Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
messideco
Presidente del Barça

2011.01.23. 19:01:01

Újra elkezdtem játszani a Fifa-n. Ez olyan, mintha egy nikotinfüggő ember újra rágyújtana :D

A Stoke-val kezdtem menedzser modót. A fölösleges játékosokat eladtam, így lett pár misi igazolásokra.

A kezdőcsapat:
Begovic- Beck.Huth,Showcross,Baines- McEchran,Whitehead,Poli,Etherington-Guddy, Jones

Első meccsen 5-0-ra nyertem a Birmigham ellen, igaz amatór szinten :D
Kép
"And my heart will leave you never."
csabimo
Capitá del Barça

2011.01.23. 12:43:27

Hali szokott valaki live-ozni ps3mal? lenne pár kérdésem pl: csak szemtől szembe meccseket tudok játszani, olyan bajnokságok mint pl: csoport és kiesés 16-os vagy 32-es nincsenek? Ha valaki képben van irjon pár sort...
messideco
Presidente del Barça

2011.01.23. 12:32:27

Emberem vagy :wink:
Védelembe ajánlom Hangelandot esetleg vagy Gaby Militot.
Kép
P_e-d_r-o
Barça B

2011.01.23. 12:25:17

messideco írta:Ramsey-t tedd a cserék közé, Pepe helyett vedd meg Eliat vagy Jeffrent :wink:
Ramsey ottvan,csak most felcserélve irtam,őt rotálom decoval,minden 2. meccsen ő kezd,és jól is teljesít!Eliat meg akartam venni,csak nem engedte a Hamburg,ezért jöt Pepe,és egyébként nemis játszik rosszul,de Jeffrent mindenképp le akarom igazolni!
messideco
Presidente del Barça

2011.01.23. 12:14:38

Ramsey-t tedd a cserék közé, Pepe helyett vedd meg Eliat vagy Jeffrent :wink:
Kép
P_e-d_r-o
Barça B

2011.01.23. 11:54:11

Nah befejeztem az első szezonom a Sundarlendel!A Ligakupában már az első körben kiestem egy harmadosztályú csapat ellen,3:2-re kikaptam a B csapattal!Az FA kupában a nyölcaddöntő jelentette a végállomást,a Birmingham-től kaptam ki 2:1-re!A Bajnokság viszont jól sikerült,mert 82 ponttal bajnok lettem,1 ponttal vertem meg a Chelsea-t,és 5-el az Arsenalt!A gólkirály Cavani lett,35 góllal,és mellette addott még 8 gólpasszt,pedig 3 és fél hónapot kihagyott sérülés miatt,és egyébként ő lett a szezon játékosa is!A második legeredményesebb játékosom Bent lett,26 góllal!

A második szezont jól kezdtem,megnyertem a Community Shiledet a Chelsea ellen,hosszabbítás után 2:1-re!A ligakupában továbbmentem az első körböl,egy harmadosztályú csapatot vertem 3:0-ra!A bajnokségban jelenleg csak a 6. vagyok,7 meccből 4-et nyertem,1 x a Wolwerhampton ellen,és 2 vereség a Chelsea illetve a Liverpool ellen!A Bl-be a Schalkeval,a Barcával,és az Alborgal kerültem egy csoportba,az Alborgot megvertem 3:1-re,míg a Barcával egy 0:0 toltam,így 4 ponttal vezetem a csoportot!A bajnokságban Cavani ugyanúgy termeli a gólokat ahogy tavaly,már 10 gólos!

