Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.01.03. 14:32:41

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/te ... tt-2058420

:lol:

Mostanaban jo sokat jatszanak egzmas ellen,szerintem ez lehet Federer utolso igazi eve,mikor meg megverheti Nadalt egy komolyabb tornan,Szep ev ele nezunk. :)
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.01.03. 13:54:29

Nah, tegnap Gary lazán hozta 6-2-re a meccsét Jenkins ellen, viszont a Webster-Lewis már annál szorosabb volt 6-4... Sajnáltam kicsit Webster-t még 5-4nél még volt esélye, de a dagi nem hibázott... am eszméletlen hogy dob ez a Lewis gyerek, a nyilak olyan hegyes szögben állnak bele a táblába, hogy csodálkozom hogy benne maradnak vagy h épp ki nem szel már belőle egy darabot (csak nem 5k-s táblán tolják :lol: )

döntőt lehet nem tom nézni, nem leszek gépközelbe :(
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.01.02. 16:23:28

Messithebest írta:
kennyke04 írta:Nah, tegnap mérgembe le se volt kedvem írni, hogy darts VB-n nagy meglepetésemre, Barnevald, olyan könnyedén esett ki, hogy rossz volt nézni :( (5-1) Eléggé felment a pumpa, mert azért egy 9X-ről, ha 1x tudott kiszálni, akkor sokat mondok lehet, addigra Gary-nek már csak 3nyillal kellett általában D20-ra dobnia. Elég hamar vége lett tehát, és nem volt kedvem megvárni Webster-Taylor meccset... Pedig most nézem, hogy Taylor is kiesett :shock: (5-2) nem nagyon tudom követni minden versenyüket, de nem emlékszem, hogy egyszer is meghúzták volna, ilyen könnyen az oroszlán bajszát (nem mintha bánnám :P )

Anderson-Webster döntőre tippelnék, ha már ők ejtették ki a két nagyágyút :? (és persze hajrá Webster :P )
Hol követed őket? Én régebben néztem mindig,állandóan Taylor nyert,így számomra meglepő a dolog...
http://www.pdc.tv/page/Home leginkább itt, meg rojadirecta-n szedem a linkeket nagyrészt. Nem is értem miért nem adja a Sport TV legalább ismétlésben/csúsztatásban, merthát igaz ami igaz, spanyol fordulót rendeznek, de utána is leadhatnák bártan, főleg, hogy a netes közvetítésbe is látom, sport1 a lógó szóval anya-cég szerű lenne...

én nagyon bánom mindkettőt :S

Amilyen döntőt Ők letoltak pár éve,az nem semmi, persze utána Phil papa visszavágott szépen Smile

innentől is érdekel,de kisebb mértékben.

kár,h a másik szervezetét mutatja az eurosport,de anno a sport tévé adta Taylorékat, most meg...
Persze hogy sajnálom én is mindkettőt, őket akartam döntőbe látni és Barney papát ahogy gór egy 9es-t a Powernek :D dehát, majd leközelebb :( BDO-t nem ismerem annyira, megpróbálom már elkapni azt is, de pl Barney papa is ott kezdett :) (miért is ne 18:30tól lenne, azért félidőbe belenézek :))

Még azt néztem meg pont, hogy milyen súlyú nyíllal dobál Power meg RvB 26-25 míg a legyőzőik, Webster 20 Gary meg 22grammossal. Sokat nem jelenthet, de azt vettem észre Barney meccsén, hogy nagyon sokszor kit lökték egymást, nem fértek be - habár nem is dobhatott most jól, előző 2fordulóba sima meccseket hozott, valszeg ugyan ezekkel a nyilakkal, de vmire fognom kell... :cry:
"A fociban az a lényeg,
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.01.02. 16:09:58

LG írta:http://www.budomagazin.hu/cikk.4217.szt ... utnek.html
Hari után Mayweather is erősködött.
Legyen akármelyiknek akármekkora neve is, én az első ilyen után azonnal letiltatnám őket örökre a rengeteg pénzzel kecsegtető karriertől.
Tudom hogy a balhé csak növeli az ázsiójukat, de ez csak a defektes agyú világ miatt van.
Vegyenek példát Madárról, aki példás családapa, mellesleg komoly bunyós is, aki méltán lehet a példaképünk, ha akarjuk.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.01.02. 15:59:52

http://www.budomagazin.hu/cikk.4217.szt ... utnek.html
Hari után Mayweather is erősködött.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.01.02. 15:48:15

kennyke04 írta:Nah, tegnap mérgembe le se volt kedvem írni, hogy darts VB-n nagy meglepetésemre, Barnevald, olyan könnyedén esett ki, hogy rossz volt nézni :( (5-1) Eléggé felment a pumpa, mert azért egy 9X-ről, ha 1x tudott kiszálni, akkor sokat mondok lehet, addigra Gary-nek már csak 3nyillal kellett általában D20-ra dobnia. Elég hamar vége lett tehát, és nem volt kedvem megvárni Webster-Taylor meccset... Pedig most nézem, hogy Taylor is kiesett :shock: (5-2) nem nagyon tudom követni minden versenyüket, de nem emlékszem, hogy egyszer is meghúzták volna, ilyen könnyen az oroszlán bajszát (nem mintha bánnám :P )

