játékba, remélem nem fogja túlbonyolítani.