Jelenleg így néz ki a csapatom:
Gordon
Azpilicueta---Hummels---Cáceres---Baines
Pepe---Moussa Sisokko---Deco---Seras
Cavani---Grafite

Cserék:Ospina,Jesionkowski(tehetségkutató hozta),C.Onouha,Cabaye,Henderson,Holtby,Bent

Tartalékok:Collins,Laurenti,Salin(őket is a tehetségkutató hozta),Gyan,Ramsey

Köszi ha végigolvastad :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.22. 23:21:35

Leomessi14 írta:Neymar-t nagyon ajanlom mindenkinek,elso meccsen mesterotost rugott a Tottenhamnal. :D

Amugy kezdom :4-3-3:Akinfeev-Gallas-Marchena-Wan Der Wiel-Bale-Modric-Huddlestone-Van Der Vaart-Defoe-Neymar-Lennon
Már írtam, hogy én is Tottenham-ezek. Jelenleg a kezdőm,amire te még gyúrhatsz :D :lol: ,de azért jó a tied is: Gomes-Maicon-Thiago Silva-Marchena-Filipe-Nani-Busquets-Van Der Vaart-Neymar-Defoe-Suarez
Vagy Nani Neymar helyén jobb szélen és Nani helyén pedig Modric a középpályán. mostanában inkább a Neymaros felállás favorizálom, nagyon hasznos. Jobb szélen még nem gólkirály, de szerintem a következő szezonban már középcsatár lesz. Eladom majd Defoe-t, úgysem a szívem csücske.
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.01.22. 23:13:50

egy kérdésem lenne (elsősorban olyanoktól akik tört fifa 11el játszanak pcn)
van ez a gyors taktikák rendszer! előszőr a felfele nyíl kell ugyebár(egyik se kar ezek külön gombok ugyebár, hogy egészen pontos legyek a konfigba úgy néz ki hogy van egy karika benne kereszt és felette nyíl)
tehát a home és utána az a taktika amit akarok, ok nyomom is de egyszerűen alig nyomja be, 3-4x kell próbálkozni legalább hogy rámenjen a piros csík a taktikára ezáltal aktiválódjék, a másik a mit a csapat kezelésbe lehet beállítani h én adom meg hogy mely taktikákat lehessen benyomni azt meg úgy kell hogy lefele tehát end és utána a kiválasztott de az mégúgyse mükszik mint az alap nyomom nyomom utána minden ,de semmi..

ez tört játék miatt van vagy ennek mi az oka?? :?

előre is köszönöm a segítséget!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.01.21. 18:35:03

Neymar-t nagyon ajanlom mindenkinek,elso meccsen mesterotost rugott a Tottenhamnal. :D

Amugy kezdom :4-3-3:Akinfeev-Gallas-Marchena-Wan Der Wiel-Bale-Modric-Huddlestone-Van Der Vaart-Defoe-Neymar-Lennon
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
zola8787
Director del Fútbol

2011.01.21. 14:24:51

Kipróbálta már valaki ezt a patch-et: FIFA 11 Snow Switcher ?
Nekem nem csinál semmit, mit csinálok rosszul?

Amúgy jobb szélre Séssegnon-t ajánlom, hátra pedig Bellaidot a Sedanból. Igaz Bellaidnak nem lesz 90esm sőt talál még 80as értéke sem, de legendás szinten se nagyon mennem át mellette a védők, erős és magas. Csatárnak pedig Tafer-t ajánlom
ibra
Barça B

2011.01.21. 11:26:39

Szerintem Mark Bresciano-t vegyétek meg a Lazio-ból. Amikor játszottam az ausztrálokkal nagyon bevált. Egy csomó gólt rúgott :D
Kép
¿Por qué?
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.20. 21:14:03

messideco írta:Elia is emblematikus figura a csapataimban. A Pes-ben is --használom-- :wink:
Elkezdtem egy karriert a Barcelonával, sajnos a világklasszis móddal befürödtem, a Profihoz tértem vissza, az meg túl könnyű. :roll:

Megakartam venni Eliát balszélsőnek, meg is egyeztem vele, de végül elutasítottam, mert ugye adósságban a klub. :P:P:P Túl sokba került volna, főleg a fizetése, ezért inkább a saját nevelésekre figyelek.

