Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.pdc.tv/page/Home leginkább itt, meg rojadirecta-n szedem a linkeket nagyrészt. Nem is értem miért nem adja a Sport TV legalább ismétlésben/csúsztatásban, merthát igaz ami igaz, spanyol fordulót rendeznek, de utána is leadhatnák bártan, főleg, hogy a netes közvetítésbe is látom, sport1 a lógó szóval anya-cég szerű lenne...Messithebest írta:Hol követed őket? Én régebben néztem mindig,állandóan Taylor nyert,így számomra meglepő a dolog...kennyke04 írta:Nah, tegnap mérgembe le se volt kedvem írni, hogy darts VB-n nagy meglepetésemre, Barnevald, olyan könnyedén esett ki, hogy rossz volt nézni(5-1) Eléggé felment a pumpa, mert azért egy 9X-ről, ha 1x tudott kiszálni, akkor sokat mondok lehet, addigra Gary-nek már csak 3nyillal kellett általában D20-ra dobnia. Elég hamar vége lett tehát, és nem volt kedvem megvárni Webster-Taylor meccset... Pedig most nézem, hogy Taylor is kiesett
(5-2) nem nagyon tudom követni minden versenyüket, de nem emlékszem, hogy egyszer is meghúzták volna, ilyen könnyen az oroszlán bajszát (nem mintha bánnám
)
Anderson-Webster döntőre tippelnék, ha már ők ejtették ki a két nagyágyút(és persze hajrá Webster
)
Persze hogy sajnálom én is mindkettőt, őket akartam döntőbe látni és Barney papát ahogy gór egy 9es-t a Powernek
én nagyon bánom mindkettőt :S
Amilyen döntőt Ők letoltak pár éve,az nem semmi, persze utána Phil papa visszavágott szépen Smile
innentől is érdekel,de kisebb mértékben.
kár,h a másik szervezetét mutatja az eurosport,de anno a sport tévé adta Taylorékat, most meg...
Legyen akármelyiknek akármekkora neve is, én az első ilyen után azonnal letiltatnám őket örökre a rengeteg pénzzel kecsegtető karriertől.LG írta:http://www.budomagazin.hu/cikk.4217.szt ... utnek.html
Hari után Mayweather is erősködött.
én nagyon bánom mindkettőt :Skennyke04 írta:Nah, tegnap mérgembe le se volt kedvem írni, hogy darts VB-n nagy meglepetésemre, Barnevald, olyan könnyedén esett ki, hogy rossz volt nézni(5-1) Eléggé felment a pumpa, mert azért egy 9X-ről, ha 1x tudott kiszálni, akkor sokat mondok lehet, addigra Gary-nek már csak 3nyillal kellett általában D20-ra dobnia. Elég hamar vége lett tehát, és nem volt kedvem megvárni Webster-Taylor meccset... Pedig most nézem, hogy Taylor is kiesett
(5-2) nem nagyon tudom követni minden versenyüket, de nem emlékszem, hogy egyszer is meghúzták volna, ilyen könnyen az oroszlán bajszát (nem mintha bánnám
)
Anderson-Webster döntőre tippelnék, ha már ők ejtették ki a két nagyágyút(és persze hajrá Webster
)
Hol követed őket? Én régebben néztem mindig,állandóan Taylor nyert,így számomra meglepő a dolog.....kennyke04 írta:Nah, tegnap mérgembe le se volt kedvem írni, hogy darts VB-n nagy meglepetésemre, Barnevald, olyan könnyedén esett ki, hogy rossz volt nézni(5-1) Eléggé felment a pumpa, mert azért egy 9X-ről, ha 1x tudott kiszálni, akkor sokat mondok lehet, addigra Gary-nek már csak 3nyillal kellett általában D20-ra dobnia. Elég hamar vége lett tehát, és nem volt kedvem megvárni Webster-Taylor meccset... Pedig most nézem, hogy Taylor is kiesett
)
)
Birgit Fischer ink 90es évek sztem...helyette ink a párosuk:Dcsababarca írta:Én nem állítok listád mert nem tudnék,pár nevet sorolok,akinek ott lehet a neve.
Zidane,Ronaldinho,Kobe Bryant,Phelps,Bolt,Kovács Kati,Janics Natasa,Birgit Fisher, Björndalen, Schumacher, Pacquiaio, Federer.
Őket simán elnézném egy ilyen listán.
Mindegyik óriási sportoló, meghatározta sportágának ezen évtizedben.
Az évezred elején Shaq O'Neal volt a legmeghatározóbb és talán leghíresebb kosaras, őt sem felejteném ki. Lance Armstrongot is be lehetn tenni.csababarca írta:Én nem állítok listád mert nem tudnék,pár nevet sorolok,akinek ott lehet a neve.
Zidane,Ronaldinho,Kobe Bryant,Phelps,Bolt,Kovács Kati,Janics Natasa,Birgit Fisher, Björndalen, Schumacher, Pacquiaio, Federer.
Őket simán elnézném egy ilyen listán.
Mindegyik óriási sportoló, meghatározta sportágának ezen évtizedben.
