2011.01.10. 20:34:14
Először és mindenek előtt gratulálni szeretnék 2010 lényegi Aranylabdásának, a Barcelonának és persze az egyéniekben győzedelmeskedő Messinek!
Én az idei Aranylabda átadással úgy voltam, vagyok, hogy én is szurkoltam Xavinak, mert, ahogy korábban leírtam és már sokan mások is, ő nem vonulhat vissza Aranylabda nélkül!
DE:
Ha mindentől elvonatkoztatunk, a megnyert kupáktól, a sorozatokról, VB-től, és a világ legjobb játékosát keressük a 2010-es esztendőben, aki a legzseniálisabb, legbriliánsabb, A LEGJOBB VOLT IDÉN, mégegyszer mondom FÜGGETLENÜL A MEGNYERT TRÓFEÁKTÓL, VB-TŐL ÉS AZ EDDIGI KARRIERJÉTŐL, a győztes kiléte nem vitás, hogy MESSI.
És nagyon örülök is ennek, hogy ez az egyesített díj végre arra adja az ÉV játékosának járó Aranylabdát, ami valójában is az eredeti lényege, az év abszolút legjobb játékosának egyéni téren. És őszintén szólva nagyot csalódtam a FIFA-ban (+FF-ben) pozitívan, hogy ennyire objektíven tudtak a dij lényegére fókuszálni.
Végszóval élve:
Hatalmas gratula Lionelnek, aki ebben az évben a világ felett járt egy, vagy inkább több lépéssel, és zseniálisan játszva, közel 70 gólt elérve, és nemcsak a szimpla góllövéssel kitűnve, hanem gólpasszaival, cseleivel, finom átadásaival, lövéseivel, összjátékban nyújtott teljesítményével, mezőnymunkájával, védekezésével, egyszerűen a zsenialitásával, Istentől kapott tehetségével, amit ő a La Masia és sok ember segítségével bontakoztatott ki, kivívta magának a labdarúgásban kapható legnagyobb egyéni elismerést, a FIFA Aranylabdát!
És természetesen gratulálok Ininek és Xavinak is, nélkülük nemcsak Leo, de a Barca sem lenne ilyen sikeres. Továbbá Pepnek, és a csapat összes tagjának, és a La Masia trénereinek! Csak ennyit mondhatok: Köszönjük, köszönjük, köszönjük!
A FIFA-nak pedig csak annyit üzennék, hogy csak így tovább, ilyen objektíven, a díj eredeti értelmét keresve és találva döntsenek minden évben a France Football-lal egyetemben!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
Alberto10 2011.01.10. 20:41:15-kor.