Persze azért csak volt egy érkezőm, Daniel Ayala a Liverpoolból, már-már szokásos igazolásom.:D
Kép
Kép
Kép
P_e-d_r-o
Barça B

2011.01.20. 21:09:44

Na nagy unalmamba én is kezdtem egy menedzsert a Sundarlendel.Sok játékost eladtam!Érkezett Hangeland és Baines a védelembe,a középpályára megvettem Ramseyt,Decot,és Mertesnt,a csatársorba pedig Cavani érkezett!Mind a 4 felkészülési meccsemet megnyertem,kapott gól nélkül,megvertem az Mu-t,a Romat,az Arlest,és a Blackpoolt!A bajnokságban eddig 5 meccsből 5-öt nyertem,15 gólt rugtam,és 3-at kaptam,2 pont előnnyel vezetek a Spurs elött!Az új emberek közül mindenki bevált,főleg Deco,és Cavani,Deco eddig csak 1 gólt rugott,de nagyon jól szervezi a játékot,Cavani pedig 5 meccsen 8 gólt vágott,és 2 gólpasszt adott!A vezetőség azt tűzte ki célnak,hogy végezzek a középmezőnyben,míg az FA kupában jussak el a Negyeddöntőbe,én személyes célnak a Bl helyezést tűztem ki,a kupában meg majd lesz ami lesz!
Szezon végén újra jelentkezem :D
Jah,és köszi ha végigolvastad! :D
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.01.20. 17:54:28

geridoss írta:Valaki S.O.S.!

Tudna nekem valaki küldeni a Fifa 11-hez bill. kiosztást?? Sehogy sem sikerült úgy eltalálni, ahogy az eddigi Fifákban...
előszőr xbox gombok utána billentyűzet gombok+funkció

zöld A -> S , rövid passz (lövés +rövid passz=lövőcsel)
kék x->D lövés
sárga y->kiugratás w
zöld b-> A , magas passz, átívelés
LB->q emberváltás(lövés +emberváltás nyesett lövés)
RB->c iram cselezés sprint közbe lövés + ez csavart belsős lövés
LT->balshift cselezés(kell hozzá a jobb analóg kar is)
RT->e sprint
a kis karikában kereszt és felette nyíl az nekem alapbeállítás azzal lehet a gyors taktikákat benyomni , home+kiválasztott taktika

a nagy L és fekete nyilak szintén alapbeállítás , azt kell tudni hogy esc-kel lépsz ki a meccs előtti arénából és f3 a játékos tulajdonságok

a bal analóg kar azok a mozgás nyilak értelemszerűen beállítod(ha alapból nem jó)tehát l felfele felfele nyíl... stb...
még a jobb analóg kar a fontos
nekem úgy van beállítva hogy r felfele 1 r jobbra 2 r lefele 3 és r balra 4

és az a shiftet meg ezeket kombinálva lehet cselezni, cseleket találsz a saját fifa 11 / segítség pontban.

leírtam mindent remélem hogy tudod is használni.
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
geridoss
Director del Fútbol

2011.01.20. 17:30:48

Valaki S.O.S.!

Tudna nekem valaki küldeni a Fifa 11-hez bill. kiosztást?? Sehogy sem sikerült úgy eltalálni, ahogy az eddigi Fifákban...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
PCsabi
aka Game90

2011.01.20. 16:57:12

messideco írta:Game90: szerintem a cserekapusodat, Krul-t ne add el, jó kapus lehet belőle. Persze ha nem adtad már el :D
Meg van még :) Egy baj van vele, hogy 2 szezon alatt nem fejlődött semmit sem. Amúgy a 09-ből és a 10-ből ismertem már, ott tényleg jó volt :)

Folyt.:

2. szezon elejénél hagytam abba. Hát, nem ment túl jól, december környékén a 13-14. hely körül szenvedtem, ezért úgy döntöttem, hogy megerősítem a keretemet egy kicsit, volt kb. 35 millióm. Mindhárom csapatrészbe jött 1-1 ember: védelembe Bassong (8 millióért, 76-os), középpályára Fellaini (15 millióért, 81-es), csatársorba Babel (12 millióért, 78-as). Végül a 8. helyen végeztem, a kupákból megint hamar kiestem :? Gameiro nagyon jó volt, 21 góllal 3. lett a góllövőlistán.