Ezt gondoltam. De valóban úgy van, ahogy Csaba mondja, minden sportágból van 1-2 ember, akinek helye lenne ezen a listán.ozsimiki írta:
+ Csabának is teljesen igaza van, Björndalen és még rengetegen felférhetnének ilyen listákra, én főleg azok közül választottam, akiknek a sportágát nézem is rendszeresen.
Lehet jobban járna a Spanyol válogatottsággalMessithebest írta:Hát azt kötve hiszem hogy fogL.Messi 10 írta:EB-t még nem nyert MessiMessithebest írta: Évtized,de Messinek 2005 óta ismertebb a neve,na most akkor ennyi erővel a te listádon ott van Bolt,akit azért tettél rá,mert olyat csinált amit még senki. Hát kb Messinél is lassan kezd alakulni ez a dolog(hozzá tenném hogy NEM teljesítményre gondoltam,hanem eredményességre,hiszen a VB-n kívül talán már minden megtalálható a vitrinjében),ezért tettem oda a végére.![]()
Ha csak nem vált állampolgárságot
Hát azt kötve hiszem hogy fogL.Messi 10 írta:EB-t még nem nyert MessiMessithebest írta: Évtized,de Messinek 2005 óta ismertebb a neve,na most akkor ennyi erővel a te listádon ott van Bolt,akit azért tettél rá,mert olyat csinált amit még senki. Hát kb Messinél is lassan kezd alakulni ez a dolog(hozzá tenném hogy NEM teljesítményre gondoltam,hanem eredményességre,hiszen a VB-n kívül talán már minden megtalálható a vitrinjében),ezért tettem oda a végére.
EB-t még nem nyert MessiMessithebest írta: Évtized,de Messinek 2005 óta ismertebb a neve,na most akkor ennyi erővel a te listádon ott van Bolt,akit azért tettél rá,mert olyat csinált amit még senki. Hát kb Messinél is lassan kezd alakulni ez a dolog(hozzá tenném hogy NEM teljesítményre gondoltam,hanem eredményességre,hiszen a VB-n kívül talán már minden megtalálható a vitrinjében),ezért tettem oda a végére.
Évtized,de Messinek 2005 óta ismertebb a neve,na most akkor ennyi erővel a te listádon ott van Bolt,akit azért tettél rá,mert olyat csinált amit még senki. Hát kb Messinél is lassan kezd alakulni ez a dolog(hozzá tenném hogy NEM teljesítményre gondoltam,hanem eredményességre,hiszen a VB-n kívül talán már minden megtalálható a vitrinjében),ezért tettem oda a végére.S.Agüero írta:Ez évtized és szerintem ezért nem fér rá, mert 2000-ben még ő csak a La Masíán volt.Messithebest írta:Nekem az 5ös:
1. Schumacher
2. Ronaldinho
3. Phelps
4. Bolt
5. Pacquiao
6. Messi
Messi is ráférne nálam bőven,de nem akartam 2 embert írni egy sportágból.A többi sportoló viszont(akiket én írtam) azok már jó ideje profin játsszák azt a sportot. Kövi évtizedben már ott lehet Messi az első helyen.
Phelps simán ott volt 2002-től.ozsimiki írta:maradjunk a Te listádnál akkor...S.Agüero írta:Nem értem hogy tehetitek oda Nadalt az első 5be.
2000 körül ő még szerintem egyáltalán nem volt profi teniszező.
Bolt, Phelps hol volt 2000ben?![]()
egy évtized 10éven át tart, nem feltétlen kell elejétől végéig vkinek eredményeket hozni. Lásd Bolt, vagy Phelps, mégis ott a helyük,mert olyan eredményeket értek el.
Nadal is elért elég szép sikereket, sorozatban.
maradjunk a Te listádnál akkor...S.Agüero írta:Nem értem hogy tehetitek oda Nadalt az első 5be.
2000 körül ő még szerintem egyáltalán nem volt profi teniszező.
Most tudom,h nem ez a lényeg,és nem ezen ment a vita,de mint SPORTOLÓ egy lapra nem tenném Ronaldinho-t Schumacherrel. Mint őstehetség igen.LG írta:Értem én. De nézd meg, rögtön bele is kötöttek a listádba, és megpróbálták érvekkel alátámasztani, h nem jókanty írta: Mondtam azt, h ez nem szubjektiv? Ez az én listám, egy kis játék az egész, nem kell szentirásnak venni.
Pl. olyanokkal, h ő ennyi meg ennyi vb-t, érmet nyert. Most akkor pl. Ronaldinho akinek csak 1 VB címe van, rosszabb sportoló mint Schumcher, akinek 7? Csak azt akarom kifejezni, h ez igy hülye összehasonlítás.
Ez évtized és szerintem ezért nem fér rá, mert 2000-ben még ő csak a La Masíán volt.Messithebest írta:Nekem az 5ös:
1. Schumacher
2. Ronaldinho
3. Phelps
4. Bolt
5. Pacquiao
6. Messi
Messi is ráférne nálam bőven,de nem akartam 2 embert írni egy sportágból.