Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ramsey ottvan,csak most felcserélve irtam,őt rotálom decoval,minden 2. meccsen ő kezd,és jól is teljesít!Eliat meg akartam venni,csak nem engedte a Hamburg,ezért jöt Pepe,és egyébként nemis játszik rosszul,de Jeffrent mindenképp le akarom igazolni!messideco írta:Ramsey-t tedd a cserék közé, Pepe helyett vedd meg Eliat vagy Jeffrent
Már írtam, hogy én is Tottenham-ezek. Jelenleg a kezdőm,amire te még gyúrhatszLeomessi14 írta:Neymar-t nagyon ajanlom mindenkinek,elso meccsen mesterotost rugott a Tottenhamnal.![]()
Amugy kezdom :4-3-3:Akinfeev-Gallas-Marchena-Wan Der Wiel-Bale-Modric-Huddlestone-Van Der Vaart-Defoe-Neymar-Lennon
Elkezdtem egy karriert a Barcelonával, sajnos a világklasszis móddal befürödtem, a Profihoz tértem vissza, az meg túl könnyű.messideco írta:Elia is emblematikus figura a csapataimban. A Pes-ben is --használom--
előszőr xbox gombok utána billentyűzet gombok+funkciógeridoss írta:Valaki S.O.S.!
Tudna nekem valaki küldeni a Fifa 11-hez bill. kiosztást?? Sehogy sem sikerült úgy eltalálni, ahogy az eddigi Fifákban...
Meg van mégmessideco írta:Game90: szerintem a cserekapusodat, Krul-t ne add el, jó kapus lehet belőle. Persze ha nem adtad már el
09-ben és a 10-ben kumma jó kapus. Legalábbis én vele nyomtam le 5 szezont a newcastleval a 09-ben. A 10-ben inkább csere volt mert Valdés volt az elsőszámúmessideco írta:Game90: szerintem a cserekapusodat, Krul-t ne add el, jó kapus lehet belőle. Persze ha nem adtad már el
Game90 írta:Tehát Newcastle, XBox-on:Game90 írta:Inkább kezdtem egy újat a Newcastle-lel, majd írok róla.
1. szezon: középmezőnyben kellett végeznem, kaptam 17 milliót igazolásokra. A felesleges játékosokat eladtam: Lövenkrands (5 millió), Xisco (6), Coloccini (6,5), Gutiérrez (10, mondjuk ő nem volt rossz, csak egy fiatalabb és gyorsabb játékost akartam arra a posztra), Harper, Ameobi + kölcsönadtam vagy 10 játékostVettem egy kapust a Nice-ből, Ospinát 5,5 millióért, szerintem elég jó. Védelem elég gyenge volt, megvettem Congrét a Toulouse-ból 6 millióért, 75-ös értékű. Középpályára kellett egy csere, oda jött Kouyaté, elég erős srác
Télen jött Gameiro 8,5 millióért, mert Carroll nem igazán vált be. Végül a 11. helyen végeztem, viszont a kupákból elég hamar kiestem.
2. szezon: a legjobb játékosom, Ben Arfa visszament a Marseille-be, ő nagyon jó volt nálam, de nem akartam 15 millióért megvenni, Gervinho és Babel nem akart jönni, végül Djalót vettem meg 10,5 millióért, befejezése nem a legjobb, de nagyon gyors. Caiceidot ingyen szereztem meg, eladtam Routledge-t (3 millió) és Bartont (8 millió). Első meccsemet megnyertem a Stoke ellen, Gameiro és Djaló góljaivalCél: az élbolyban végezni, majd meglátjuk
![]()
Kezdőm: Ospina - R. Taylor, Congré, S. Taylor, J. Enrique - Nolan, Tioté, Guthrie/Kouyaté - Djaló, Caiceido/Ranger - Gameiro. Tioté nálam nagyon bevált, sok labdát szerez + a támadásokhoz is felér![]()
Aki végigolvasta, annak köszi
Tehát Newcastle, XBox-on:Game90 írta:Inkább kezdtem egy újat a Newcastle-lel, majd írok róla.
Őt még nem ismerem, de kösz a tippet.szajko írta:Vedd meg Elia-t a hamburgból,ha gyors játékost akarsz.Lionel85 írta:Jobbszélsőre megvettem Jefferson Farfánt, rájöttem ugyanis, hogy gyors játékosokkal lehet keresnivalóm ezen a szinten. Másik gyors játékosom Babel, vele és Torresszel elég jó lesz a támadógépezetem.
Vedd meg Elia-t a hamburgból,ha gyors játékost akarsz.Lionel85 írta:Jobbszélsőre megvettem Jefferson Farfánt, rájöttem ugyanis, hogy gyors játékosokkal lehet keresnivalóm ezen a szinten. Másik gyors játékosom Babel, vele és Torresszel elég jó lesz a támadógépezetem.
nálam meg Messi lökte fel EssientBarcaádám írta:nekem annyi bajom van a fifa-val hogy túl nagy a hangsúly a fizikumon, a fizikum többet ér mintha gyors és technikás a játékos, mert elnyomják mint a 'mit is' ?. egy 70 akárhanyas védő úgy szereli le Messit a [auto_cenzúra] ahogy akarja, meg a stamina az a gyors játékosoknál nagyon lemegy aztán az utolsó 20 percbe már alig lehet sprintelni.