Game90 írta:Inkább kezdtem egy újat a Newcastle-lel, majd írok róla.
Tehát Newcastle, XBox-on:
1. szezon: középmezőnyben kellett végeznem, kaptam 17 milliót igazolásokra. A felesleges játékosokat eladtam: Lövenkrands (5 millió), Xisco (6), Coloccini (6,5), Gutiérrez (10, mondjuk ő nem volt rossz, csak egy fiatalabb és gyorsabb játékost akartam arra a posztra), Harper, Ameobi + kölcsönadtam vagy 10 játékost

Vettem egy kapust a Nice-ből, Ospinát 5,5 millióért, szerintem elég jó. Védelem elég gyenge volt, megvettem Congrét a Toulouse-ból 6 millióért, 75-ös értékű. Középpályára kellett egy csere, oda jött Kouyaté, elég erős srác

Télen jött Gameiro 8,5 millióért, mert Carroll nem igazán vált be. Végül a 11. helyen végeztem, viszont a kupákból elég hamar kiestem.
2. szezon: a legjobb játékosom, Ben Arfa visszament a Marseille-be, ő nagyon jó volt nálam, de nem akartam 15 millióért megvenni, Gervinho és Babel nem akart jönni, végül Djalót vettem meg 10,5 millióért, befejezése nem a legjobb, de nagyon gyors. Caiceidot ingyen szereztem meg, eladtam Routledge-t (3 millió) és Bartont (8 millió). Első meccsemet megnyertem a Stoke ellen, Gameiro és Djaló góljaival

Cél: az élbolyban végezni, majd meglátjuk
Kezdőm: Ospina - R. Taylor, Congré, S. Taylor, J. Enrique - Nolan, Tioté, Guthrie/Kouyaté - Djaló, Caiceido/Ranger - Gameiro. Tioté nálam nagyon bevált, sok labdát szerez + a támadásokhoz is felér
Aki végigolvasta, annak köszi