Anderson-Webster döntőre tippelnék, ha már ők ejtették ki a két nagyágyút :? (és persze hajrá Webster :P )
én nagyon bánom mindkettőt :S

Amilyen döntőt Ők letoltak pár éve,az nem semmi, persze utána Phil papa visszavágott szépen :)

innentől is érdekel,de kisebb mértékben.

kár,h a másik szervezetét mutatja az eurosport,de anno a sport tévé adta Taylorékat, most meg...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.02. 15:44:09

Hol követed őket? Én régebben néztem mindig,állandóan Taylor nyert,így számomra meglepő a dolog.....
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
kennyke04
Entrenador del Barça

2011.01.02. 15:41:00

Nah, tegnap mérgembe le se volt kedvem írni, hogy darts VB-n nagy meglepetésemre, Barnevald, olyan könnyedén esett ki, hogy rossz volt nézni :( (5-1) Eléggé felment a pumpa, mert azért egy 9X-ről, ha 1x tudott kiszálni, akkor sokat mondok lehet, addigra Gary-nek már csak 3nyillal kellett általában D20-ra dobnia. Elég hamar vége lett tehát, és nem volt kedvem megvárni Webster-Taylor meccset... Pedig most nézem, hogy Taylor is kiesett :shock: (5-2) nem nagyon tudom követni minden versenyüket, de nem emlékszem, hogy egyszer is meghúzták volna, ilyen könnyen az oroszlán bajszát (nem mintha bánnám :P )

"A fociban az a lényeg,
- Hofi Géza
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.31. 11:51:04

Újabb elismerés Nadalnak, az újságirók is őt választották az év férfi sportolójának, a nőknél Vlasic lett a győztes.

Bővebben:itt
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
XaviMessifan
Capitá del Barça

2010.12.29. 20:42:35

csababarca írta:Én nem állítok listád mert nem tudnék,pár nevet sorolok,akinek ott lehet a neve.

Zidane,Ronaldinho,Kobe Bryant,Phelps,Bolt,Kovács Kati,Janics Natasa,Birgit Fisher, Björndalen, Schumacher, Pacquiaio, Federer.

Őket simán elnézném egy ilyen listán.

Mindegyik óriási sportoló, meghatározta sportágának ezen évtizedben.
Birgit Fischer ink 90es évek sztem...helyette ink a párosuk:D
Kép

Més qué un Club!!!
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.29. 19:57:19

csababarca írta:Én nem állítok listád mert nem tudnék,pár nevet sorolok,akinek ott lehet a neve.

Zidane,Ronaldinho,Kobe Bryant,Phelps,Bolt,Kovács Kati,Janics Natasa,Birgit Fisher, Björndalen, Schumacher, Pacquiaio, Federer.

Az évezred elején Shaq O'Neal volt a legmeghatározóbb és talán leghíresebb kosaras, őt sem felejteném ki. Lance Armstrongot is be lehetn tenni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.12.29. 19:14:22

Én nem állítok listád mert nem tudnék,pár nevet sorolok,akinek ott lehet a neve.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.12.29. 18:00:19

ozsimiki írta:
+ Csabának is teljesen igaza van, Björndalen és még rengetegen felférhetnének ilyen listákra, én főleg azok közül választottam, akiknek a sportágát nézem is rendszeresen.
Ezt gondoltam. De valóban úgy van, ahogy Csaba mondja, minden sportágból van 1-2 ember, akinek helye lenne ezen a listán.

A másik dolog, meg ha a 2000-2010 közötti intervallumot nézzük, az igazságtalan olyanokkal szemben akik a 90-s évek végén illetve a 2000-s évek elején alkottak nagyot.