3. szezonban már nőttek az elvárások, az első hatban kell végeznem + úgy tervezem, hogy az egyik kupát is megnyerem :) 2 játékost eladtam (Best, R. Taylor, kaptam értük 8 milliót), 2 játékost vettem (Yatabaré, Vela, 17 millióért). 4 meccset játszottam le a bajnokságból, 3 győzelem, 1 vereség 13-3-as gólkülönbség, csatáraim elég jól termelnek :)

Kezdőm: Ospina - Gosling, S. Taylor, Congré/Bassong, J. Enrique - Nolan/Yatabaré, Tioté, Fellaini - Djaló/Vela, Gameiro, Babel.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.19. 18:34:57

Na az 1. szezon felénél járok a Man. Cityvel. A Ligakupát nyertem hosszabbításban a Fulham ellen 5-2re(1-1 volt a rendes játék időben :lol:).
A bajnokságban 3. vagyok a Chelsea és a Liverpool mögött. Givent eladtam a Man. Utdnek,de De Gea megsérült 46 napra,így most Hart véd. Az FA-Kupában a Newcastlen jutottam túl utoljára. Reménykedem a bajnoki címben.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.19. 16:15:53

messideco írta:Game90: szerintem a cserekapusodat, Krul-t ne add el, jó kapus lehet belőle. Persze ha nem adtad már el :D
09-ben és a 10-ben kumma jó kapus. Legalábbis én vele nyomtam le 5 szezont a newcastleval a 09-ben. A 10-ben inkább csere volt mert Valdés volt az elsőszámú :D

FIFA 11 tippek és trükkök
messideco
Presidente del Barça

2011.01.19. 15:56:28

Game90: szerintem a cserekapusodat, Krul-t ne add el, jó kapus lehet belőle. Persze ha nem adtad már el :D
Kép
Barcaádám
Capitá del Barça

2011.01.19. 15:53:50

Game90 írta:
Game90 írta:Inkább kezdtem egy újat a Newcastle-lel, majd írok róla.
Tehát Newcastle, XBox-on:

1. szezon: középmezőnyben kellett végeznem, kaptam 17 milliót igazolásokra. A felesleges játékosokat eladtam: Lövenkrands (5 millió), Xisco (6), Coloccini (6,5), Gutiérrez (10, mondjuk ő nem volt rossz, csak egy fiatalabb és gyorsabb játékost akartam arra a posztra), Harper, Ameobi + kölcsönadtam vagy 10 játékost :D Vettem egy kapust a Nice-ből, Ospinát 5,5 millióért, szerintem elég jó. Védelem elég gyenge volt, megvettem Congrét a Toulouse-ból 6 millióért, 75-ös értékű. Középpályára kellett egy csere, oda jött Kouyaté, elég erős srác :) Télen jött Gameiro 8,5 millióért, mert Carroll nem igazán vált be. Végül a 11. helyen végeztem, viszont a kupákból elég hamar kiestem.

2. szezon: a legjobb játékosom, Ben Arfa visszament a Marseille-be, ő nagyon jó volt nálam, de nem akartam 15 millióért megvenni, Gervinho és Babel nem akart jönni, végül Djalót vettem meg 10,5 millióért, befejezése nem a legjobb, de nagyon gyors. Caiceidot ingyen szereztem meg, eladtam Routledge-t (3 millió) és Bartont (8 millió). Első meccsemet megnyertem a Stoke ellen, Gameiro és Djaló góljaival :) Cél: az élbolyban végezni, majd meglátjuk :)

Kezdőm: Ospina - R. Taylor, Congré, S. Taylor, J. Enrique - Nolan, Tioté, Guthrie/Kouyaté - Djaló, Caiceido/Ranger - Gameiro. Tioté nálam nagyon bevált, sok labdát szerez + a támadásokhoz is felér :)

Aki végigolvasta, annak köszi :)

hajrá :)

észrevettem (egy újabb) hibát a játékban, rosszul írja ki a csapatrész átlagokat , kiszámoltam van ahol 3 egészet is téved , de legtöbbször csak 1et max 2őt,és az esetek 20%-ban jó :D
Kép

PCsabi
aka Game90

2011.01.19. 11:33:16

Game90 írta:Inkább kezdtem egy újat a Newcastle-lel, majd írok róla.
Tehát Newcastle, XBox-on:

1. szezon: középmezőnyben kellett végeznem, kaptam 17 milliót igazolásokra. A felesleges játékosokat eladtam: Lövenkrands (5 millió), Xisco (6), Coloccini (6,5), Gutiérrez (10, mondjuk ő nem volt rossz, csak egy fiatalabb és gyorsabb játékost akartam arra a posztra), Harper, Ameobi + kölcsönadtam vagy 10 játékost :D Vettem egy kapust a Nice-ből, Ospinát 5,5 millióért, szerintem elég jó. Védelem elég gyenge volt, megvettem Congrét a Toulouse-ból 6 millióért, 75-ös értékű. Középpályára kellett egy csere, oda jött Kouyaté, elég erős srác :) Télen jött Gameiro 8,5 millióért, mert Carroll nem igazán vált be. Végül a 11. helyen végeztem, viszont a kupákból elég hamar kiestem.

2. szezon: a legjobb játékosom, Ben Arfa visszament a Marseille-be, ő nagyon jó volt nálam, de nem akartam 15 millióért megvenni, Gervinho és Babel nem akart jönni, végül Djalót vettem meg 10,5 millióért, befejezése nem a legjobb, de nagyon gyors. Caiceidot ingyen szereztem meg, eladtam Routledge-t (3 millió) és Bartont (8 millió). Első meccsemet megnyertem a Stoke ellen, Gameiro és Djaló góljaival :) Cél: az élbolyban végezni, majd meglátjuk :)

Kezdőm: Ospina - R. Taylor, Congré, S. Taylor, J. Enrique - Nolan, Tioté, Guthrie/Kouyaté - Djaló, Caiceido/Ranger - Gameiro. Tioté nálam nagyon bevált, sok labdát szerez + a támadásokhoz is felér :)

Aki végigolvasta, annak köszi :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
messideco
Presidente del Barça

2011.01.19. 05:06:11

Elia is emblematikus figura a csapataimban. A Pes-ben is --használom-- :wink:
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.18. 21:01:10

szajko írta:
Lionel85 írta:Jobbszélsőre megvettem Jefferson Farfánt, rájöttem ugyanis, hogy gyors játékosokkal lehet keresnivalóm ezen a szinten. Másik gyors játékosom Babel, vele és Torresszel elég jó lesz a támadógépezetem. :)
Vedd meg Elia-t a hamburgból,ha gyors játékost akarsz. :wink:
Őt még nem ismerem, de kösz a tippet. :) Ha jól tudom, mindkét szélen jól mozog ugye?
Kép
Kép
Kép
szajko
Director del Fútbol

2011.01.18. 20:50:34

Lionel85 írta:Jobbszélsőre megvettem Jefferson Farfánt, rájöttem ugyanis, hogy gyors játékosokkal lehet keresnivalóm ezen a szinten. Másik gyors játékosom Babel, vele és Torresszel elég jó lesz a támadógépezetem. :)
Vedd meg Elia-t a hamburgból,ha gyors játékost akarsz. :wink:
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.01.18. 20:12:41

Barcaádám írta:nekem annyi bajom van a fifa-val hogy túl nagy a hangsúly a fizikumon, a fizikum többet ér mintha gyors és technikás a játékos, mert elnyomják mint a 'mit is' ?. egy 70 akárhanyas védő úgy szereli le Messit a [auto_cenzúra] ahogy akarja, meg a stamina az a gyors játékosoknál nagyon lemegy aztán az utolsó 20 percbe már alig lehet sprintelni.
nálam meg Messi lökte fel Essient
:lol: kicsit bugos a játék :o a játék vezetésről ne beszéljünk :x
de ezt a játékot így kel szeretni :P
Válasz küldése