Na mind1, én is írok egy listát, sorrend nélkül a kedvenc sportágaimból:
Zidane-ő pont az az eset, akinél ha szigorúan azt a 10 évet nézzük, akkor lehet nem lenne helye, de ha az egész karrierjét veszem figyelembe, akkor számomra ő volt a legmeghatározóbb futballista az elmúlt években.
Ronaldinho-Neki csak rövid volt a tündöklése, de nagyon fényes. Olyan dolgokat láthattuk tőle, amit nagyon senkitől előtte, hatalmas szerepe volt abban, h a Barca visszakerüljön Európa elitjébe. Úgy érzem, azzal, h ő már nincs a futball krémjében, ugyanúgy eltűnt vele a Joga Bonito is. Messi csinál szép dolgokat, de nem hasonlítható ebből a szempontból R10-hez.
Schumacher-őt nem kell magyarázni.
Federer-őt sem.
Semi Schilt-4 VB cim, + nagyon kevesen tudták legyőzni. Igazából 3 ember: Ignasov még a karrierje elején, Peter Aerts 3x, illetve hatalmas csalással Choi.
Ahonen, Amman
Stone Cold Austin-kérdés, h mennyire számítható sportnak a pankráció, de mivel hivatalosan is oda sorolják, így én is. Nagyban hozzájárult, h a WWE le tudta győzni a WCW-t.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.12.29. 16:06:51

Messithebest írta:
L.Messi 10 írta:
Messithebest írta: Évtized,de Messinek 2005 óta ismertebb a neve,na most akkor ennyi erővel a te listádon ott van Bolt,akit azért tettél rá,mert olyat csinált amit még senki. Hát kb Messinél is lassan kezd alakulni ez a dolog(hozzá tenném hogy NEM teljesítményre gondoltam,hanem eredményességre,hiszen a VB-n kívül talán már minden megtalálható a vitrinjében),ezért tettem oda a végére.
EB-t még nem nyert Messi :lol:
Hát azt kötve hiszem hogy fog :lol: :lol: Ha csak nem vált állampolgárságot :lol:
Lehet jobban járna a Spanyol válogatottsággal :roll: Azért megnéznék egy Messivel felálló Spanyol válogatottat. Ja de bocsánat az egyenlő a Barcával.
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2010.12.29. 16:05:34

L.Messi 10 írta:
Messithebest írta: Évtized,de Messinek 2005 óta ismertebb a neve,na most akkor ennyi erővel a te listádon ott van Bolt,akit azért tettél rá,mert olyat csinált amit még senki. Hát kb Messinél is lassan kezd alakulni ez a dolog(hozzá tenném hogy NEM teljesítményre gondoltam,hanem eredményességre,hiszen a VB-n kívül talán már minden megtalálható a vitrinjében),ezért tettem oda a végére.
Hát azt kötve hiszem hogy fog :lol: :lol: Ha csak nem vált állampolgárságot :lol:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.12.29. 16:01:01

Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2010.12.29. 15:45:14

S.Agüero írta:
Messithebest írta:Nekem az 5ös:
1. Schumacher
2. Ronaldinho
3. Phelps
4. Bolt
5. Pacquiao
6. Messi

Messi is ráférne nálam bőven,de nem akartam 2 embert írni egy sportágból.
Ez évtized és szerintem ezért nem fér rá, mert 2000-ben még ő csak a La Masíán volt. :D A többi sportoló viszont(akiket én írtam) azok már jó ideje profin játsszák azt a sportot. Kövi évtizedben már ott lehet Messi az első helyen. 8)
Évtized,de Messinek 2005 óta ismertebb a neve,na most akkor ennyi erővel a te listádon ott van Bolt,akit azért tettél rá,mert olyat csinált amit még senki. Hát kb Messinél is lassan kezd alakulni ez a dolog(hozzá tenném hogy NEM teljesítményre gondoltam,hanem eredményességre,hiszen a VB-n kívül talán már minden megtalálható a vitrinjében),ezért tettem oda a végére.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.29. 14:43:11

Agüero!

Kicsit átnézhetnéd a listám pl. Federer Nadal előtt van,mert 2000től nézzük ugye.

Te úgy fogod fel ezt a listát,h csak azok szerepelhetnek rajt,akik 2000től szállítanak vmit, ez butaság. Nadal már azért 2004-2005től bőven hozza az eredményeket, és már véghezvitte azt,ami Federernek sem sikerült pl. Mind a 4GS, egyéni Olimpiai győzelem. És nézzük meg milyen fiatalon.

De az érveid nem igen helytállóak, illetve a saját listád cáfolja meg.

pl Ronaldinho, jó szívű leszek és adok neki 4 nagyon jó évet. Nadalnak a saját sportágában nem volt 4 magas szintű éve? Dehogynem.

Federernek több,előrébb is tettem a listában, a listám is mutatja,h ezekben az években milyen két teniszóriás jutott "szóhoz" szerencsére.

nah mind1, de azért a szubjektív szót felesleges lenne tovább magyarázni,de ha már értetlenkedtél a szubjektív listámban,megindokoltam a részemről a miérteket, és egyben belekötöttem a te szubjektív listádba :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.29. 14:30:52

ozsimiki írta:
S.Agüero írta:Nem értem hogy tehetitek oda Nadalt az első 5be.
2000 körül ő még szerintem egyáltalán nem volt profi teniszező. :roll:
maradjunk a Te listádnál akkor...

Bolt, Phelps hol volt 2000ben? :wink:

egy évtized 10éven át tart, nem feltétlen kell elejétől végéig vkinek eredményeket hozni. Lásd Bolt, vagy Phelps, mégis ott a helyük,mert olyan eredményeket értek el.

Nadal is elért elég szép sikereket, sorozatban.
Phelps simán ott volt 2002-től.
Bolt meg olyan eredményt ért el amit még senki soha.
Úgy mondom ezt, h Nadal szurkoló vagyok(fannak nem mondanám magam).
Nadal meg azért nem ért el olyan eredményt, hogy az ilyen iszonyat jó legyen, értek már el nála nagyobb eredményeket lásd Fede.
Majd a következő évtizedben biztos ott lenne nálam. Ha már tenisz most akkor Fede kerül oda nálam és nem Nadal.
:wink: :)
Lehet hogy most ebben sokak szemében nincs igazam(főleg akik nagy Nadal fanok) de én ezt akkor is így gondolom.
Tudom, kicsit makacs vagyok. :D
XaviMessifan
Capitá del Barça

2010.12.29. 14:29:38

1) Schumacher
2)Phelps
3)Fedrer
4) Janics/Rauche és Wieskötter
5)Bolt

Rauche és Wieskötter: 2008as olimpiáig senki nem gyözte le őket sehol...
Janics...3 arany 16 évesn 4. hely 2000.ben
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára XaviMessifan 2010.12.29. 14:38:30-kor.
Kép

Més qué un Club!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.29. 14:21:46

S.Agüero írta:Nem értem hogy tehetitek oda Nadalt az első 5be.
maradjunk a Te listádnál akkor...

Bolt, Phelps hol volt 2000ben? :wink:

egy évtized 10éven át tart, nem feltétlen kell elejétől végéig vkinek eredményeket hozni. Lásd Bolt, vagy Phelps, mégis ott a helyük,mert olyan eredményeket értek el.

Nadal is elért elég szép sikereket, sorozatban.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.29. 14:11:25

Nem értem hogy tehetitek oda Nadalt az első 5be.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.29. 14:07:30

LG írta:
kanty írta: Mondtam azt, h ez nem szubjektiv? Ez az én listám, egy kis játék az egész, nem kell szentirásnak venni.
:wink:
Értem én. De nézd meg, rögtön bele is kötöttek a listádba, és megpróbálták érvekkel alátámasztani, h nem jó :lol: Pl. olyanokkal, h ő ennyi meg ennyi vb-t, érmet nyert. Most akkor pl. Ronaldinho akinek csak 1 VB címe van, rosszabb sportoló mint Schumcher, akinek 7? Csak azt akarom kifejezni, h ez igy hülye összehasonlítás.
Most tudom,h nem ez a lényeg,és nem ezen ment a vita,de mint SPORTOLÓ egy lapra nem tenném Ronaldinho-t Schumacherrel. Mint őstehetség igen.
de nálam a sportolói nagyság ott kezdődik,h hosszú éveken át fenntart bizonyos szintet, motivált, és mindent alárendel az adott sportágnak.

Nálam R10 iszonyú jó 2-3 éve ehhez édeskevés,hogy az évtized top5jébe beválasszam pl.

de mint kanty is írta,ez egy szubjektív lista,és nem is ezen ment a vita.

saját szubjektív listám: (ha hülyeség ha nem)

1.Schumacher
2.Federer
3.Phelps
4.Bolt
5.Nadal

természetesen ha 2005től néznék már,akkor korántsem ez lenne a sorrend (pl Federer-Nadal viszonylatban) de 2010től 2020ig meg valószínű Rafa még alkot bőven :)

+ Csabának is teljesen igaza van, Björndalen és még rengetegen felférhetnének ilyen listákra, én főleg azok közül választottam, akiknek a sportágát nézem is rendszeresen.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.12.29. 14:07:20

Messithebest írta:Nekem az 5ös:
1. Schumacher
2. Ronaldinho
3. Phelps
4. Bolt
5. Pacquiao
6. Messi

Ez évtized és szerintem ezért nem fér rá, mert 2000-ben még ő csak a La Masíán volt. :D A többi sportoló viszont(akiket én írtam) azok már jó ideje profin játsszák azt a sportot. Kövi évtizedben már ott lehet Messi az első helyen. 8)
Messithebest
Director del Fútbol

2010.12.29. 13:58:51

Nekem az 5ös:
1. Schumacher
2. Ronaldinho
3. Phelps
4. Bolt
5. Pacquiao
6. Messi

Kép
Válasz küldése